1080P Zemas Jaudas Mini Akumulatora Kameras Āra Wifi IP Kamera 2MP PIR Kustības Atklāt Smart Home Bezvadu Drošības CCTV Kameras iCSee

w69057

€31.37

-31.38

€62.75

-50 %

Jauns produkts

Funkcijas

* Akumulatora Barošanu :iebūvētā fotokameras 6000mAh lielas ietilpības akumulators, tas padara bezvadu kamera, kas darbojas bez elektrības ,Miega Režīmā šī kamera Nodrošina Ilgu Gaidīšanas Strādā .Akumulators ir Obligāta . * PIR Atklāšana: Augsta jutība un smart PIR kustības detektors, derīga 8 metri.Tas tikai atklāj cilvēku vai dzīvnieku ķermeņa temperatūra, citi objekti, nav spēkā.Kamera ir pamodies, lai push ziņojumu, kad signalizācija ir aktivizēta. * Divos Veidos Audio : iebūvēta mikrofons un skaļrunis * 1080p Izšķirtspēja: Skaidru attēla kvalitāti * Atbalsta Signāla Momentuzņēmums un Trauksmes Ierakstu * Ūdensizturīgs Pārsegs padara šo kameru varētu strādāt labāk, āra * Multi-Skatītājs , jūs varētu dalīties šo fotokameru ar jūsu ģimenes vai draugiem, lai apskatītu pašu vīziju. * Atbalsta Max 64G SD Karti un Mākonis Ieraksts ( Nepieciešams Papildu maksu ) * 4X Digitālo Tālummaiņu , lai jūs varētu redzēt vairāk informāciju ( Uzmanību !šādu Tālummaiņas samazinās attēla kvalitāte )

Pakete ietver

1*Akumulators, wifi, fotokamera 1*Montāžas kronšteins 1*Skrūve skrūve 1*lietošanas pamācība 1*Skrūvju adatu Lūdzu, ņemiet vērā: Fotokamera Bez Akumulatora = 1*wifi kamera Fotokameras Akumulatoru = 1*wifi kamera + 2*3000mAh Akumulators Fotokameras Akumulatoru 32G = 1*wifi kamera + 2*3000mAh Akumulators + 1*32GB SD Karti Fotokameras Akumulatoru 64G = 1*wifi kamera + 2*3000mAh Akumulators + 1*64GB SD Kartes

100% Stieples-bezmaksas,ievietot jebkurā Vietā

Izmantot zema enerģijas patēriņa tehnoloģiju,Uzlādējamā akumulatora barošanu (2*3000MAmAH baterijas )

Full HD Augstas Kvalitātes Attēls

Salīdzināt ar 720P Kameras , šis 1080P Wifi Kamera rāda labāku Attēlu , 1080p Izšķirtspēja: Skaidru attēla kvalitāti.

Lietus vai spīdēt,Tā ir gatava

Ar IP66 ūdensnecaurlaidīgs dizains piedāvā jums gandrīz nav ierobežots izvietojumu!Jūs varat ievietot Akumulatoru, fotokamera uz plaukta vai citas plakanas virsmas, jo bērnu istabu, mājdzīvnieka telpa, garāža, utt., vai uzstādiet fotokameru uz sienas, iekšā vai ārā.Tas ir šeit palikt

Infrasarkano Staru Nakts Vison Funkcija

Kameras IS LED gaismas automātiski ieslēdzas, ja apgaismojums ir nepietiekams vai nav gaismas, lai nodrošinātu skaidru uzraudzības attēla kvalitāti.

Kustības Noteikšanas Signalizācija

Kad kustību objekti, kas atklāti, tas būs push trauksmes īsziņu uz jūsu mobilo tālruni.Caur app var būt taustiņu, lai atvērtu vai aizvērtu atklāšanas amats.

Divvirzienu Audio

Nospiediet pogu uz jūsu smart tālruni, jūs varat viegli sasniegt divvirzienu domofons, un ir tālvadības vizuālās komunikācijas kad un kur vien vēlaties.

Max 64G SD atmiņa un Mākonis

Max 64G SD atmiņas kartē Ierakstīt, un Mākonis reģistrēšana ,datu drošība ir stabilāka.Ja jūs vēlaties, lai saglabātu, izmantojot Mākoņdatošanas Pakalpojumu, jums vienkārši nepieciešams, lai maksāt par to , ja jums nav nepieciešams izmantot , tas tiks pārtraukta automātiski, kad jums nav jāmaksā par maksu .

Tālvadības Apskatīt Jebkurā laikā, Jebkurā vietā

Video var apskatīt APP ,IE Pārlūkprogrammu vai DATORU, Programmatūras CMS.Tas nes daudz ērtības multi skatīšanās metodi.

Tagi: durvju bumbu kamera, aiwit kamera, aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, pielāgot wifi, ip kameru wi fi āra akumulatora barošanu, atjauninājums windows 10 mājas, kamera icsee, fotokameras wi fi, kameras ip

divvirzienu runāt Iebūvēts skaļrunis Iebūvēts Mikrofons
Izmēri (L x W x D)(mm) kā attēlā redzams
Ūdensizturīgs IP66
Korpusa Materiāls ABS Plastmasas
Sensors CMOS
Skatīšanās Leņķis 120°
IS Attālums(m) Līdz 20m
darba temperatūra -30° ~ 60°
Uzstādīšana Sānu
Modeļa Numurs XMB01
Stils Akumulatora Kamera / Wifi Kamera
Objektīvs/skatīšanās leņķis 120 grādu Horizontālā
Minimālais Apgaismojums(Lux) 0.01 Lux
Tīkla Interfeiss Wi-Fi/802.11/b/g
Video Kompresijas Formāts H. 264
Atbalstītās Operētājsistēmas Windows 10
Zīmola Nosaukums ANBIUX
TF Kartes 64G TF Kartes
Veids IP Kameras
PIR Atbalsts
TF Kartes glabāšanai MAX Atbalsta 64GB Kartē
Kustības Detektoru, Atbalsts
Sensors Zīmols Sony
Apraksts Bezvadu IP Kamera/ Wifi IP Kameras
Īpašas Pazīmes Ūdensizturīgs / Ūdensnecaurlaidīgu
Izejas Jauda Audio 1CH BNC
Akumulatora Jauda Atbalsts Uzlādējams / 2x18650 / nav iekļauts
Elektroenerģijas Patēriņš(W) Mazāka jauda
Uzglabāšana 64G
Strāvas Padeve Normāls
Atbalstītie Mobilo Sakaru Sistēmas ios
Signāla Darbība Vietējā Signalizācija
Augstas Izšķirtspējas 1080P(Full-HD)
Savienojumi IP/Bezvadu Tīkla
Sienas Stiprinājums Griesti
Iezīme Atmosfēras WiFi Akumulatora IP Kameras
Barošanas Avots(V) 5V
Objektīvs (mm) 3.6 mm
krāsa Balts
Tehnoloģija Infrasarkano
Megapikseļi 2MP

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti