Maziem Bērniem, Montessori Rotaļlietas Bērnu Zīdaiņu Pamatiemaņas Darbībai Aizņemts Valdes Izglītības Mācību Kleita Maņu Rotaļlietas

w27104

€9.73

-3.08

€12.81

-24 %

Jauns produkts

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Funkcijas:

Soma Dizaina Aizņemts Valde: Aizņemts, ir Valde, piemēram, rokassomiņas, Nāk ar rokturi un pārnēsājamo dizains, tas ir ļoti ērti, lai jūsu bērniem, veikt to jebkurā vietā.Grūti pietiekami, lai saglabātu jūsu maz vienu procentu, bet ne tik ļoti, ka viņš/viņa kļūst neapmierināti.Tā ir laba rotaļlieta paredzēta bērniem, lai uzzinātu, kleita ar sevi, laba izglītība, rotaļlietās, kas paredzētas pirmsskolas mācību līdzekļiem, mājas mācību līdzekļus, un tā ir arī vecāku-bērnu aktivitāšu rotaļlietām!

Atbilst Montessori Metode: Montessori iedvesmota toddler aizņemts padome, lai veicinātu praktisku mācību, self-mērci prasmes, kognitīvā un problēmu risināšanas prasmes un naudas sodu fiziskajā attīstībā.

Padarīt Iegūt Apdarinātas Vieglāk - Attēloti 10 dažādas sprādzes, kaklasaites, pogas, kuru darbība un valdes līdzinās reālās pasaules problēmas, lai bērni apgūtu un pielietotu būtiski mērci prasmes savā tempā, bet spēlē, Padarīt iegūt apdarinātas vieglāk toddler.

Viegls Un Pārnēsājamo: Izgatavota no mīksta filca materiāls, dēlis ir elastīgs, kam nav grūti stūriem.Lielu Ceļojumu Rotaļlietu Izvēle, viegla konstrukcija ļauj bērniem, lai izmantotu šo valdes automašīnu vai lidmašīnu.

Ideāla Dāvana Mazuļiem: aizņemts valde ir lieliska dāvana maziem bērniem, un arī maņu rotaļlietu lidmašīnu vai auto ceļojumiem.Tas nekad nevar aiziet nepareizi, dzimšanas dienas/Ziemassvētku dāvana mazuļiem!

Bērnu Aizņemts Valdes Montessori Rotaļlietas tikai,citi piederumi demo attēlā nav iekļauta!

Specifikācija:

Materiāls: Filcs

Izmērs: app.35x23.5cm/13.78x9.25in

Krāsa: Kā bildes redzams

Daudzums: 1 Gab.

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Iepakojuma Saturs:

1 x Baby Aizņemts Valdes Montessori Rotaļlietas

Tagi: montessori, montessori bērnu, aizņemts valdes rotaļlietas, biznesa sievietēm, lielo motoriku rotaļlietas, pogu, montessori, big valdes darbību, prasme rotaļlietas, pexeso, aktīva valde

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija Ķīna sertificēts (3.C)
Vecums 2-4 Gadi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti