Daļas Apple iPhone 6 6g 4.7" LCD + Touch Screen Digitizer Montāža A1549 A1586 A1589 Melns & Balts ar Rāmīti

w82991

€12.94

-5.28

€18.22

-28 %

Jauns produkts

Daļas Apple iPhone 6 6g 4.7" LCD + Touch Screen Digitizer Montāža A1549 A1586 A1589 Melns & Balts ar Rāmīti

Produkta Apraksts: 1. 100% Pavisam Jaunu un nekad nav izmantots LCD montāža, iPhone 6 A1549 A1586 A1589 2. Rezerves daļa iPhone 6 plus.Tas tiek izmantots, lai labotu, aizstātu jūsu nepareizi, bojāts, krekinga, notrecognised LCD displejs, touch screen 3. Nāk ar pretective plastmasas plēves no ekrāniem un drošā iepakojumā 4. Liels daudzums krājumos 5. Pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, un 100% strādā arī 6. Piegāde 2 darba dienu laikā pēc apstiprinātu maksājumu, 7. Lielisku pēcpārdošanas servisa 8. Tā ir pilnībā saderīga ar: iPhone 6, plus 9. www.grandtech.lv Standarta Piegāde: Parasti sasniegtu galamērķi, par 16-35 dienas.

Silts Padomi: 1) Lūdzu, apstipriniet, krāsu un modeli, jums nepieciešams 2) Lūdzu, pārbaudiet ekrāna, pievienojot flex savienotājs jūsu ierīci, lai apstiprinātu ekrānu un touch funkcijas,pirms oficiāli instalēt to uz jūsu tālruni.ja ir kādas problēmas,lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums. 3)Šīs daļas netiek nāk ar pogu home, skaļrunis, priekšējā saskaras kamera, bet troses, kas nostiprinātas tos, jums ir nepieciešams pārvietot tos no vecā ekrānu uz šo jauno. 4)Touch ID funkcija darbosies tikai ar tālruņa sākotnējo home pogu, montāža.Jums būs nepieciešams nodot uz pogas montāža no vecā displeja saglabāt Touch ID. 5)Visu instrumentu komplekti, kas nepieciešami, lai aizstātu ekrāna ir iekļauti iepakojumā (spudger, skrūvgrieži, piesūcekni, un atverot rīku, ne vairāk papildu posteņus, ir nepieciešams iegādāties). 6) Mēs iesakām atrast profesionālo remonta centru vai sazināties ar mums, ja jūs neesat pārliecināts par to, kā nomainīt ekrāna.Lūdzu, sekojiet video (meklēt YouTube) instrukcija, lai pabeigtu instalāciju,tas ir labāk, lai atrastu speciālistu, lai darīt šo darbu, šajā gadījumā visus zaudējumus.Kā Uzstādīt: 1.Skatīties video pamācību, pirms darba sākuma pārliecinieties, ka jūs zināt visus pasākumus, kas. 2.Pārbaudiet LCD, lai pārliecinātos, elastīgu kabeli, labā stāvoklī un bez putekļiem savienotāju. 3.Lūdzu, tālruņa izslēgšana, kad mūrēšana. 4.Atzīmēt skrūves vietām, ielika skrūves, kuras izņēmāt, labajā vietā, pārliecinieties, ka visas skrūves atpakaļ, lai viņi pašu vītni caurums, vai tā var radīt neatgriezenisku kaitējumu jūsu tālruni. 5.Lūdzu, pievienojiet flex kabelis uz doka pa vienam un pārliecinieties, ka visas pieslēgvietas ir arī sēž. 6.Datu kabeli var pop off, šī situācija var radīt ekrāna baltas līnijas vai tukšs ekrāns.Ja šāda situācija notiek, izslēdziet to un no jauna pievienojiet kabeli var atrisināt šo problēmu.Biežāk UZDOTIE jautājumi: J: Kāpēc mans telefons strādā, bet ekrāns nerāda?A: Kad salikt tālruņa displeja datu kabeli var pop pie tā savienotāju.Tas var izraisīt baltas līnijas vai tukšs ekrāns.Ja tas notiek, vienkārši pievienojiet kabeli, kā arī atvienojiet un vēlreiz pievienojiet akumulatora savienotāju.Q: Kāpēc touch funkcija ekrāna nedarbojas pareizi?A: Tas ir tāpēc, ka digitizer kabeli varētu zaudēt savienojumu, ja nav pieslēgts stingri, jūs varat pārskaitīt putas, kas piešķir atpakaļ oriģinālo digitizer kabeļa savienotājs uz jaunu.

Atsauksmes

1. Mēs pateicīgi, ja jūs varētu mums dot 5 ZVAIGŽŅU Atsauksmes un atstāt Pozitīvu Atsauksmi par www.grandtech.lv

pēc tam, kad darījums ir pabeigts, un mēs dos jums kādu atlaidi vai kādu dāvanu par savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jums nav apmierināt ar mūsu preču lūdzu neatstāj negatīvu pirms sazināties ar mums.Lūdzu, lūdzu

sazinieties ar mums uz mūsu e-pastu vai internetā sazināties ar mums.Mēs piedāvājam labs risinājums jums.

Tagi: tomahawk tw9030, sifons 5, iphone a1586 reklāmas montāža, iphone 5s aizstāt, a1586 ekrāns, a1586 ekrānu, a1549, iphon ekrāns, iphone valdes a1549, a1586 lcd

LCD Komplekts
Modelis IPhone 6 6G A1549 A1586 A1589
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
Krāsu (home button) Balts un Melns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgu iPhone Modelis IPHONE 6
Materiāls IPS
produktu nosaukums Pilns Komplekts, LCD Nomaiņa Psrts
Piegāde Bezmaksas piegāde ar izsekošanas skaits
Modeļa Numurs IPhone 6 6G A1549 A1586 A1589
Ekrāna Izšķirtspēja 1334x750
Zīmola Nosaukums Karsti Patiesību
Cena Rūpnīcas Vairumtirdzniecības Cenas
Postenis Stāvoklis Jauns
Piegādes Laiks 48 Stundu laikā pēc pasūtījuma apstiprināts
Garantijas laiks 6 mēneši
izcelsmes vieta Shenzhen, Ķīna
Saderīgu Zīmols Apple iPhone
Ekrāns > 3"
Kvalitātes Kontrole Pārbaudīti pa vienam pirms nosūtīšanas,
Kvalitāte Grade AAA augstas kvalitātes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti