Kabeļu Apskava Vads RCA Interfeiss Tetovējums Barošanas 1.8 M Silikona Konversijas Līnijas Mašīnu Piederumi Piederumi

w21039

€2.67

-1.15

€3.82

-30 %

Jauns produkts

Kabeļu Apskava Vads RCA Interfeiss Tetovējums Barošanas 1.8 M Silikona Konversijas Līnijas Mašīnu Piederumi Piederumi

Produkta Apraksts: Posteņa nosaukums: Tetovējums Klipu Vadu Konversijas Līnijas Garums: 1.8 M Krāsa: Sarkana Klipu Vadu Materiāls: Augstas kvalitātes mīksta silikona To var savienot jūsu tetovējums barošanas tetovējums mašīna lielgabals vai footpedal.Viegli izmantot un darboties.Pilnīgi visiem tetovējums māksliniekiem.

Atsauksmes: 1. Lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. Ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi stili, lūdzu neatstāj nekādu negatīvu reakciju, pirmkārt, laipni lūdzu, sazinieties ar mums,mēs galā ar to, un izveidos vislabāko risinājumu, Jūsu satisfication ir mūsu kustības darīt labāk.

Tagi: rca tetovējums vadu, klipu vadu vāciņu, kopiju printeri, elkoņu balsts tetovējums, klipu vadu piedurknēm 200, bezvadu barošanas tatto, klipu vads rca tetovējums, rca vadu plānas tetovējums, rca tetovējums, 4 rca valde

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Silikona
Modeļa Numurs CO027
Veids Tetovējums accesories
Zīmola Nosaukums UPTATSUPPLY

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti