120W LED Garāžas Gaismas Deformējami LED Garāžas Griestiem Gaismas LED Veikals Lampas Rūpniecības Lampas Ar 4 Regulējamām Paneļi Darbnīca

w59438

€6.86

-2.55

€9.41

-27 %

Jauns produkts

Apraksts:

Funkcija:

- Super Spilgti LED Garāžas Gaismas - Ar 4 ultra-spilgti regulējams alumīnija LED galvas - tā funkcijas LED tehnoloģija ar 4*24 GAB augstākās kvalitātes diodes, kas kopā 12000 lm ,CRI80+, 6000K dienasgaismas par savu garāžu, nodrošinot labāko iekštelpu apgaismojums pieredzi.

- Humanizēts Regulējams Dizains LED Autostāvvieta Gaismas Unikālo platleņķa LED Garāžas Apgaismojums, dizains, katra spārna 90 grādu regulēšana, kas var būt ideāls, garāžas apgaismojums sadalījuma līkne atkarībā no jūsu pieteikumu, tas padarīs gaismas aptver 360° jomā.Ideāli piemērots garāža,noliktava,darbnīca, nojumes birojs, pagrabā, auto veikaliem utt.

- High-end Ražošana Darbu Veikalā Gaisma - Izgatavota no premium Alumīnija sakausējuma, siltuma - augstas temperatūras izturīgs un izturīgs pret koroziju; Papildu dzesēšanas sistēma, die-cast alumīnija konstrukcijas, paātrina siltuma izkliedi, ir drošāk izmantot.

- Izturīga & Ilgs kalpošanas laiks 120W LED Garāžas Spuldzes - Tas 60W Veikals Gaismas izgatavots, izmantojot drošu premium alumīnija sakausējuma korpuss, stabils un izturīgs saskaņā ar maksimālu veiktspēju, vairāk nekā 50 000 stundu pastāvīgu runtime padara uzturēšanas izmaksas strauji samazināt

INSTALLTION :

1. Skrūvēm gaismas uz E26/e27 bāzes/turētājs. (Nav padarīt OVERTIGHTEN, Izvairīties veikt bojājumu lampa bāze.)

2. Pielāgot piemērotu apgaismes leņķis, pārvietojot led galvas.

DROŠĪBAS Darbojas:

-LIETOŠANAI TIKAI TELPĀS

Izmantošanai ārpus telpām nav pieļaujama, jo lampas turētājs nevar ūdensizturīgs.

-BRĪDINĀJUMS

1. Šis produkts satur augstas intensitātes LED ierīcēm.Lai novērstu neatgriezenisku acu bojāta, nav skatās uz gaismas stara attāluma.

2. Pēc tam, kad spuldze tiek ieslēgta uz īsu brīdi, tas būs karsts,bet neietekmēs normāli izmantot.Ja lampa ir jāmaina šajā laikā, tas ir, ir izslēgta un gaidīt brīdi, un tad tas būs atdzist.

Specifikācijas:

Versija: 120W Standarta Versija

Spilgtums: 12000lm

Gaismas efektivitāte: 100LM/W

Ieejas Sprieguma Diapazons: 85~265 VAC,50/60Hz

Krāsu Temperatūra: 6000K par Vasaras Krāsu

Atveidošanas Indekss (CRI): >85

Materiāls: Cinka Alumīnija lējuma

Bāze: Vidēja izmēra E26/E27

Paketē Iekļauts:

1X LED Garāžas Gaismas

1X Manuālā

Tagi: virtuves lampas, lustras griestu plāksnes, dēls lampas, uzdevumu apgaismojums, lamparas techo, Vietas, hivi griestiem, kulons gaismas cemente, vārti saules lampas, alvas griestu lampas

Technics Caur Cirsts
Pieteikums Garāža
Sertifikācija ce
Instalējiet Stils Embeded
Ir Spuldzes Iekļauts
Pamatnes Tips E27
Materiāls SAKAUSĒJUMA
Stils Mūsdienu
Zīmola Nosaukums oobest
Barošanas Avots AC
Korpusa Materiāls Alumīnija
Gaismas Avots LED Spuldzes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti