AC 110-220V Smart Termostats ar Taimeri Cool Siltuma Inkubatoru Akvāriju Siltumnīcefekta Temperatūras regulators LCD Displejs O31 20

w59354

€9.45

-2.66

€12.11

-21 %

Jauns produkts

Produkta nosaukums: Inteliģentās temperatūras kontrolieris

Produkts modelis: W1213

Barošanas spriegums: AC110 -220V

Darba frekvence: 50HZ

Temperatūras diapazons: -40 -120°C

Temperatūras mērījumu precizitāte: ±0,5°C

Sensora kabeļa garums: 100CM

Izmērs: 79.5*43*35mm

Korpusa materiāls: virsmas shell ABS, apakšas shell antipirēnu ABS

Piezīme: šis produkts ir pulkstenis darbojas ar bateriju.Produkts tiek piegādāts bez akumulatora.Klientu vajadzībām, lai iegādātos akumulatoru ar sevi.Akumulatora modelis: CR1220 3 V pogu akumulatoru.Akumulators vajadzīgs laiks, kalibrēšanas pirmo reizi.

Laiks kalibrēšanas darbības režīms: ja power on, ilgtermi nospiediet iestatīšanas pogu, lai ievadītu iestatījumu interfeiss, augšup un lejup taustiņus varat izvēlieties jebkuru izvēlni P1-H2. Ja jums ir nepieciešams, lai kalibrētu laiku, izmantojiet augšup un lejup taustiņus, lai izvēlētos P5 izvēlne, īsi nospiediet taustiņu set, lai apstiprinātu un enter un pēc tam pielāgojiet laiku, izmantojot augšup un lejup taustiņus.

Displeja panelis apraksts

Siltuma (atbilstošo ikonu displejs): apkures režīms, apkures režīmā, apsildes relejs strādā.

Cool (atbilstošo ikonu displejs): Dzesēšanas režīms dzesēšanas režīms dzesēšanas relejs strādā.

Taimeris: Taimeris, jo taimera režīms, ikona mirgo

OBJ ZEMU: Iestatiet zemāko mērķa-temperatūra

OBJ AUGSTA: mērķis-temperatūra, nosakot augšējo limitu

Horizontālā telts: pieaug.Iet uz augšu nozīmē, apkures samazinās, un iet uz leju, ir dzesēšanas

Atslēgas Apraksts:

1. Barošanas pogu

①In varas-valsts, ilgtermi nospiediet uz power off

②In izslēgšanas valsts, ilgtermi nospiediet, lai ieslēgtu

③In iestatījumu režīmā, īsi nospiediet, lai to apstiprinātu, un nospiediet taustiņu vēlreiz, lai atgrieztos mājas lapā, lai parādītu temperatūru.

2. Set taustiņu

①Long nospiediet, lai ievadītu iestatījumu režīms iespēja

②In iestatījumu režīms iespēja, īsi nospiediet, lai apstiprinātu pašlaik izvēlēto iestatījumu režīmā.

3.- Atslēga

Iestatījumu režīms saskarne, īsi nospiediet taustiņu-reizes, lai atņemtu 1, ilgi, nospiediet turpināt, lai atņemtu

Ārpus iestatījumu interfeiss, ilgtermi nospiediet, lai atceltu laika laika.

4.+ atslēga

Iestatījumu režīms saskarne, īsi nospiediet--reizes palielināsies par 1, ilgi, nospiediet turpināt, lai palielinātu.

Ārpus iestatījumu interfeiss, īsi nospiediet, lai apskatītu taimeris izslēgšanas laika iestatīšana vērtība, ilgtermi nospiediet taimeris.

5. Atslēgas kombinācija

Iestatījumu taustiņu skaits + mīnus (atjaunot rūpnīcas iestatījumus)

Varas-valsts, nospiežot taustiņu kombināciju tajā pašā laikā būs atjaunot rūpnīcas iestatījumus (long press)

Režīms apraksts:

Saskaņā normālu darbību, LCD ekrāns parāda reālā laika izmērītās vērtības pašreizējo temperatūru un automātiski atpazīst un ieslēdz dzesēšanas un apkures darba režīmu.

1. Dzesēšanas režīms:

①When reālā laika temperatūras ≥ mērķa-temperatūras augšējā robeža iestatījuma vērtību, tas nonāk dzesēšanas režīmā, Atdzesē indikatora ikonu, ir par to, telts samazinās, un dzesēšanas relejs strādā.

②When dzesēšanas temperatūra pazeminās zemākas robežvērtības, kas ir iestatīta vērtība-mērķa temperatūra, saldēšanas relejs pārstāj darboties, un termostats stājas temperatūras kontroli, valsts un temperatūras vadības diapazons ir augšējās un apakšējās robežvērtības, kas ir iestatīta vērtība mērķa temperatūru.

③When saldēšanas temperatūras paaugstināšanās vērtība ≥ mērķa-temperatūra augšējo robežu, nosakot vērtību, sniegpārsliņu parakstīt sāk mirgot, termostats, ievada kompresora aizkavēt valsts un saldēšanas relejs sāk strādāt pēc tam, kad kompresors kavēšanās (kompresora aizkaves laiku var iestatīt)

2. Sildīšanas režīms:

①When reālā laika temperatūras ≤ apakšējās robežvērtības, kas ir iestatīta vērtība mērķa-temperatūra nonāk valsts apkures, Siltuma indikatora ikonu, ir par to, telts palielinās, un apsildes relejs strādā.

②When apkures temperatūra sasniedz mērķi-temperatūras augšējā robeža iestatījuma vērtību, apkures relejs pārstāj darboties, telts, apstājas, un termostats ienāk temperatūras kontroles valsts.Temperatūras kontroles diapazons ir augšējā un apakšējā robeža mērķa temperatūru.

3. Laika on/off) režīmā:

①Through skaits plus taustiņu, iestatiet laiku, slēgšanas laiks power-par valsts un šajā laika režīmā, jūs varat izslēgt laiks izslēgšanas funkciju, nospiežot taustiņu plus

②Through skaits mīnuszīmes pogas, uzstādiet laiku jauda-laikā no izslēgšanas valsts, un laika režīmā, jūs varat izslēgt laiks power-on funkciju, ilgstoši nospiežot mīnuszīmes pogas.

Padomi:

①In normālā režīmā, īsi nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu vai plus taustiņu, lai apskatītu iestatījumu parametrus, tā atgrieztos parastajā režīmā-pēc 1 sekundes.

②In iestatīšanas režīmā, ja neviens taustiņš netiek nospiests, tā automātiski atgrieztos normālā darba režīmā pēc 10 sekundēm.

③In iestatīšanas režīmā, ja konkrētu opciju, tiek iestatīta vērtība, ja iestatījumu pogu, vai ieslēgšanas poga nav nospiesta, lai apstiprinātu atgriešanās vērtība netiks saglabātas, kad tā automātiski atgriežas normālā darba režīmā pēc 10 sekundēm.

Tagi: pirts termostats, automātiskā siltumnīcefekta temperatūras kontrole, smart wifi termostats, termostats wifi, olu turner inkubatoru, ciparu termostats controler, akvārija sildītājs, termostats, augu spektrs, kontroles siltumnīcefekta, 5 collu displejs

Barošanas Veids Lādētājs
Izmantošana Sadzīves
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Displeja Tips Digitālā
Displeja Izmērs 1.9 Collas & Saskaņā Ar
Zīmola Nosaukums OOTDTY
Ir Smart Ierīces No
Teorija Ciparu Termostats
Stils Pastāvīgā Stacijas
Modeļa Numurs Divi miljoni deviņi simti divdesmit četri tūkstoši četrdesmit trīs

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti