Jauns
50Sets/Daudz Augstas precizitātes CNC metāla dual v riteņu komplekti v-slots lineāro dzelzceļu sistēma,OX CNC, C-Rāmja

50Sets/Daudz Augstas precizitātes CNC metāla dual v riteņu komplekti v-slots lineāro dzelzceļu sistēma,OX CNC, C-Rāmja

w48604

€79.19

Jauns produkts

Metāla Dual V Riteņu Komplektu (50sets/lot) Katra Riteņa Komplektā Ietilpst: 1 Metāla V Riteņu 2 Gultņi(625 2RS) 2 Precīzi Paliktnis 1/4" vai 6mm Alumīnija Distances M5*25mm skrūve Nylock Riekstu

Standarta komplekts ietver 1/4" alumīnija starplika, kas ir saderīga ar 1/4" ekscentriska distances.lūdzu, izvēlieties ceturksnī collu distances, Ja jums ir nepieciešams, 6mm distances, kas saderīga ar 6mm ekscentrisku distances,lūdzu, izvēlēties 6mm distances.Ja jums ir nepieciešams 30mm skrūve, lai VĒRSI, CNC,lūdzu, atstājiet piezīmi.Lielākas qty vai citu pielāgot prasībām, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jūs vēlaties, dažādas kuģniecības, arī atstāt ziņu.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar daļām, kas saņemtas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ar to var aizstāt vai atpakaļ.

Top Pārdošanas CNC Jums Var patikt

--------------------------------------------------------- E-pasts: [email protected] -------------------------------------- -----------

Maksājuma

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz .

Sūtījumu

Lūdzu, ierakstiet JĀATBILST Kuģošanas lai adreses.

Prece tiks piegādāta noteiktajā 1-3 darba dienu laikā no normālā darba laika.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma(Brazīlija 60-100days), lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Muitas Nodoklis

Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksas nav iekļautas preces cenā vai piegādes maksas.Šīs izmaksas ir pircēja pienākums.Mēs parasti iezīmēs preces par zemu izmaksu no muitas deklarācijas, un mēs cenšamies, lai palīdzētu jums samazināt vai izvairīties no GST vai V. A. T vai citus importa nodokļi.Bet mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksas, jo tas ir atkarīgs no valsts politikas.

Atsauksmes

Mēs sadarbosimies ar jums, kamēr jūs esat apmierināti.mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums Pozitīvas Atsauksmes Un 5 Zvaigznes , kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums pa (Manas Ziņas) vai (Jautājiet Pārdevējam Jautājumu), Tirdzniecības vadītājs, pirms došanās neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un apmierināt savas vajadzības.

Tagi: kārtridžu sildītājs, taras rotaslietas, 3030 ekstrūzijas, c staru lineārās sliedes, lmk10luu, lineārā guid dzelzceļa, v spēļu komplekts, komplekts thermistor, v slots 6, c staru mašīna

Modeļa Numurs VK08-
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Funkcijas V-Slots rokasgrāmata slaidu sistēma
Spiedes Koncentrācija 63Mpa
Precizitātes Reitings P0 P5 P6 P4 P2
Vienuma Tips trīšu
Posteņa Nosaukums Metāla Dual V Riteņu Komplekts
Ir Pielāgojis
Zīmola Nosaukums BERAMKRAVU-MAN 3D
Izmērs 24.39 OD x 15.974 +/- 0.026 ID x 10.23 'biezas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti