50GAB Izmantojamo Skrūvi Kasetne Tetovējums Adatas Burvis Princesse Mašīna Pastāvīgais Uzacu Grims Lūpām Mikro Adatām

w28940

€15.93

-5.31

€21.24

-24 %

Jauns produkts

Motīvs:

1.Lielums, kas mums ir, 1P/2P/3P/5P/7P/3F/5F/7F 2: Šīs kasetnes adatu ir Burvis Princese/Brīvības/Charmant es; 3.Piemērots uzacīm, plakstiņiem un lūpām, arī maziem tetovējums dizains. 4.Sterilizēts, iepakojuma, nav jāuztraucas par to, ka ir inficēts, droši izmantot. 5:Viens tetovējums adatas ir viena, kas pildīta ; 6: Ja jūs neesat pārliecināts, vai tas strādā ar savu mašīnu, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet ar mums pirms pasūtījuma.

Produkta Rāda:

Zīmola Stāsts

Zīmola Guapa bija cēlies no spāņu valodā, tās nozīme ir skaista.

Mūsu uzņēmums (Lamigo Industrial Co.,sia )dibinātājs Mr Alekss paņēma šo vārdu kā zīmolu uz pastāvīgu aplauzums jomā.Tas ir paredzēts piedāvā solīto kvalitāti PMU produktu, lai kāds no 18 gadu vecuma, kas vēlas, lai novērstu estētiskās problēmas to uzacu un lūpu un sasniegt to mieru, skaistumu.Guapa zīmolu produktiem, kas ir pārdoti daudzās valstīs, izmantojot tiešsaistes iepirkšanās, un aizjūras izstādes, pat ja tas joprojām ir jauni, piemēram, ASV, Brazīlijā, Kanādā,Meksikā,Krievijā un ES valstīs.Par laimi, mēs esam ieguvuši daudz pozitīvu atsauksmju no mūsu cienījams klientiem.Mēs Guapa zīmola mērķis ir līderis PMU produktu piegādātājs visā pasaulē.Mēs turēt uz pārvietojas piedāvāt modernu , augsto tehnoloģiju ,drošu un veselībai produktu nākotnē.Ceram, ka mūsu produkcija var kalpot, lai jūs īsākā laikā.

Tagi: lūpu tetovējums mašīna, komplekts tetovējums, machin tetovējums, lielgabals tetovējums, guapa pastāvīgu aplauzums mašīna, microblad pildspalvu, milzu saule, charmant, dermograph, pmu machin

Paketi, ieskaitot 50gab Pastāvīgu Aplauzums Padomi
Funkcijas vienkārši noklikšķiniet uz Aguļaša
Iepakojums Viens gab. uz noslēgtā iepakojumā
Izmērs 1P/2P/3P/5P/7P/3F/5F/7F Available
Skujas Krāsu Attēls
Spe Microblading Grims
Veids Tetovējums Adatas
Piemērots Burvis Princesse Mašīna
Zīmola Nosaukums Guapa
Izmantošana PMU Uzacis/Lūpu/acu zīmulis/Mazs Tetovējums
Preces nosaukums Izmantojamo Skrūvi Kasetne Tetovējums Adatas
Modeļa Numurs GPCN-14
Priekšrocības Vienmērīgs un Stabils

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti