Ir 2021. Jaunu Magnētisko Tālruņa Turētājs Magsafes Bezvadu Lādēšanas Statīvs Galda IPhone 12 12 Pro Max Mini Magnēts Uzlādes Turētājs

w94615

€3.86

-6.02

€9.88

-60 %

Jauns produkts

Ir 2021. Jaunu Magnētisko Tālruņa Turētājs Magsafes Bezvadu Lādēšanas Statīvs Galda IPhone 12 12 Pro Max Mini Magnēts Uzlādes Turētājs

Aizzīmju Punktiem: 1、Desinged par Magsafe "Eiropa 2020": Šī desk mount ir paredzēti, lai Magsafe lādētājs tikai.Uzstādīšanas vietas ir aizsargāta ar silikagelu, lai novērstu kaitējumu, Magsafe.Tā izmērs ir tikai tiesības, par Magsafe nebūs uzņemt ar telefonu katru reizi, kad jūs uzņemt tālruni.Nano silikagela apakšā tālruņa turētājs nodrošina, ka tās turētājs ir stabils, lai jūs varētu uzņemt tālruni ar vienu roku nospiežot bez statīva.

2、Vairāk Stabils un Izturīgs: tā Kā šī kandidēt uz Magsafe lādētājs, kas izgatavoti no visas metāla materiālu, tas ir ilgāks darba mūžs, nekā parasto mobilo telefonu turētāji.Un, lai nodrošinātu, ka galda turētājs Magsafe ir stabilāka, Mēs palielina pamatnes.

3、Regulējams Leņķis: paplāti ar statīvu var regulēt pie 270°, jūs varat noteikti atrast pareizo leņķi, lai jūs.Un salikt uz paplātes, ir horizontālā stāvoklī, jūs pat varat uzlādēt jūsu iWatch un citu mobilo telefonu, kas atbalsta bezvadu uzlādes.Tas ir ērts un praktisks.

4、Siltuma Dizains: Mēs esam izstrādājuši 2 dzesēšanas atverēm uz muguras stāvēt, lai nodrošinātu to, ka jūsu Magsafe lādētājs netiek pārkarst.Un par Magsafe lādētājs var viegli veikta, nospiežot no dzesēšanas atverēm.

5, Iepakošanas Iekļauts: Šī pakete nāk ar 1 x turētājs par Magsafe lādētājs 2020. gadam , ko var praktiski un izturīgi.

Funkcijas:

Augsta Saderība: Fit for iPhone 12, 12 Pro, 12 mini, 12 Pro Max Magsafe Lādētājs.Citi mobilie tālruņi, kas atbalsta bezvadu uzlādes var izmantot tikai pēc tam, kad stends ir jāpielāgo, lai horizontālā stāvoklī.

Specifikācijas:

Materiāls: alumīnija sakausējums, tērauds

Ražošanas process: anodizing, CNC

Svars: aptuveni 2.85 oz/81g

Krāsa: melna/sudraba

Iepakojuma Saraksts:

1 x Turētājs Magsafe Lādētājs 2020

Piezīme:

1. Šajā postenī ir tikai stāvēt uz Ierēdņa Magsafe, lai Magsafe Lādētājs nav iekļauts.Lai izmantotu šo stends, jums ir nepieciešams iegādāties oficiālā Magsafe atsevišķi.Un tā balstās uz magnētisko spēku, lai uzņemt tālruni, lai to varētu labi darbojas ar iPhone 12/12 PRO/PRO MAX/MINI(Jo šo modeļu mobilajiem tālruņiem ir iebūvēti magnēti).

2. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur būs dažas pielaides produkta, lūdzu, saprast.

Tagi: magsafe magnēta gredzens, magsafe lādētājs ostas, magsafe iphone karte, magsafe bezvadu lādētāji, mobilās bezvadu uzlādes statīvu, magsafe 1 valdes, magsafe tālrunis automašīnas, iphon 12 magsafe, kaisi magnētiskais turētājs, magsafe strāvas

Zīmola Nosaukums Rondaful
Saderīgu Zīmols APPLE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lādētājs bezvadu lādētāju
Atbalsts Dropship/Vairumtirdzniecība/Epacket
Veids Galda Turētājs
Funkcijas Magnētiskā
Modeļa Numurs bezvadu lādēšanas bāze

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti