Vēlāk Dreame Bezvadu putekļsūcējs V11 Sadzīves Nelielu Rokas Paklāju Tīrītājs 25KPa 150AW Lielu Sūkšanas Ērce Noņemšanas

w34715

€280.06

-269.09

€549.15

-49 %

Jauns produkts

Vēlāk Dreame Bezvadu putekļsūcējs V11 Sadzīves Nelielu Rokas Paklāju Tīrītājs 25KPa 150AW Lielu Sūkšanas Ērce Noņemšanas

Powered by uzticamu Dreame 125,000 apgr. / min Motors ,Dreame KOSMOSA 4.0 liela ātruma Motora 10 Tīrīšanas Metodes, 6 Inovācijas, kas Atbilstu Visām Jūsu Tīrīšana Vajadzībām Lidmašīnas Standarta Aviācijas līmeņa Mehānisko Kalibrēšanas Precīzi uz 0.002g14 90 min Runtime 3000mAh Akumulators Tīrīt māju ar Vieglumu 12-Konuss pašattīrīšanās Ciklona 5 Posms-padziļinātu filtrēšanas sistēma tikai relīzes svaiga gaisa Filtru Daļiņas, kā Mazos, kā 0.3 Mikroniem

Powered by Uzticamu Dreame 125,000 apgr. / min Mehānisko

Dreame KOSMOSA 4.0 ir liela ātruma Motors Ar izcilu inženieri no eiropas kosmosa feld, Dreame Aerodinamika R&D komanda lepojas 26 patenti par galvenajām tehnoloģijām ir liela ātruma motors zonā vien, Aprīkots ar Dreame s jaunākās 125,000 apgr. / min motors, V11 piedāvā ātru, spēcīgu un stabilu sniegumu .

PAC Motors palielināta Efektivitāte .

Ilgstošu Veiktspēju, Augstas kvalitātes Produktus, Dreame .

12-Konuss pašattīrīšanās Ciklona Dubultojies Filtru kalpošanas laiks

12-konuss ciklona filtrācijas sistēma, ko izstrādājusi Dreame@Aerodinamika Komanda, var atdalīt 99.67% no putekļiem, kas ievērojami samazina slodzi flter kasetne.Filtra kalpošanas laiku, tad ir uzlabota vairāk nekā divas reizes, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes.

Gandrīz 100% Tīrīšanai Effciency

5 Posms-padziļinātu filtrēšanas sistēma, tikai izdala svaigu gaisu .

Mīkstu Rullīti, Otu un Augstu Griezes momentu dzinējs

Liela Diametra Novērš matu sapīšanos

Aptver visas spraugas un stūri

Suka, brauc tieši ar augsta griezes motors, var viegli atbrīvoties no spītīgs netīrumi.Ar lielu diametru, tas novērš vētraina matu sapīšanos.Tā mīksta kašmira var sasniegt šauras spraugas grīdā.Bez tam, tā mašīna lepojas ar spēcīgu sūkšanas, tīrīšanas effciency ir ievērojami uzlabota.

Rūpīgi Noņemt Ērces, No Audumiem .

Ērces noņemšanas ātrums 99.99%, lai rūpētos par detaļām savā dzīvē .

Mājdzīvnieku kažoku ir nosliece uz mikroorganismiem.

Arī, viņi var veikt netīrumiem un piesārņotāju emisiju no āra.

Matiņi un scurf var nokrist uz zemes.Ir ierosināts, ka ģimenēm ar mājdzīvniekiem regulāri lieto šo produktu.

Uzsūkšanas un mopping grīdas, ar vienu soli Tīrīt grīdas vienā reizē .

7 - pakāpju Trokšņa Samazināšanai .

Baudīt Mūsu Core Tehnoloģija .

Tīrīt Māju ar klusu pieredzi .

1.Mēs pieņemam kredītkartes, TT pārvedumu, Western Union, MoneyGram un citi maksājumu metodes.Ja jums ir problēmas ar maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.

1.Mēs varam nosūtīt pakas, DHL / Fedex / UPS, vairums valstīs / reģionos var jānonāk 7-15 darba dienu laikā.

2. Ja tu nesaņemi paketes 15 dienu laikā pēc tam, kad tas tika nosūtīts, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs track paketi un sazināties ar jums, cik drīz vien iespējams, mums būs jāveic klientu apmierinātības kā mūsu mērķis!

3.Es mport Nodokļi/ Nodokļu Maksa/ Maksa nav iekļauta cenā priekšmetus un Kuģniecības Maksa,Šie Tarifi ir pircēja atbildība.

4. Par muitas deklarāciju Padoms: Saskaņā ar mūsu pieredzi, lai palīdzētu pircējiem samazināt maksājumu par muitas nodevām, mēs deklarēt savu muitas un 30%-45% no faktiskajām preces cenu.Izņemot gadījumus, Brazīlija, Brazīlijas muitas noteikumus, ir jāpaziņo par preces cenu,Ja jums ir atšķirīgi viedokļi, lūdzu, pastāstiet mums

5.Pirms visi produkti ir nosūtīti, mēs veic kvalitātes pārbaudes, un mēs piedāvājam vienu gadu garantija par produktu,un visas kuģniecības izmaksas ir jāsedz klientam.

1. Paldies visiem par pozitīvajām atsauksmēm.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu mūsu klientus ar visaugstākās kvalitātes produktiem.

2. Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atzinību.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Jūsu 5-zvaigžņu pārskats tiks novērtēti, un mudināja.

3. Ja jūs sniedzat mums, piecu zvaigžņu atzinību un ieviest draugiem, lai nopirktu, mēs sniegsim jums un jūsu draugiem atlaides

4. Negatīvu vai neitrālu atsauksmes, nevar atrisināt problēmu.Ja jums rodas kādas problēmas, saņemot paku, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, neatstājot negatīvu atsauksmi, paldies.Mums ir jums piemērots risinājums.

Tagi: dyson v6, xiaomi dreame t20, atbalsta roborock h6, robots rotaļlietu, sapnis v10, paklāju tīrītājs vakuuma, v11 xiaomi, dyson v10, jimmy jv85 pro, v11 skatīties

Modeļa Numurs V11
Jauda (W) <500W
krāsa klasifikācija Lava red
Modelis V11
Putekļu Uzglabāšanas Veids Putekļu Kastē
Sertifikācija ce
Laiks Rezervāciju No
Filtra Veids HEPA
Funkcijas Tīrīšana un Iesūkšanas
Soma Vai Bezmaisa Bezmaisa
Putekļu Sūcējs Zīmols dreame
Tipa putekļsūcējs Rokas
Putekļu Kastes Tilpums (L) <0.5 L
Uzglabāšanas Putekļu Tips Putekļu Kastē
Uzstādīšana Rokas
Turbo Birste No
Īpašas Sūkšanas Uzgalis Daudzfunkcionāls Kombinētajā Birsti
Maksimālais Trokšņa 73dB
Tīrīšanas Maršruts Izlases Veida
Motora Tips brushless motors
Jauda 450w
LCD
Izmērs(mm) 330*330*80
Vadu Garums (m) Bezvadu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tālvadības Pults No
Zīmola Nosaukums dreame
Akumulatoru Dzīves 1 Stunda
Spriegums (V) 100-240V

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti