Ūdensizturīgs Gulta Segtu Matēta Auduma Sega, Matracis Aizsargs Segums, Gulta Elpojošs Anti-ērce Matracis Topper 160x200cm

w2652

€10.64

-8.7

€19.34

-44 %

Jauns produkts

- 100% hipoalerģiska poliestera izgatavots matrača aizsargs.

- Augsta blīvuma peached adīts audums, kurš, protams, neuzsūc mitrumu; Atpakaļ pārklāti ar hipoalergēna membrānas, 100% ūdensizturīgs un elpojošs.

- Pasargā pret šķidruma, putekļu ērcītes, urīna, sviedru, alergēniem un baktērijām.

- Dziļi kabatā nodrošina matrača ar pilnu ventilācijas un perfektu fit; 360° gumiju dizains piedāvā perfektu fit un neslīdoša saķere; Vakariņas viegli piemērot.

- Ideāla izvēle tiem, kam ir bērni, dzīvnieki, vecāka gadagājuma cilvēki, alerģijas, astmas un urīna nesaturēšanu; pilnīgi mašīna mazgājami.

- Nāk 9 izmēri, dažādas iespējas.

Vairāk nekā 334 Miljoni cilvēku pasaulē cieš no ikdienas Alerģiju un Astmu, aptuveni 40% iedzīvotāju ir Bērni.Šīs Alerģijas un Astma ir galvenokārt, ko izraisa mājas Putekļu Ērcītes, Ziedputekšņi, Baktērijas un citi Alergēni, kas var tikt dibināta, gandrīz katrā guļamistabā radīt nopietnas veselības problēmas.Mūsu Uzlabotas Peached Stepēts Ūdensizturīgs Aprīkots Lapa piedāvā pilnīgu aizsardzību pret šķidruma noplūdes, un arī palīdzētu mazināt alerģijas simptomus, bloķējot alergēniem uz virsmas matrača no iet cauri.Rezultātā tīrāku, vairāk alerģijas bez miega vidi jums un jūsu ģimenei.

Forcheer Peached Stepēts Ūdensizturīgs Matrača Aizsargs ir izgatavots no īpaša poliestera šķiedras, kas mierina jūs ar vēsumu karstā vasarā, absorbējot siltumu un mitrumu no jūsu ķermeni un atbrīvot tos gaisā.Tā ir elpojošs, hipoalerģiska un 100% ūdensizturīgs.Šis materiāls ir mīksts roku sajust, protams, uzsūc mitrumu un ir bezskaņas.Tā piebilst slāni luksusa, nemainot justies jūsu matraci.

Piezīme

1. Manuālā Mērīšana, kļūdas par 1-4 cm ir pieņemams.

2. Ja jūs vēlaties, lai mainītu produkta sakarā ar nepareizu izmēru, tad, lūdzu sazinieties ar mums.

3. Ātra un bezmaksas piegāde, tas nenozīmē, ka jums nav jāmaksā papildu pasūtījuma.

4. Dīvāns vai vāciņu izmērs dažādām valstīm nav vienādas.Lūdzu, darīt pareizi pētījumu un pasākumu tos precīzi pirms pirkšanas.

5. Tālsatiksmes ceļojumu var padarīt produkta mazliet salocīts vai creasy.Bet tas neietekmē kvalitāti un produkta izmantošanas.

6. Mēs nepiedāvājam mazumtirdzniecības iepakojuma pakalpojumu.Ja jums ir pērkot produktu tirdzniecības nolūkā vai pasniegt to kā dāvanu, lūdzu apsvērt iepakojumu jūsu beigās.

7. Kopš izmantot dažādus ekrānus, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu produktu.Tomēr mēs garantējam, ka stils būs tāds pats, kā parādīts attēlā.

Gadījumā, ja jums atrast jebkuru grūtības, vienlaikus izmantojot mūsu mājas lapā, vai pasūtījumu, lūdzu sazinieties ar mums.

Brīdinājums

- Izvairieties no balinātājs veļas nomaiņa.

Nomazgājiet to ar apparels vai apģērbu, kam ir līdzīgas krāsas.

Kuģniecības un Kompensācijas

1. Mēs nosūtīt visiem pasūtījumiem, 5 dienu laikā, jo daži drošības pārbaudes www.grandtech.lv.Piegādes datuma var tikt pagarināts sakarā ar svētkiem.

2. Jūsu prece tiks piegādāta jums pēc 10 līdz 60 dienām.Attiecībā uz valstīm, no kurienes mēs saņemam mazāk pasūtījumu, piegādes laiks būs 120 dienas.

3. Mēs atzīstam atbildību par to, ka atbildība par nepareizu piegādes un kvalitātes jautājumiem produktu.

4. Sabiedrība nav atbildīga par jebkādiem muitas nodokļiem attiecībā uz galamērķa valsti.

5. Vajadzīgo informāciju, arī informāciju par adresi, pasta indeksu, telefona numuru un mobilā tālruņa numuru, būtu pilnīgs un precīzs.

6. Jebkura krievijas valsts klientu, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu, lai pabeigtu piegādi jūsu preces.

7. Vairumtirdzniecības izplatītājiem, ir ieteicams sazināties ar mums tieši labākās cenas, kā arī kuģošanas atlaides.

8. Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu tiek izmantota sūtījumu, jūsu preces asv, Eiropā un citās pasaules daļās.Tas parasti aizņem 15 līdz 45 gadiem darba dienu laikā nogādāt jūsu sūtījumu, lai jūs.Ja kopējā pirkuma summa pārsniedz $180, EMS, vai DHL būs atbildīgi par to, sniedzot savu produktu, lai jūs.Ja jums ir kuģniecības mīļākie, lūdzu, sazinieties ar mums un dariet mums zināt.

Atgriešanās

Mēs pārliecinieties, lai pārbaudītu visas preces pirms nosūtīšanas tos jums.Gadījumā, ja prece ir bojāta transportēšanas laikā vai ar piegādi, nevilcinieties, lai piezvaniet mums, un ļaujiet mums zināt, tuvāko septiņu dienu laikā.Mūsu veltīta klientu apkalpošanas komanda, iepriekš pārbaudot, vai pasūtījumu, būs vai nu nosūtīt nomaiņa pasūtījumu par brīvu vai atpakaļ savu naudu.Klientu apmierinātība ir mūsu vadmotīvs.

Par Atsauksmes

Klientu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu sabiedrība; lūdzu, sniedziet atsauksmes pēc katras piegādes.Ja jums ir apmierināti ar produktu un sniegto pakalpojumu, pārliecinieties atstāt pozitīvas atsauksmes un ātrums mums.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mums būs darīt visu iespējamo, lai atrisinātu to.Sagaidīt atbildi no mums 24 stundu laikā) ar paskaidrojumu un atvainošanos.Mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums, pirms rakstīt negatīvas atsauksmes.

Tagi: bed cover set, gulta segtu ūdensizturīgs, ūdensizturīgs gulta vāciņš brūns, stepēts gultas coverlets, gultas matrača, vāks de lit, kempings colchon, gulta suns pet, colchon, matrača aizsargs ūdensizturīgs

krāsa Balts
Iezīme Anti Putekļu Ērcītes
Technics Trikotāžas
Augstums 9 līdz 14 Collas
raksts Plain Krāsoti
Pakāpe A Kategorijas
Posteņa Nosaukums Ūdensizturīgs Matrača Aizsargs Vāciņu
Zīmola Nosaukums FORCHEER
Auduma Skaits 20
Vecuma Grupa Pieaugušie
Modeļa Numurs matrača aizsargs vāciņu
Veids Gultas Mat
Izmantošana Mājas
Materiāls 100% poliestera šķiedras
Daudzums 1 Gab.
Diegu Skaits 100TC
Produkts Gulta Aizsardzības Pad
Svars 400-1400g
izcelsmes vieta Ķīna
Izmērs Russian Size

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti