Japāņu Zemeņu Meiteņu Apakšveļa Studentu Karikatūra, kas Peld ar Pusi Piena Zīda Zemu Vidukli, Dāmu Veļa, Kokvilnas LEECHEE JF1016

w24173

€2.47

-1.06

€3.53

-30 %

Jauns produkts

Pievērsiet uzmanību, lai mums.Fani bieži ir atlaides darbībām veikalos.Mēneša 2., 12. un 22. mūsu fani atlaides dienu.Mēs esam jaunu produktu katru nedēļu, laipni pirkumu.Ir dažāda veida kuponi ir pieejamas mūsu veikalā.Jūs varat uzņemt šo saiti un savāktu to.

Japāņu Zemeņu Meiteņu Apakšveļa Studentu Karikatūra, kas Peld ar Pusi Piena Zīda Zemu vidukli, Dāmu Veļa, Kokvilnas LEECHEE JF1016

-->

Japāņu stils

jaukās meitenes

1.Mēs pieņemam Visus kredīta kartes ir pieņemt, izmantojot drošu maksājumu Darījuma. 2.Mēs organizēt piegāde pēc jūsu maksājumu ,pls pārliecinieties, ka jūsu darba samaksa gūt panākumus, pirms aizverat lapā.

Iepriekš Piegādes Datums ir attiecināms uz lielāko daļu gadījumu.Tomēr dažreiz zemes gabaliem var tikt aizkavēta svētki, festivāls,

sliktu laika apstākļu, paražas, Utt.Bez Express shipping veidā, iespējams, ir nodokļu jautājums.Šajās lietā,

jūsu sapratni un sadarbību, kas ir ļoti appreciated!

1.Krāsa: bildes rāda mūsu veikalā tiek uzņemti, balstoties uz patiesiem produktiem.Jo atšķirība monitors un brightness, tur var pastāvēt normālas tiny krāsu atšķirību,lūdzu, neatstājiet sliktas atsauksmes vai nosūtīt preces atpakaļ, lai mums bez sazināties ar mums. 2.Pasūtījumi tiks nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad esat samaksājis.Ja ir daži iemesli, padarot kuģniecības kavēšanās, ceru, ka jūs varat saprast.Kuģniecības laiks Brīvdienās Sezonā(Ziemassvētki ,Ķīniešu Jaunais Gads utt) varētu būt garāks, nekā parastais laiks, lūdzu, pievienojiet vēl 5-10days kā kavēšanās,paldies tik daudz par jūsu laipnajiem sapratni! 3.Preces tiks izsūtītas pa pastu Ķīnas gaisa pastu vai www.grandtech.lv Standarta Piegāde, bezmaksas piegāde,jūs varat izvēlēties arī citus Express Firmas, kā:DHL,Fedex,EMS,UPS.Bet mēs nevaram atļauties pasta starpniecību, ir uzņēmumi,tāpēc jums jāmaksā papildu maksas ,paldies par jūsu laipnajiem sapratni! 4.Ja jūsu kopējā cenā ir vairāk $150.00, mēs kuģis no viņiem ar Express ,ne jāmaksā papildu maksa .Turklāt, jūsu pasūtījums ir ne vairāk $150.00,bet jūs vēlaties, lai saņemtu viņiem asap, ok,nav problēmu, mēs vēl varam nosūtīt tos ar Express , bet jums ir nepieciešams maksāt papild pastmarkas 5.Ja jums nav saņemt preci pēc 55 dienām, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs veiksim visas mūsu pūles, lai atrisinātu problēmu. 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Par bojātiem vai bojātu produktu, lūdzu, fotografēt vai filmēt, mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.Turklāt priekšmetus atpakaļ, ir jābūt to sākotnējā nosacījumiem.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, ka mums būs 100% atrisināt jebkuru problēmu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs esam priecīgi jums palīdzēt to atrisināt.

Jiaxing Auger Import &Export Co.Ltd tika dibināta 2007. gadā, ir, galvenokārt, balstoties uz tirdzniecības un turpināt optimizēt biznesa struktūru saskaņā ar izmaiņām starptautiskajos un iekšzemes situāciju, un tagad ir izveidojusies eksporta, importa, iekšzemes tirdzniecību visaptverošu preču izplatīšanas uzņēmums.Mēs esam loceklis Auger Savienības,eiropas savienība ir daudz rūpnīcu, un dažas rūpnīcas specializesd darot visu veidu guļammaiss.tātad, mēs varam veikt dažādu preču, par mūsu klientiem.Un mēs koncentrēties uz kvalitāti,dizainu un labāko piedāvājumu.Ja jūs vēlaties būt izplatītājs, jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.

Tagi: ZĪDA, biksīšu zīda sievietēm, ķiršu apakšveļu, zīda apakšveļa, lolita apakšveļu, panti zīda, vīriešu zīda, sexy zemeņu, girlymax, apakšveļa sievietēm

Neķītrs Attēlu No
Produkcijas Nosaukums apakšveļa
Vienuma Tips Biksītes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums leechee
Stils fashion/kawaii
Kvalitāte Labs
Apdare Priekšgala
Posteņa Nosaukums apakšveļa sievietēm
Modelis Tips Cietie
Biksītes Tips Biksītes
Dzimums SIEVIETES
Materiāls Kokvilnas
Seksuāli Divdomīgs No
krāsa Izlases Krāsa
Materiāla Sastāvs Mežģīnes
Pieaugums Tips Vidū Pieaug
Modeļa Numurs JF1016

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti