Pildspalvu Turētājs Donald Trump Statuja Prezidenta Pildspalvu Turētājs, Galda, Galda Figūriņas Miniatūra Darbvirsmas Rotājumu Mājas Birojs

w26002

€6.02

-3.54

€9.56

-37 %

Jauns produkts

Donald Trump Prezidenta Rotājumu Pildspalvu Turētājs, Galda, Galda Rotājumu Mājas Birojs

Aizzīmju Punktiem: 1、Mājas Dekori: Šis Trumpis statuetes ir izgatavots no pārsteidzošu kvalitāti.Šī apdare ir piemērots biroja mēbeļu, un jūs sajutīsiet, ka prezidents ir tajā pašā telpā, kā jūs!

2、Smieklīgi Rotaļu Figūriņas: Atzīmētu Trumpis prezidentūru. (vai nosūtīt to saviem brīvo draugiem veidā blēņas vai blēņas.) Jums būs smieties, jūs uzmundrinās, jums būs kliegt vairāk!

3、Prezidenta Taures Skulptūru: Rādīt atbalstu mūsu 45. prezidents ar lepni parāda šo kolekcionējamus attēls uz galda vai plaukta.

4、Vairākiem mērķiem: Šīs statuetes ir ne tikai rotaļlietas, vai jaunums dāvanu, bet piemērots arī Republikāņi vai Demokrāti.

5、Lieliska Dāvana: Ja jūs meklējat Donald Trump ir vislielākās dāvanas, vai suvenīru kolekciju preces, jūs esat īstajā vietā.Tagad jūs varat veikt Amerika lieliski atkal!

Specifikācija : Nosaukums: Donald Trump Ornaments

Materiāls: sveķi

Process: ar Roku apgleznotas ražošanas, amatniecības

Kategorija: lelle apdare

Aina: mājas apdare

Iepakojuma Saraksts:

1*Donald Trump Prezidenta Ornaments

Tagi: fimo namiņš miniatūras, trumpis, mikro miniatūru cilvēku figūriņas, galda dekors, t krekls trumpis, peles statuja, miniatur māja, lelle trumpis, donald trump actiom attēls, sveķu status

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tēma cilvēki
Ir Smart Ierīces No
Ar roku apgleznotus Sveķu
Mājas Apdare Galda Rotājumu
Stils Amerikāņu Stilā
Materiāls Sveķu
Prezidenta Taures Skulptūra

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti