Karstā Cool Black Sonic Ezis 3D multfilmas Bērniem, Hoodies zēniem Bērnu sporta Krekls Zēniem, Meitenēm Ikdienas Bērna apģērbs džemperi

w22293

€4.57

-1.96

€6.53

-30 %

Jauns produkts

Laipni lūdzam Cc bērnu apģērbu veikals

1. Rūpnīcas tiešās pārdošanas, atbalsta iepirkumu. 2. Klientu atbalsta pielāgošanu. 3. Atbalsts vecāku un bērnu apģērbs pielāgošana. >Mēs lolojam katru darījumu, pat ja tikai neliela pasūtījumu, jums vienmēr būs mūsu klientam. >Ja šo lapu nevar atrast to, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, veltiet laiku, lai apmeklētu mūsu veikals >Tur var būt produkti, kas jums patīk, Ja jums ir jautājumi par izmēru, lūdzu sazinieties ar mums, >Mēs apsolām, drēbes ir augstākās kvalitātes un perfektu.Jūs saņemsiet patīkams pārsteigums, dāvana,paldies ! >Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārdu,adresi, pasta indekss,utt.pareiza un pilnīga. >jūs vienmēr varat sazināties ar mani, neskatoties jebkuru jautājumu.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

Vienība:(cm) 1inch=2.54 cm

Uzmanību:

1.Visi T krekli ir Āzijas Lielumu,ir aptuveni 2 izmērs ir mazāks par ASV,ES,UK,AU izmēra 2.Šis produkts ir lielu elastību.lūdzu, izvēlies izmēru, kas ir piemērots jums, saskaņā ar tabulu.(±1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana) Silts padomi: tā kā bērna ķermenis strauji aug, es jums iesakām iegādāties liela izmēra.

【Mūsu Pakalpojumus] Aicina

【Par Kuģniecības] Aicina

1)ltems tiks nosūtīti robežās 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu. 2)Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 3)Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 20-50 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienu laikā ar kurjeru. 4) Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.Loģistikas dažās valstīs, lūdzu, skatīt attēlu zemāk.

【Mūsu solījums] aicina

Par produktu Fotogrāfijas produktiem ir fuly atbilst (šūšanas sīki), Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Par krāsu Krāsa produkts var atšķirties, mums ir jāatceras, ka šīs ir profesionālās fotogrāfijas ( flash kamera , apgaismojums , monitasetting)ir reālas fotogrāfijas no preces , lūdzu, sazinieties ar mūsu konsultantiem, kas būs helo Jums.Par lielums Pārliecinieties, vai pirms pirkšanas, lūdzu, pārskatiet mūsu izmēru tabulas un kā, lai noteiktu izmēru.Iepazīstieties ar asv par izmēru.Ja Jūs izvēlēties izmēru, un tas nav uzvalks Jums.mēs neesam atbildīgi.Marain kļūdu produkts ir 2-3 cm.

Tagi: sēdekļa ninja300, piaggio gadījumos, r virgin matiem, dzelzs atslēga reņu, pupe liels elsa, zener smd 12v, jūras veltes šarmu, rfid suņa bļodā, rozā lipgloss

Dzimums Unisex
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Vienuma Tips Hoodies
Modelis Tips Karikatūra
Stils Ikdienas
Zīmola Nosaukums PINSHUN
Galvas Pullcord bez
Materiāls Spandex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Nodaļas Nosaukums Bērni
Kakla Pullcord bez
Apģērba Garums Regulāri

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti