Izjādes Cimdi Velo Velosipēdu Pilnu Pirkstu Motos Sacīkšu Cimdi Pretslīdes Ekrānā Pieskarieties Āra Sporta Tactical Cimdi Aizsargātu Zvejas Rīkus

w55567

€4.69

-2.11

€6.80

-31 %

Jauns produkts

laipni lūgti mūsu veikalā Pēc ieejot veikalā, jūs varat saņemt kuponu, es ceru, ka jūs varat paņemt līdzi savu mīļāko produktu, es novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

Piezīmes : Dārgie draugi, ņemot vērā pēdējo epidēmijas, tur ir pārāk daudz zemes gabaliem pasta nodaļās dažādās valstīs.Pēc tam, kad pakete tiek transportētas parasti, loģistikas informāciju var atrast īsā laikā.Lūdzu būt pārliecināti, ka iepakojumā var tikt transportēti parasti, bet loģistikas informāciju nevar atjaunināt laikā.Īpašos periodos, iespējams, pastāv īpaši apstākļi.Paldies par jūsu sapratni.Šādu produktu informācija:

Specifikācija: Materiāls: spandex Krāsa: melna (kā parādīts attēlā) Pieejamie izmēri (aptuveni): M, piemērots plaukstas apkārtmērs 18-20cm, piemērots palmu platums 8-9cm L, piemērots plaukstas apkārtmērs 20-23 cm, piemērots palmu platums 9-9.5 cm, XL, piemērots plaukstas apkārtmērs 23 - 25 cm, piemērots palmu platums 9.5-10 cm Produktu saraksts: 1 pāris cimdu Piezīme: 1. Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēlu jums redzēt un pašu produktu.Lūdzu, saprotiet, ka. 2. Datu mēra manuāli, tur var būt dažas novirzes, bet tas neietekmē to lietošanas.Funkcija uzsver: 1. Absolūtā rokturis, regulējama rokas siksna atbalstu. 2. Maksimālais komforts, viegls, iebūvēts un elastība, lai nodrošinātu, ka jūs joprojām varat baudīt dabas grip bez parādās neveikli. 3. Tā var regulēt atbilstoši personīgo komfortu. 4.Atvērt puses konstrukcija nodrošina ventilāciju, lai saglabātu roku sausu. 5. Vai palmu aizsardzība ir nepieciešama, lai uzlabotu liekas, vai labāk, rokas atbalsts, šie cimdi var izmantot svars apmācību, svaru celšanas, svaru celšanas, savstarpējā apmācība, deadlift, virves kāpšanas u.c.Par atgriezenisko saiti-Mēs uzturēt augstu izcilības 5 zvaigznes, un jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Tāpēc, ka mēs varam atrisināt jūsu problēmu apmierinoši.

Tagi: mechanix tactical cimdi, tactical cimdi softshell, dokitmilu ciclismo, mechanix mpact, emersongear, profesionālās moto cimdi, emersons, cubrebotas ciclismo, taktiskās vestes vīrietis, tactical cimdi mehanix

Dzimums Universal
Iezīme mazgājams
Modeļa Numurs YL190699
Materiāls Spandex
Veids Elpojošs
Sporta Veids Riteņbraukšana
Vienuma Tips Cimdi & Pirkstaiņi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti