3 In 1 USB Silts Ielīmējiet Kluči, 5V 3 Ātrumiem Temperatūras Oglekļa Šķiedras Apkures Spilventiņu Lapa Drēbes Siltāks Par Veste Jaka, Kurpes, Zeķes

w98165

€5.99

-1.99

€7.98

-24 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Mīksta un Eko-draudzīga: Salīdzinot ar tradicionālo oglekļa šķiedras elektriskās apkures produktiem, Grafēna pārklājumu apkures audums ir augstākās apkures efektivitātes, kas ir drošāka un stabilāka, videi draudzīgas un izturīgas, ir mīkstāks un ādai draudzīgiem, un tas izdala daudz infrasarkano gaismas viļņiem, kad sildīšana, kas ir labs, lai cilvēka organismā.

2、Ātri, Apkure: apkures spilventiņu funkcijas strauja sildīšana, kas var sakarst pēc 3 sekundes pēc tā ieslēgšanas.Un tas nodrošina vēl siltumenerģijas, kas ir ērti, un nav sausa, un visaugstākā temperatūra var sasniegt 55-70℃.

3、Drošu Spriegumu: drošības spriegums ir ilgu akumulatora darbības laiku, 5V/2.1, kas ir daudz zemāka nekā 36V cilvēka ķermeņa drošību sprieguma.

4、3 Temperatūras Režīmi: apkures spilventiņu funkcijas slēdzi, 3 regulējami temperatūras iestatījumi, intelligent temperatūras kontroli, kas ir ērts un ātrs, un tas ir mazgājams un izturīgs.

5、Plašu Pieteikumi: to Plaši izmanto apkurei apģērbu, aizsargapģērbu un citus produktus.

Specifikācijas:

Nosaukums: Elektriskā Apkures Spilventiņu

Izmērs(aptuveni): 10*14cm/3.94*5.51 gadā, 10*20cm/3.94*7.87 gadā

Materiāls: oglekļa šķiedras + grafēna

Spriegums: 5V/2.1

Interfeiss: USB

Temperatūra:35℃/45℃/55℃

Iepakojuma Saraksts:

3 in 1 Elektriskā Apkure Pad * 1

Tagi: kausa siltāks, somar kurpes vīriešiem, jaka siltāks, Veste, siltuma jaka, soma cordura, jaka vīrietis, diabēta diena, oglekļa lapa, nike sneaker

Materiāls Kokvilnas
Modeļa Numurs elektriskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiālu Tehnoloģija CORDURA
Dzimums VĪRIEŠI
Iezīme Ūdensizturīgs
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti