Vairumtirdzniecības 16cm*24cm Balta/caurspīdīga Automātiskais Zīmogs Rāvējslēdzēju Plastmasas Mazumtirdzniecības Iepakojums, Iepakošanas Soma Zip Lock Uzglabāšanas Soma Pakete W/ Pakārt Caurums

w55909

€11.44

Jauns produkts

Ārpus Izmērs: 16cm*24cm Iekšā Izmērs: 15cm*20.5 cm Ūdensizturīgs, re-slēgtās, var izmantot atkārtoti atkal un atkal.Ideāls rotaslietu izgatavošana, amatniecība, kostīmu dizainu, Elektroniskie izstrādājumi un piederumi u.c. ziplock soma ir viegli slēgta un pārstrādes Materiāls: Augstas kvalitātes caurspīdīga PP(Polipropilēna Polimērs) Krāsa: Priekšā, ir skaidrs, Atpakaļ ir balts Tikai pārdot, iepakojuma soma, neskaitot cita objekta.

Lai 350 gabalu ar Labāku Cenas un Paātrināta Piegāde.

Lai 1800 gabalus, $320, Paātrināta Piegāde.

Ja jums nepieciešams cits izmērs, Lūdzu noklikšķiniet uz saites, kas

Piegāde:

1. Visi pasūtījumi tiks piegādāta 5 darba dienu laikā, kā to sola.

2. Lūdzu, pārliecinieties, vai pareizi Kuģa adrese ir ievadīta pirms pārbaudes veic.Kad maksājums ir pabeigta, jūs, iespējams, nevar mainīt piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.

Ienākumi:

1. Mēs pircēja apmierinātību augšpusē prioritāte.Ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, mēs būsim priecīgi, lai veiktu apmaiņu vai kompensāciju objektu kopējā cena ir mazāka Kuģniecības un Pārkraušanas (S&H) maksa 30 dienu laikā no saviem pirkumiem.

2. Par jebkuru Apmaiņu, Kompensāciju vai Atgriezties, objektam ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī, tajā skaitā arī box, iepakojuma, gan visus aksesuārus vai dāvanas.

3. Lūdzu atļaut līdz pat 7 darba dienu laikā par atdevi, lai tiktu apstrādāts.

4. Kuģniecības un Pārkraušanas (S&H), maksa netiek atmaksāta.

Tagi: Zelta, tag koka, melns ziplock, soma ziplock, plastmasas maisā, soma, packag, Soma Bloķēšana, plastmasas ziplock, iepakojumā ziplock

Izmantošana Dažādi
Specifikācija 16cm*24cm
Plastmasas Tips PP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 16cm*24cm
Forma Kvadrātveida
Biezums 8 stieples
Piemērojamo Telpu VIRTUVES
Materiāls Plastmasas
raksts Dzīvoklis Tips
Zīmola Nosaukums PABCK
Produkts pārtikas preču uzglabāšanas maiss
Iezīme Eco-Friendly
Veids Uzglabāšanas Somas
Jauda 180ml

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti