Kokapstrādes Kabatas Caurumu atrašanās vietas Jig Komplekts Koka Doweling Caurumu Puncher Ar 9mm Solis Urbis Leņķis Urbt Rokasgrāmata, Instrumenti,

w77426

€12.81

-13.32

€26.13

-50 %

Jauns produkts

Funkcijas:

√ Kabatas caurumu šabloni 6061 alumīnija sakausējuma ķermeņa,ne rūsa, viegls un spēcīgs .

√ Doweling jig ar lielāku čipu evakuācija,ātrāk un gluda skaidu noņemšanas, urbšana, ir vairāk racionāls,uzlabot darba efektivitāti .

√ Caurumu urbšana Rokasgrāmata, skaidru un precīzu skalu, pielāgot skalas, saskaņā ar biezumu no koka, precīza saskaņošana .

√ Urbumu atrašanās vietas Rokasgrāmata ar ātru gripper,ātri un stingru fiksācijas .

√ Kokapstrādes jig pagarināt 36mm urbt piedurknēm padara caurumošanas precīzi,15 grādu slīpu caurumu, tad līmēšana ir stingrāka un tvirtāka .

√ Piemēro koksnes biezums 12-45mm .

√ Ir četri savelkošs, galvas skrūves bāzes atbalstu, noteikt tos uz galda,partijas urbšanas ir efektīvāka .Produkts Ietver: A. 2gab*urbšanas krūmi B. 1gab.*Galvenajā C. 1gab.*bāze atbalsts D. 2gab*skrūvju E. 1gab.*fiksācijas plāksne F. 1gab.*skrūvju G. 3pcs*sešstūra ligzda skrūve H. 1gab.*9mm solis urbt I. 1gab.*9mm stop apkakles J. 1gab.*skrūvgriezi K. 2gab*hex atslēgas L. Instrution M. 10pcs kabatas sveces + 10pcs skrūves

Par produktu: Jums, ko jūs maksājat par.mēs centīsimies nodrošināt vairāk augstas kvalitātes preces pircējam.Visiem izstrādājumiem ir reāla apraksts mūsu veikalā, lūdzu, skatiet produkta aprakstu uzmanīgi.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu.Lūdzu, atstājiet ziņu ar mums.

Par samaksu: Atbalsts kredītkartes(RMB, un Dolārs),WebMoney(VM),TT,West Union , Qiwi maku, Boleto(Brazīlija), SOFORT Banku , Alipay , utt.

Par sūtījumu: Mēs nosūtīsim lai 3 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas), PASAULES KUĢOŠANAS. (Izņemot dažas Īpašas valstīs un APO/FPO) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās, tranzīta laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Klientu apkalpošanas:, saņemot sūtījumu.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt to.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, sniedziet mums labas atsauksmes.Tas ir mūsu lielākais pamudinājums.

Tagi: koka kokapstrādes instrumentus., stendā urbi, bezvadu screwdriv, grupa koksnes spīļierīču, urbja turētājs, jig lure, mazliet rīks, bāzes drill bits, drill bits, flex grafīta vārpstas instrumentu

Urbšanas Leņķa 15 pakāpes
stāvoklis Jauns
Pieteikums Izmantot kabatas caurumu sveces, lai radītu neredzamu kopīga
DIY Piederumi Kokapstrāde
Veids Kabatas caurumu meklētājs
Modeļa Numurs MO-21
Gadījumā koksnes biezums 12-45 MM
Garums 88mm
Materiāls Alumīnija sakausējums 6061
Preci MOO90322650
Aksesuāri 10pcs kabatas sveces + 10pcs skrūves
Zīmola Nosaukums MOKIN
Izmantošana Koka Urbšanas
Urbja izmērs 9mm solis urbi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti