Ūdensizturīgs PVC galdautu Oilproof Pārredzamu Galdauts, Galda Segums Mat Virtuves Eļļa, Mīksta auduma, Taisnstūra formas Audums

w87213

€6.20

Jauns produkts

Ūdensizturīgs PVC galdautu Oilproof Pārredzamu Galdauts, Galda Segums Mat Virtuves Eļļa, Mīksta auduma, Taisnstūra formas Audums

To var pielāgot saskaņā ar jūsu galda, kafijas galdiņš, kafijas galdu un galda izmērs.Sazinieties ar klientu apkalpošanas pielāgot dažādu izmēru jums ir nepieciešams.

Motīvs:

Izgatavoti no mīksta un izturīga PVC, vinila, karstā nospiests roll.Tas skaidrs, PVC galda segums ir izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs un eļļas izturīgs.

Piemērots galdautiem un galddatoriem.Aizsargāt jūsu galda vai galdauts no skrambas, nobrāzumi, krēpas, noplūdes, saglabāt jūsu galds ir tīrs un kārtīgs.

Materiāls: PVC ir labu elastību

Biezums: 1 mm

Piezīme: Šis galdauts tiks samazināta pēc tam, kad laikā, tāpēc PVC galdauts atstās papildus 1-2 cm laikā griešanas procesu.

Komplektācija: 1x pvc galdauts

Piezīme: Sakarā ar atšķirībām starp dažādiem viedokļiem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm nobīde, jo dažādas mērīšanas metodes, paldies.

Par Iepakojums:

Mēs izmantojam pvc galdauts roll up un nosūtīt to.Pircējiem tiek ieteikts izvēlēties Ķīna Pēc reģistrācijas vai ePacket.

Kopš jāuztraucas-bezmaksas standarta loģistika ir ierobežots platums 60cm.Ķīnas ziņu ierobežojums ir 1 metrs.Dažreiz platums pārsniedz loģistikas ierobežot un vajadzības, lai salocītu par piegādi.Neuztraucieties.Preces var atkārtoti mazgā ar karstu ūdeni, lai nekavējoties atjaunotu galdauts.Galdauts būs dzīvoklis un skaista.

Paldies par pirkumu.

Piezīme: 1. Mīksto stikla saruks pēc tam, izmantojot ilgu laiku, tāpēc PVC galdauts būs lielāka par 1-2cm nekā parastā lieluma.

Tagi: pvc galdauts, tīrs caurspīdīgs galdauts, vāks tabl, mākslas rāmis, ūdensizturīgs plaša taisnstūra galdauts, auduma pvc tabula, galdauts ūdensizturīgs, silīcija galdauts, vaskadrānu galdauts, pvc pvc coted

Stils Mūsdienu
Modeļa Numurs Caurspīdīga PVC Galdauts
Izmērs 70x120cm
Modelis Tips Cietie
Materiāls PVC
Forma Taisnstūra
raksts Caurspīdīga
Technics --
Iezīme Oilproof
Izmantošana Banketu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti