Jauns
NAV zils 7

NAV zils 7" FPV LCD Krāsu 800x480 FPV Monitora Video Ekrāns Rc Multicopter DJI Phantom Zemes Stacijas QAV250

w45929

€28.32

-3.14

€31.46

-9 %

Jauns produkts

7" Krāsu LCD 800x480 FPV Monitors Nav zils ekrāns Rc Multicopter DJI Phantom Zemes Stacijas QAV250

Ja jūs meklējat ideālu LCD monitors jūsu FPV zemes stacija, vai cita veida antenas, raksti, displejs ir jūsu labākā izvēle!Izstrādāts tieši FPV izmantot gan āra apstākļos, foldable ekrāna vanšu ir iekļauta, lai nodrošinātu optimālu skatīšanās.Šis monitors ir ļoti spilgtu attēlu, kurā ir pilnībā regulējams un plašu barošanas sprieguma diapazons (DC 7.4~35V).

Vissvarīgākā iezīme displejs FPV lietotājiem ir, ka tas nav pārslēgties uz "zilajā ekrānā", kad signāls kļūst vāja.Tas ļauj lidot daudz tālāk, nezaudējot attēla.Ja nav video ievades metodi, displeja tikai parāda, statiska, tā nekad kļūst zils vai melns.

Funkcijas:

• 7.0 collu TFT LCD Displejs

• Ideāli piemērots lietošanai ar FPV

• 800 x 480 Augstas Izšķirtspējas Displeju

• LED Apgaismojums

• 16:9 Displejs Attiecība

• 15ms Reakcijas Laiks

• 500:1 Kontrasta Attiecība

• Plašs 6~18V DC Ieejas Sprieguma Diapazons

Specs:

Paneļa Izmērs: 7.0 collas

Paneļa Tips: TFT LCD

Izšķirtspēja: 800x480

Apgaismojums: LED

Horizontālās Frekvences Diapazons: 30~60kHz

Lauka Frekvences Diapazons: 50~75Hz

Dot Piķi: 0.0642 (W) x 0.1790 (H) mm

Displeja Attiecība: 16:9

Spilgtums: 400 cd/m2

Kontrasta Attiecība: 500:1

Reakcijas Laiks: 15ms

Skata Leņķis: 70°/70° (L/R) 50°/60° (U/D)

Ieejas Spriegums: DC 7.4~35V (iesaku 3S akumulatoru)

Elektroenerģijas Patēriņš: ≤ 5W

Darba Temperatūra: -20°C ~ 60°C

Uzglabāšanas Temperatūra: -30°C ~ 70°C

Izmēri: 182 x 127 x 32mm

Svars: 363g

1 x 800 x 480 7" nav zils ekrāns, video FPV LCD Krāsu Monitors 1 x T spraudnis vai XT60 pievienojiet barošanas kabelis monitora(Jums ir nepieciešams, lai izvēlētos kabelis) 1 x Saules jumtiņš 1 x Stiprinājums tālvadības pults

Muitas Deklarācija:Mums atzīs, ka 10% Vērtību, un nosūtīt to kā dāvanu par izvairīšanos no nodokļu maksāšanas .

1. Mēs varam pieņemt, T/T , Western Union Naudas pārvedumu,labākais veids ir tieši tiešsaistes maksājumu,jūs varat izvēlēties pats.Ja jūs vēlaties, citi maksājumu termiņiem, lūdzu, dariet mums konw, kad pirms jūs kārtībā.

2. Pilns maksājums jāveic 7 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai pasūtījumu, būs spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

3. e surMake, ka jums ir veikuši jebkādu detalizētu informāciju, piemēram, kontaktpersona,adrese,pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

4.Mēs nosūtīsim preces 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

5.Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Turklāt pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Un precēm, kas tiks Atzīmēts kā "dāvana" vai "parauga" viegli muitošanas un mazāk maksas. (ja jūs vēlaties deklarēt preces, kā cita objekta nosaukumu, vai norādīt vērtību, pēc pasūtījuma, lūdzu, informējiet mūs, veicot pasūtījumu)

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

4. Par jebkuru vienumu,lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad sūtīt atpakaļ.

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Mēs esam godīgs pārdevējs par www.grandtech.lv.Visi mūsu objektus nāk no Ķīnas ar augstu kvalitāti.

Ja jums ir kādas problēmas, mēs esam ļoti priecīgs, ja jūs varat sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.Ceru, ka ir laba sadarbība kopā ar jums uz ilgu laiku.

Tagi: fpv lcd, fpv lcd displejs, kontroles fpv, zemes stacijas, fpv antenu, fpv komplekts, fpv zemes, rc stacijas, boscam fpv, fpv ekrāns

Transportlīdzekļa Tips Lidmašīnas
Plastmasas Tips ABS
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
RC Daļas un Accs Raidītāji
Zīmola Nosaukums uuustore
Modeļa Numurs FPV Monitors
Materiāls Plastmasas

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti