"Eiropa 2020" Jaunā Sieviešu Brīvs Džemperis Sequined Ziedu Luxury Vintage Izšuvumi O Apkakli, Garām Piedurknēm, Elegants Modes Džemperis Trikotāžas Apģērbiem

w105584

€38.17

Jauns produkts

Izmēri: (1 CM = 0.39 collas )

(elastīgs) F: garums:56 cm, krūtis:110 cm, piedurkne:54 cm, plecu: 58 cm

Kā to mēra ar roku un auduma elastību, tas varētu būt 1-3cm mērīšanas kļūdas cēlonis!Tas nav kvalitātes problēma.

Maksājums:

a.Tas ir droši maksāt pēc DARĪJUMA , jo tikai saņemot preces un apstiprināt, ka saņemta , maksājumu var nodot manā kontā pēc DARĪJUMA .Tāpēc jums nav jāuztraucas par savu naudu.b.Lūdzu, veikt maksājumu par laiku, kad jums vietu secībā , lai es varu sūtīt preces agrāk, lai jums.

Piegāde Instrukcija:

1.Sūtījums tiks piegādāts laikā 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. 2.Visas cenas nav iekļauta pircēja vietējās paražas nodokļu, pārdevējs neveic maksas, ja oficiāli pārbaudīti jūsu vietējā muitas iestādē. 3.Parasti visi gabalu bija deliveried, ko lētākais veids, Ķīna Post Gaisa Mair vai ePacket.Ja jums ir nepieciešams, hurrily,lūdzu, asv izmeklēšanas par labāko ātra piegāde veidā ar viszemāko cenu. 4.EMS/DHL/FEDEX/ARAMEX/UPS vienmēr vajag 1-3 darba dienu laikā, lai atjauninātu statusu internetā. 5.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienu sezona, un nedēļas nogalē.Tranzīta laikā var mainīties ar karstā sezona. 6.Pls sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmis preces, nepārsniedzot 35 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Mēs track paketi un atbildi jums asap.

Valūtas&Atgriešanās:

Katrā iepakojumā ir kvalitāte pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Bet daži mazi defekti nav spēkā valkā,lūdzu, lūdzu, izpratni.Sakarā ar praktiskās fotografēšanas un dažādu ekrānu izšķirtspēju,lūdzu, pieņemiet maz krāsu variācijas pēc tam, kad jūs saņemsiet iepakojumā.Ja jums ir neapmierināti par to, ka gabals,kas jums ir viena iespēja apmainīties.Tomēr,lūdzu, ņemiet tos tā sākotnējā stāvoklī,un mums rāda reālu foto ar jūsu sūtījumu, Lūdzu atgriezt preci pie mums 7 dienu laikā pēc to saņemšanas; atgriešanās&apmaiņas kravu maksā klients absolūti.Tāpēc,lūdzu, pievērsiet lielāku uzmanību izmēru vai sazinieties ar pārdevēju.Mums ir virkne procesu, lai pārbaudītu kvalitāti pirms piegādes,saglabājot katra produkta labā stāvoklī.Sakarā ar dažādiem materiāliem un ilgi transportu,ja ir reizes zīmes vai nelielus pavedienus,ir ne kvalitātes problēma.

Atsauksmes:

Ja jums nav apmierināts,lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu problēmas, pirmkārt, mēs atrisinātu problēmu, un jums ir apmierināti risinājums, Ja jūs esat apmierināti,lūdzu, sūtiet piecas zvaigznes kā dāvanu.Dāvanu~~Paldies tik daudz!!

Tagi: džemperis džemperis, ziedu džemperis, ziedu džemperis sievietēm, krēsls ziemeļvalstu stils, trikotāžas ziedu melns, orhideju foto, betlovka, trikotāžas ziedu šalle, sequin džemperis sievietēm, trikotāžas puķu kastes

Vienuma Tips Puloveri
Slēgšanas Tips NAV
Biezums Bieza (Ziemas)
Dzimums SIEVIETES
Apdare Izšūšana
Modelis Tips Cietie
Stils Bohēmietis
Modeļa Numurs 385
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāla Sastāvs Poliestera
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apkakle O-Veida Kakla
Sezona Ziemas
Piedurknes Stils Regulāri
Technics Datoru Trikotāžas
Materiāls Poliestera
Apģērba Garums Regulāri

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti