Universāls Auto Margas, Centrālās Glabāšanas Kaste Konsoles Margas, roku Balsts, Uzglabāšanas Cimdu Bling Lodziņā Paplāte ar Kausa Turētājs

w33197

€11.69

-4.32

€16.01

-26 %

Jauns produkts

Universāls Auto Margas, Centrālās Glabāšanas Kaste Konsoles Margas, roku Balsts, Uzglabāšanas Cimdu Bling Lodziņā Paplāte ar Kausa Turētājs

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Aizpildītu vietu, stop drop blokiem starp automašīnas sēdekli un centra konsoles.Tas ir bīstami, kad savu telefonu

iemet vietu uz braukšanu.Šis Auto sānu kabatas var aizpildīt uz vietas, lai novērstu vadītāja uzmanību.Tas ļaus ietaupīt neskaitāmas reizes no rakšana starp sēdekli un centra konsoli, lai atrastu savu samazinājās mobilo telefonu, kredītkartēm, naudu, atslēgas, monētas, utt.IR ir, tas ir liels, lai jūsu kabatā necessaries organizētas patīkams braukt.

4 Atdalītas Nišas, Dizains, ne tikai novērš preces no krītot uz sēdekļa vietā, kur ir grūti sasniegt, bet arī ļauj pilnībā izmantot telpu, telpas veikala vajadzībām ir pa rokai.Telpas auto sēdekļa telpas uzglabāšanas kaste ir sadalīts četrās daļās,ir speciālas vietas, kur likt ļoti maziem objektiem, piemēram, atslēgas un monētas, kā arī jūsu tases un mobilajiem telefoniem.Viņi vienkārši slīdēja starp sēdekli un centra konsoli.Viņi vienkārši palikt vietā, uzticīgi kalpot jums labi.

Viegla uzstādīšana, demontāža un tīrīšana.Instalējot, vienkārši slīdēšanas telpā starp savu vietu un vidus konsoli vai instalēt sēdekļa muguras vai priekšā, kā jūs vēlaties.Ja tīrīšanas, vienkārši noņemiet un noslaukiet ar sausu dvieli.Pēc tam ievietojiet to atrašanās vietu.Šis process nav dpe auto sēdeklīti.

Izveidot papildu atmiņas par jūsu produktiem un ātri atrast un izmantot tos.Tas var ne tikai glabāt ļoti svarīgi, nelieli priekšmeti, jebkurā laikā, piemēram: mobilo telefonu, cigarešu etvijas, šķiltavas, kosmētiku un kosmētiku, instrumentus, monētas, atslēgas, saulesbrilles, pildspalvas, dažādas kartes.Un tajā var uzglabāt tases, dzērieni, kafijas tasi, viegli, lai saņemtu to, kad brauc.Izgatavotas uz ļoti augstas kvalitātes sniedz šis auto organizators labs izskats un super ilgs kalpošanas

Šis auto sēdeklis uzglabāšanas kārba ir piemērota lielākajai daļai automobiļu veidiem.Tomēr dažas atsevišķas automašīnu veidu nav piemērojami, lūdzu, skatiet mūsu attēla apraksts.Šis produkts ir piemērots automašīnas sēdekļiem ar atstarpi 1,5-5cm(0.6-1.9 collas).Lūdzu, pārbaudiet grāmatojumu savu vietu.Rotāta ar Kristāliem, un tas dos unikālu dekoratīvu efektu, lai jūsu auto, krāsu matricas dimanta padarīt to spakly koši saskaņā ar jebkuru gaismu, parādot krāsainu dimanta ray.

krāsa:melna

Materiāls:ABS

Iepakojuma Saturs:

1 x Automašīnas uzglabāšanas kaste

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.grandtech.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.grandtech.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: bmv elkoņbalsti vāciņu, fat bob led, ba20d spuldzes, gadījumā, xtrail roku balsts, cruze elkoņbalsti gadījumā, j lietā astra roku balsts, kawasaki zx6r 2001 dzeltena, cadillac xt5, chr elkoņbalsti tālruni, bling car

Veids Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti