Augstas Kvalitātes Automašīnu Sēdekļu Pārvalki Universālo Fit Poliestera 3MM Kompozītu Sūklis Auto Stils lada automašīnu gadījumos sēdekļa vāku piederumi

w81746

€9.32

-1.03

€10.35

-9 %

Jauns produkts

Augstas Kvalitātes Automašīnu Sēdekļu Pārvalki Universālo Fit Poliestera 3MM Kompozītu Sūklis Auto Stils lada automašīnu aptver sēdekļa vāku piederumi

Kopā: 9pcs pilnu auto sēdeklīti ietilpst 2 gab. priekšā spaini sēdekļa ietilpst 1 gab aizmugures sols " aizmugurējais vāciņš 1 gab aizmugures sols vāciņš 5 gab pagalvi aptver Kopā :4gab Priekšējā auto sēdekļa ietilpst 2 gab. priekšā spaini sēdekļa ietilpst 2 gab pagalvi aptver Vispārēju piemērošanu, kas der gandrīz visiem sēdekļiem ( automašīnas, Kravas Automašīnas, Furgoni, & SUV ) Materiāli, kas Izgatavoti no sviestmaizi - Mašīna Mazgājami, Gaisa mitruma.Palīdz Aizsargāt Jauka vieta, vai Noslēpt Vecā, Jūsu apmierinātība ir mūsu augstākais mērķis; katru preci un pakalpojumu, mēs piedāvājam pie FH Grupa ir, lai padarītu savu dzīvi vieglāku un patīkamāku.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.grandtech.lv!

Tagi: stripers, nia rotaļlietas, paklāju lisa, slīdēšanas g19, maisiņš 8s, promaxhd, mi ni pc, i7 xenon, ostas 1 8

Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki
Automašīnas marka Universal
Materiāla Tips Poliestera ar Kompozīta Sūklis
Mfg Sērijas Numurs Klasisks Sēdekļa Pārvalki
Postenis Svars 0.9kg
Zīmola Nosaukums YANG MEI LING
Pielāgotā
Vienuma Tips Piederumi Sēdekļa Vāku
Atrašanās vieta Priekšējā Sēdekļa Vāciņu Vai Pilnībā Segtu Komplekts
Produkta iepakojums PE Soma+Triecienizturīgs Soma+Speciālo Kurjeru Somas
Komplekts Gabals 1
auto vāciņu automašīnu seat cover set
Krāsas Melna/Sarkana,Melna/Zila,Melna/Pelēka
Objekta Garumu 46.46inch
Preces nosaukums auto sēdekļa vāku
Veids Sēdekļu Pārvalki
Objektu Platums 22.05inch
Postenis Augstums 46.46inch

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti