H Han Karaliene Jaunu Sieviešu augstu uzrullētu apkakli Svīteris Vaļīgi Soft Gadījuma Adīšanas Rudens Ziemas Ūdeļu Sieviešu Kašmira Džemperi Un Puloveri,

w6686

€11.47

-10.59

€22.06

-48 %

Jauns produkts

PADOMI: Ja jūs atbilstat šiem nosacījumiem,jūs varat saņemt $2 kupona savu nākamo pasūtījumu: 1.lūdzu, parādiet mums screenshot gan 5 zvaigznēm detalizētu vērtējumu .

2.Augšupielādēt jūsu pircējs parādīt atsauksmes vai jūsu STP,piemēram, FACEBOOK,VK,INSTAGRAM,ITAO,BLOGU vai arī citu sociālo mediju.

Izmērs(cm )

Garums

Krūtis

Plecu

Piedurknes

Viduklis

Bezmaksas

56. līdz 66.

110-120

45-47

57

110-120

Izmērs(collas )

Garums

Krūtis

Plecu

Piedurknes

Viduklis

Bezmaksas

22.05-25.98

43.31-47.24

17.72-18.50

22.44

43.31-47.24

1. Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem.

2. Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, lai mums.Pozitīvu (5 zvaigznes), kas ir ļoti svarīgi mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms atstāt mums atsauksmi.

2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu (1-3 zvaigznēm) atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu

1. SAGATAVOT SŪTĪJUMU LAIKS:

Jo mums ir darīšana ar daudz pasūtījumus katru dienu, parasti mēs organizēt sūtījumu 1-3 dienu laikā, lūdzu pacietīgi gaidīt un atvainojos par neērtībām, lai jūs.

2. PAR NODOKĻU

Vairumā gadījumu, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs paziņo, ka tā ir kā dāvana un mazāku vērtību, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodevu; lūdzu, pārbaudiet muitas politika pie sava vieta.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti; pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

3 Kā var izsekot manu parecl?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en(Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

4. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

1. Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu, piedāvā mums savu pareizo kontaktpersonu tālruņa numuru, lai izvairītos no vietējās pasta nodaļas nevaru sazināties ar jums uzņemt gabalu, kad tas ieradās.

2. Atvainojiet, mums nav atbalsta P. O. Kastes adresi, lūdzu, atstāt mums ziņu par jūsu pareizo adresi, ja jums vietu pasūtījumu.

3. Jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši uz jūsu adresi, bet dažreiz paku nepieciešams doties uz vietējo pasta nodaļu, lai uzņemt.Lūdzu, ņemiet izsekošanas numuru un savu personīgo ID paņemt jūsu sūtījumu uz laiku, pretējā gadījumā jūsu sūtījums tiks nosūtīts atpakaļ uz asv.

1. PASŪTĪJUMU ATCELŠANA

Jūs varat atsaukt savu rīkojumu jebkurā laikā pirms pasūtījums tiek apstrādāts.Tiklīdz produkts ir piegādāts, mēs nevaram pieņemt rezervācijas atcelšanas vai maiņas kārtību.Ja jūs vēlaties atcelt pasūtījumu, lūdzu veida izvēlēties iemesla dēļ pircējs vai cita iemesla dēļ.

2. LAI APMAIŅA VAI ATGRIEŠANA

Ja prece jums saņemt netiek, kā aprakstīts vai zemu kvalitāti, pārdevējs sola, ka jūs varat atgriezties pirms pasūtījuma izpildes (tad, kad jūs noklikšķiniet uz "apstiprināt Pasūtījumu Saņemts" vai pārsniegt apstiprinājumu termiņā) un saņemt pilnu kompensāciju.Atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā jums.Vai, jūs varat izvēlēties, lai saglabātu produktu un vienojas par kompensācijas apjomu tieši ar pārdevēju.

aģenti var izmantot mūsu attēlus.Un mēs atbalstām piliens kuģniecības pakalpojumu.Jūs varat aizpildīt adresi, klients tieši.Mēs groza vērtību deklarāciju un mainīt tagu un iepakošanas soma saskaņā ar piezīmēm jūs aizpildīt.Nav citas reklāmas vai kuponus tiks pievienoti.

Tagi: fendi sievietēm, cilvēks kašmira ūdeles, ūdeļu džemperis, plānas augstu uzrullētu apkakli sievietēm, h han, zila apakšveļa, augstu uzrullētu apkakli silts, augstu uzrullētu apkakli sievietēm, meitenēm, gucci, collor ūdeļu kašmira

Materiāla Sastāvs Akrila Ūdeļu Kašmira
Apdare NAV
Piedurknes Stils Regulāri
Slēgšanas Tips NAV
Modeļa Numurs 5950
Technics Dzīvoklis Trikotāžas
Zīmola Nosaukums H Han Karaliene
Modelis Tips Cietie
Apģērba Garums Regulāri
Stils Ikdienas
Biezums STANDARTA
Vienuma Tips Puloveri
Materiāls Ūdeļu Kašmira
Apkakle Augstu uzrullētu apkakli
Piedurknes Garums(cm) Pilna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti