Vispārējās Aviācijas Austiņas Pilots, Ērtu Auss Spilventiņu, Trokšņa Slāpēšanas Mikrofons, GA Dual Sveces, Ietver Austiņas Somā, Augstas Kvalitātes

w87050

€134.83

Jauns produkts

Vispārējās Aviācijas Austiņas Pilots, Ērtu Auss Spilventiņu, Trokšņa Slāpēšanas Mikrofons, GA Dual Sveces, Augstas Kvalitātes Izmēģinājuma Austiņas

Produkta apraksts: Augstas kvalitātes aviācijas austiņas ar stacionāriem trokšņa samazināšanu.Jums nav tērēt daudz naudas, bet jūs joprojām varat saņemt labāku skaņu.Super mīksts, ērts auss spilventiņu ilgu laiku valkā, ļauj jums baudīt peld visu laiku.Regulējams galvas, labu fit, tikai tiesības fiksācijas spēku, piemērots jebkuram galvas izmēram.Boom mic var griezt līdz 300 grādu, jūs varat viegli pielāgot un tur nostāju perfekti; premium trokšņa slāpēšanas electret mikrofons nodrošina kristāldzidru paziņojumu katru reizi.GA izmantot dual sveces, Zema profila skaļuma regulēšanas poga.Funkcija: ◆ GA izmantot dual sveces. ◆ Pasīvā Trokšņu Samazināšanas Reitingiem(NRR):24dB. ◆ Ērts puse želeja pusi putu ausu spilventiņu. ◆ Trokšņu slāpēšanas electret mikrofons, dinamiskais mikrofons var aizstāt. ◆ Austiņu Spraudnis: PJ-055(.25"F6.3 tālrunis spraudnis). ◆ Mikrofons Plug: PJ-068(.206"F5.2 tālrunis spraudnis). ◆ Taisni vads no austiņām, lai izlietu spraudni, 130CM. ◆ Krāsas:Melna,Zila,Dzeltena,Zaļa,Pelēka,Rozā,Sarkana,Oranža.

Par mums:

Kāpēc izvēlēties mūs ? 1)Lieliska kvalitāte par cenu, ir vērts iegādāties! 2)Labu pārdevēju!Strādāja perfekti!Lieliskas austiņas! 3)Ātrā piegāde un lielisku pakalpojumu sniedz! 4)Patīkami un ērti!

♣ Maksājumu Un Garantija

1. Mēs pieņemam Visa, MasterCard, Darījuma.Paypal , western union, bankas pārskaitījums

Kad veicat maksājumu, izmantojot Darījuma, jums nauda ir deponēta droši savā kontā.Naudu ir tikai izlaists, lai mums pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, Lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā

2. Kompensāciju vai nomaiņa

8 mēneši garantija tiek nodrošināta.Ja jūs jūtaties vīlušies ar preci, pastāstiet mums, 15 dienu laikā par piegādi.Vienumi ir jāatgriež sākotnējā stāvoklī attiecībā uz kompensācijas vai apmaiņu.Kuģniecības izmaksas ir par jums.

Mēs saprotam neapmierinātību jūs varētu , lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt jebkurš strīds, vai atstājot jebkura neitrāla/ negatīva atgriezeniskā saite.Mēs rūpējamies par katru pircēju, un darīs mūsu pūles, lai atrisinātu jebkuru problēmu,

labs biznesa veids.Jūsu apmierinātība ir vienmēr mūsu NAV.1 prioritāte.

♣ Par Atsauksmes:

1. Visi produkti ir 100% JAUNS un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

2. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu ,lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes.

3. Ja jums ir kādas problēmas, un jautājums par jūsu tulkojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes.

4. Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba diena .Ja jums nav saņēmusi mūsu e-pastu .Lūdzu, lūdzu, nosūtīt vai iesniegt sūdzību, lai mūsu menedžeri.

♣Garantija:

1. Mēs jums piegādes ar 10-15 darba dienas pēc jūsu maksājuma(bez brīvdienas).

2. 8 mēnešu garantija.Iegādāties ar pārliecību.(izņemot aksesuāriem)

3. Ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemt.Neatveriet strīdu bez paziņojuma.

4. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ ar 7 dienām nomaiņa vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums pēc dienesta darbinieki pirms atdod to.

5. Ja prece ir ar defektiem 1 mēneša laikā, mēs pleca VIENS VEIDS, kravu nosūtīšanas jums aizstāšanu, pēc tam, kad saņemts atdevi.Vai piedāvāt kompensāciju (neietilpst kravas) pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

6. Ja prece ir bojāta, pēc tam, kad 3 mēneši, joprojām varat nosūtīt to mums.Mēs salabosim tā, lai jūs pēc tam, kad, saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā papildu sūtīšanas maksa.

♣ Par Muitas Nodokļu Un Maksājumu:

1. Pasūtījums tiks pasludināti par nekustamā deklarāciju vai klientu prasībām.

2. Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas jūsu valstī.

3. Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā iemeslu, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.

♣ Par Kuģniecības:

1. DHL : 3-7working dienās, kā DHL solīja(www.dhl.com)

2. UPS: 3-7 darba dienu laikā, kā UPS solīja(www.ups.com)

3. EMS: 7-15 darba dienās, kā UPS solīja(www.ems.com.cn)

4. SINGAPŪRA/HK/CHINAL pastu: 2-8 nedēļas, kā viņi solīja, (sazinies ar mums)

Tagi: gaisa kuģa austiņas, 9v ligzda, elastīga trokšņa slāpēšanas galvas telefoni, david clark izmēģinājuma austiņas, beigās galvu komplekts, earphon, microphon, ga plug, noņemams lidotājs kabelis, mic stand statīvu

Skaļuma Kontrole
Vocalism Princips Elektrostatiskā
krāsa Melna, Pelēka, Zila, Dzeltena, Sarkana
Savienotāji Lidmašīnas Adapteris
Atbalsta Apt-x No
Paziņojums Ar vadu
Perfromance stipra
Izturība 32ΩΩ
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana No
Pasīvā Trokšņu Samazināšanas (Pdr) Neticami Balss Skaidrība
Bezvadu No
izcelsmes vieta Ķīna (Mainland)
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Zīmola Nosaukums RAYTALK
Iepakojums
Jutība 93±5dBdB
auss spilventiņu Augstas kvalitātes Gēla
Bezvadu Tips RF
Kontaktdakšas Tips Vispārīgi aviaiotn(GA) dual sveces
Stils Austiņas
Modeļa Numurs PH-100AO
Atbalsts APP No
Izmantošana Aviācijas pilots, gaisa kuģu, pasažieru,flght skolas,utt.
Vadības Pogas
Ūdensizturīgs No
Funkcijas Ar Mikrofonu
Ar Mikrofonu
Austiņu Spilventiņi Materiāls Atmiņas Putas
Uzlādes Metode Kabelis
Garantijas laiks 1 Gads
Līnijas Garums 1.4 mm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti