Jauns
Baltas Uzlīmes, 25mm x 70mm, Personalizētu Veikti un Roku darbs un ar mīlestību etiķetes uz kuģiem, starta, hobijs un uzņēmumiem(MD1012)

Baltas Uzlīmes, 25mm x 70mm, Personalizētu Veikti un Roku darbs un ar mīlestību etiķetes uz kuģiem, starta, hobijs un uzņēmumiem(MD1012)

w88599

€10.62

Jauns produkts

♥ Pasūtījuma Kokvilnas Lentes Etiķeti ♥ ♥♥♥ kopējais lielums etiķetes galvenā attēla: 25 mm x (50 mm + 20mm) Kopējais apjoms etiķete = Kokvilnas lentes platums x (dizaina lieluma + šūšanas izmērs) ♥♥♥ Šīs pasūtījuma apģērbu etiķetes iespiests uz kokvilnas josta, tie ir mīksti , vēl diezgan izturīga;tie netiks izbalināt prom, vai spuroties prom, un tā var būt mašīna mazgā un žāvē,100% organiskās kokvilnas, tie ir CPSIA prasībām un ideāli piemērots bērnu apģērbiem. ♥♥♥ Norēķināšanās laikā, lūdzu, norādiet: 1. atstāt nosaukumu, kuru vēlaties izdrukāt vai jebkurā jūsu tekstu "Piezīmes" sadaļā ; Ja jums ir attēlu, varat pievienot to saruna 2. Izvēlieties numuru, uz fonta, kuru vēlaties (pēdējā foto),vai neizvēlēties (izmanto fontu parādīts galvenajā foto) Mēs veikt etiķetes dizains, pamatojoties uz informāciju, kas jums sniedz.Un lūgs jums, lai apstiprinātu, ka šis dizains ir tas, ko jūs galu galā gribat.

Tagi: roku darbs, metāla, Roku Darbs, roku darbs adīšanai etiķete, uzlīmes, etiķetes, roku darbs, lācis tapetes, coque biļetes, kartes matu, izgatavots ar mīlestību-grāmata, sākt, displeja produktu

Zīmola Nosaukums BROHAMA
Modeļa Numurs MD
Iezīme mazgājams
Materiāls Audums
Izmantošana Somas
Marķējuma Veidu Galvenais Lables
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Produkta Tips Apģērbu Uzlīmes
Technics IESPIESTS

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti