Video Kamera, 1080P Mini Cam Bērniem Bērnu Cute Karikatūra Kamera, Multi funkcionāls, Toy Camera Bērnu Dzimšanas dienas Dāvana Bērniem Rotaļlietas

w20341

€55.35

-36.9

€92.25

-40 %

Jauns produkts

Funkcijas:

Foto & Video Uzņemšanas Atbalsts foto fotografēšanas un video ierakstīšanas, 15MP foto izšķirtspēja, 1080P/30 kadri sekundē video izšķirtspēja, ar 2,4 collu IPS ekrāns, nodrošināt jūs ultra HD attēla kvalitāti, palīdzēt, lai ierakstītu to jēgpilnu pieaugošo dzīves uzskatiem par bērniem.

Tūlītējā Attēlu Drukāšana: Var saprast, fotografēt un drukāšanas uzreiz, iespiestus attēlus melnā un baltā krāsā, regulējama koncentrācija tintes; Nāk ar virkni akvarelis, zīmulis, bērni var aizpildīt krāsas saskaņā ar savu iztēli, tad var ielīmēt iespiesti attēli dāvanu albumu, padarot savu īpašo albuma.

Vairākas Funkcijas: Atbalsta WiFi savienojumu, var sinhronizēt fotografēšanas darbojas ar mobilajiem telefoniem, un tabletes, un koplietot tos reālajā laikā, Izmantojot zibspuldzes režīms, automātiska apgaismojuma uzpildes; 10 sekundes ierobežots šaušana, nozvejas katru tavu smaidu, kas ir Paredzēti, ar vairākiem cute karikatūra rāmji smieklīgi selfie.

Praktiski: Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams 950mAh litija baterijas, lai ilgi stāv-ar laiku, nāk ar USB kabeli, lai ērti maksas; kameras sistēma, kas atbalsta vairākas valodas, tostarp Ķīniešu, angļu, Japāņu, franču, vācu, krievu; Atbalsta uzglabāšanas media, Micro SD atmiņas karte(1GB-32GB, Nav iekļauta).

Labākā Dāvana: Super cute karikatūra izskatu, ar zilu un rozā jūsu izvēles, kā lieliska dāvana meitenēm un zēniem, saglabāt jūsu bērniem spēlēt smartphones, un attīstīt bērnu ārkārtas radošumu.

Specifikācijas:

Krāsa: Zila/Rozā(Nav Obligāts)

Foto Izšķirtspēja: 15MP, 8MP, DRUKĀT

Video Izšķirtspēja: 1080P/30 kadri sekundē, 720P/30 kadri sekundē

Ekrāna Izmērs: TFT 2,4 collu IPS

Sensors: HD CMOS 8Mega Pikseļi, 15Mega Pikseļu skaits (max.)

Objektīvs: Prime Objektīvu 5P

Fokusēšanas Diapazons: 50Cm-bezgalīgs(normāla); 10CM(mikro),

Ainas: Auto

Foto Formāts: JPG

Foto Izmērs: PINTI, 8M, 15M

Video Formāts: MOV

Video Apjoms: VGA, 720P 30 kadri / s, 1080 30 kadri / s

Foto Rāmis: Atbalsta

WiFi: Atbalsts

WiFi Attālums: 3 M

Fotografēšanas Režīms: Izslēgts, Selfie(10s)

Baltās Krāsas Balanss: Auto

Zibspuldze: Auto

ISO: Auto

Izslēgšana: 3 minūtes(ar auto)

Valoda: Atbalsts Ķīniešu, Angļu, Japāņu, Franču, Vācu, Krievu

Radio Ieraksts: Iebūvēts Mikrofons

Ārējās Skaņas Funkcija: Atbalsta

Akumulators: Uzlādējams Litija Baterija, 7.4 V, 950mAh(Iekļauta)

Darba Laiks: Apm. 90 min

Uzglabāšanas Līdzekļi: Micro SD Karte(1GB-32GB, C10)

Interfeiss: USB 2.0

Ieeja: DC 5V 2A

Postenis Izmērs: 9.6 * 12.8 * 6.5 cm / 3.8 * 5 * 2.6 jo

Postenis Svars: 270g / 9.5 oz

Iepakojuma Izmērs: 23 * 19 * 11cm / 9.1 * 7.5 * 4.3 jo

Iepakojuma Svars: 931g / oz 32.8

Iepakojums Saraksts:

1 * Drukāšana Fotokameras

1 * USB Kabelis

1 * Rūtiņu Papīru(3 ruļļos)

1 * Albuma Gleznām

1 * Kopumu, Akvarelis, Zīmulis

1 * Soma

1 * Siksniņa

1 * Lietotāja Rokasgrāmata(Angļu Un Ķīniešu & Japāņu Un Franču Un Vācu Valodā & Spāņu)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.grandtech.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: andoer kameras video, andoer oficiālais, ashank, bērnu cam wifi, andoer led, Andoer, andoer statīvu, 2160p cam, ultra mini cam, kameras bērniem

Atmiņas Kartes Tips NAV
Iepakojums
Zīmola Nosaukums Andoer
Iebūvētās Atmiņas Izmērs 1 GB
Sensora Tehnoloģija CMOS
Augstas Izšķirtspējas Atbalsts 1080P (Full-HD)
Modeļa Numurs Mini Drukāšana, Video Kameras

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti