Elektriskā Var Nazis Elektriskā Var Nazis, Virtuves Nazis Var Restorāns Varat Nazis Ar Bateriju Darbināmas Rokas Var Skārda Nazis

w104835

€10.13

-6.2

€16.33

-37 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Ērti Var atvērt: elektriskā var nazis ir viegli izmantot, vienkārši nospiediet pogu, lai atvērtu to var, un tas automātiski apstājas pēc tam, kad pabeigt uzdevumu.Tas ir piemērots visiem izmēriem no kannas.

2、Novatoriskas Tehnoloģijas: elektriskā var nazis aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, un var nazis droši griež iekšā pudeles vāciņu, saglabājot klp gludu un perfekti noslēdz pie malām, kas ļauj jums saglabāt nepabeigtos konservētu pārtiku.

3、Mazs Padoms: elektriskā var nazis nepieciešamas 2 AA baterijas (nav iekļautas) normālas ekspluatācijas, lūdzu, izslēdziet to pilnvaras pēc lietošanas.

4、Izturīgas un Drošas: elektriskā var nazis ir izgatavots no izturīga, droša un izturīga ABS un leģētā tērauda, un tas ir abrazīvi izturīgs piederums, un tā funkcijas drošības rievām un bīdāmie rīkiem, lai novērstu nejaušu pirkstu skrāpējumiem.

5、Viegli Tīrīt: nav nepieciešams nomazgāt līdzekli ar ūdeni, traipus uz produktu var noņemt, izmantojot tīru, mitru drānu.

Specifikācijas(aptuveni):

Nosaukums: Elektriskā Var Nazis

Darba spriegums: DC2.4-3 V

Baterijas: 2 x AA baterijas (nav iekļautas)

Maksimālais diametrs, kas var samazināt 1. kārta: 90mm (3.5")

Izmērs: 135*74mm/5.31*2.91 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Elektriskā Var Nazis * 1

Angļu Valodas Rokasgrāmata * 1

Tagi: general electric nazis, podu vāku nazis, var miskasti, konservu burka, viss mājai un virtuvei, huohou nazi, regulējams daudzfunkcionāls nazis, mednieks t krekls, varat nazis konservu kārbas, nazis alvas

Izmērs 135 x 74mm
Modeļa Numurs Elektriskā Var nazis
Rokas Var Skārda Nazis Var Skārda Nazis
Darba Spriegums DC 2.4 - 3 V
Metāla Tips Citi
Akumulators 2 X AA Baterijas (NAV iekļautas)
Maksimālais diametrs 90mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Eco-Friendly
Atvēršanas Ierīces Tips Var Atvērēji
Varat Nazis Pudele Nazis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti