2gab Bērnu Loga Ēnā Radošās Dizaina Auto Saule Toņos Auto Logu Žalūzijas, Aizmugurējais un Sānu Logu Automašīnu Siltuma Vairogu, kas Aizsargātu

w98045

€2.35

-2.18

€4.53

-48 %

Jauns produkts

Specifikācija:

Materiāls: pvc

Stils: zoo

Svars: 0.5 KG

Izmērs: 50cm * 30cm

Funkcijas: Saulessargs, Siltuma izolācija, Anti-static

Pakete ietver:

2 * Sānu logu saulessargs Attiecas

Funkcijas

【Viegli, Viegli Off] aicina Mūsu auto logu ēnā izmanto statiskā piekļauties tehnoloģiju, lai stick ar jūsu windows bez piepūles, tā padarot pieteikumu un pārcelšanās jauki un vienkārši.

【Augstas Kvalitātes & UPF 50+ Aizsardzība] aicina Mūsu auto nojumes ir 2 puses.Viena puse ir izgatavota no premium statiskā piekļauties materiālu un otru pusi, 80 GSM aizsardzības sietu, kas bloķē vairāk nekā 97% no kaitīgajiem UV stariem, aizsargājot savu mazuli, bērni, bērni vai mājdzīvnieki, par ilgtermiņa auto ceļojumiem, saglabājot atpazīstamību apskatīt ārpuses.

【Universālā Izmēra un Kompakts Dizains] aicina 12.6 x 18.7 collas saulessargs piemērots lielākajai daļai auto sānu logiem.Katrs iepakojums satur 2 auto stiklu toņos, un viņi viegli salocīt prom uz bezmaksas uzglabāšanas somiņa ar nosacījumu.

【Jauki Karikatūra Dizaina] aicina Mūsu skaisto karikatūra dizaina saulessargs piesaistīs jūsu mazuļa uzmanību, turklāt, tas var palīdzēt bērniem mācīties angļu valodu, dzīvnieki, cipariem vai burtiem , kas veicina inteliģenci.

Var Bloķēt siltuma un saulessargs.

Liels nodrošinot ēnā bērniem ceļojot.

Tagi: tūristu kemperu, auto sunshad, auto logu saules ēnā, saulains ēnā auto, auto, aizkars, rullo aizkari automašīnas, automašīnas sildītājs remonts, compact disk, koleos žalūzijas, māte bērnu ēnā

Materiāls PVC
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti