Klp Cepuri Siltuma Preses Pārneses Sublimācijas Nospiežot 5.5\"x3.5\" Drukāt Pārsūtīt DIY Rīks

w87009

€77.96

-8.66

€86.62

-9 %

Jauns produkts

7" x 3.5" Ekonomikas Aizcirst Klp Cepuri Siltuma Preses Mašīna Nodošana Sublimācijas Drukas

Cepuri Vāciņš Siltuma Preses

Aprīkots ar profesionālu, precīzu, digitālas kontroliekārtas un automātiskās laiks kontrolieris,šo apbrīnojamo digitālās siltuma preses sniedz jums lielisku un augstu precizitāti.Izmantojot die-casting alumīnija sildīšanas plati kā materiālu, tā kalpošanas laiks var ilgt līdz 12,000 stundas.Tie ir ļoti populāri tirgū, par to izcilu veiktspēju, izcilu dizainu un pieņemamu cenu.Tie ir noteikti jūsu labākā izvēle!

Funkcijas Un Detaļas

【IEVĒROJAMO KVALITĀTI] aicina - Izmantojot augstas kvalitātes materiālus, nodot, mūsu cepuri siltuma preses mašīna ir izturīgs, super stabils un lieljaudas.Ar izsmalcinātu izskatu un naudas sodu meistarība, šī mašīna ir ticis atzīts un mīlēts patērētāju tirgū. 【ALUMĪNIJA PLĀKSNE] aicina - Atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu siltuma preses pieņem die-casting alumīnija plāksne.Tā ir kalpošanas laiks ir no 12 000 stundu, kas ir 11,500 stundas ilgāk nekā citi piegādātāji, kas izmanto parastās silikona termoforus. 【LIELISKU PRECIZITĀTI] aicina Aprīkots ar precīzāku digitālas kontroliekārtas un automātiskās laiks kontrolieris, šī iekārta automātiski skaņas signālu, apturēt apkures pēc noteikta laika, un iepriekš temperatūra ir sasniegta, efektīvi novērst bojājumus cepures un cepurītes. 【EKSKLUZĪVAS DIZAINA] aicina - izliektās detaļas ir pamatoti izmēra un pilnīgi nodot dažāda veida cepures un cepurītes, par lielu drukāšanas.Turklāt ergonomisko putu paralēli roku rokturis samazina obstrukciju, salīdzinot ar citām savīti viens-rokas mašīnas. 【PIETEIKUMĀ] aicina - Mūsu ekonomisko un praktisko siltuma preses mašīna tiek plaši izmantota.Tas var sakarst visu veidu krāsains zīmes, zīmes un raksti, cepuri, kas ir īpaši piemērots, lai padarītu dažādas dāvanas un suvenīrus.

Specifikācijas Sildīšanas elements: 5.5" x 3.5" (liekta elementa) Temperatūras diapazons: 0-399°C (līdz 750°F) Slēdzis kontrole: regulējams no 0-999 sekundes Jauda: 600 W nominālā Ieejas Jauda: 110 V Izmēri: 10" x 16" x 12" Iepakojuma Saturs 1 x Pilnībā samontēti mašīna 1 x sākotnēji instalēto apkures elements 1 x lietošanas instrukcijas Par VEVOR

Taicang Vevor Iekārtu CO.,LTD .Mums darbojas vairāk nekā 1000 veidu mašīnas, iekārtas, produkti un kas veic pārrobežu uzņēmējdarbību uz 10 gadiem.Šobrīd mums ir vairāk nekā 200 darbinieku.

Mūsu koncepcija ir vērsta uz Tirgus ekonomiku, kas balstīta uz klientu apkalpošanas

Caur gadu praksē,mēs esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi, mehāniskās iekārtas rūpniecībā,kas mums dod iespēju kalpot uzņēmumi no dažādām pasaules valstīm.Nākotnē,mēs sniegsim pilnu spēlēt mūsu stiprās un mehānisko iekārtu ražotāji,un aktīvi piedalīties būvniecības Zīda Ceļa Ekonomikas Jostas un 21. Gadsimta Jūras Zīda Ceļu, lai kopīgotu augstas kvalitātes ražošanas jaudu un savstarpēju izdevīgumu.

Tagi: nospiediet siltuma, burger nospiediet, VEVOR, Karstā Preses Mašīna, manuālā prese, mazliet dzirnaviņas, automātiskā siltuma preses mašīna, vevor siltuma preses klp, vevor siltuma preses portatīvo, 2. puses tipogrāfija

Modeļa Numurs CP2815-STHJ
Zīmola Nosaukums VEVOR
Veids Rokas Instrumentu Daļas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti