Spēcīgs 8500 Lūmeni Kustības Sensors Lukturis Grūti Hat LED Lukturu USB Lādējamu Zvejas Kempings Galvas Gaismas Iebūvēts Akumulators

w193119

€3.06

-22.44

€25.50

-88 %

Jauns produkts

Spēcīgs 8500 Lūmeni Kustības Sensors Lukturis Grūti Hat LED Lukturu USB Lādējamu Zvejas Kempings Galvas Gaismas Iebūvēts Akumulators

Amats:

Portatīvo āra indnctive gaismas ir visi-perspectively paredzēts, USB ports uzlādes piebilst spēcīgāku jaudu uz tā.Galvenais gaismas LED.Īpašu dubulto slēdzi konstrukciju, lai nodrošinātu jums pārvērst režīmi pārvērst.Augstums-jaudas akumulators piedāvā ilgstošu elektroenerģiju par drošāku āra sporta.Galvenais lukturis, ko izmanto galvenokārt zvejas, medību, nakts skriešanas, pārgājieni un nometnes.

Specifikācija:

1. Pirkstu Indukcijas POCKETMAN Lukturu, Kad jūsu rokas ir tuvu lukturu 15 cm, lukturu ieslēgsies, kad jūs pirkstu pa kreisi lukturu , tas izslēgsies.

2. Par Lukturu satur akumulatoru.Varat izmantot USB maksas kabeli maksas par priekšējo.

3. Tas ir divas slēdzis, kas ir viena no ikdienas slēdzi un pirkstu indukcijas swicth.

4. 6 APGAISMOJUMA REŽĪMI :XPG Augstas XPG vāja gaisma-COB balts gaismas atspulgu-COB balts gaismas vājas gaismas-COB sarkanās gaismas atspulgu-COB sarkanā gaisma zibspuldze

5. UZLĀDĒJAMS - 2 stundas ātrās uzlādes līdz ilgstoši lietot!!!Nekad nav nepieciešams iegādāties baterijas vai uzlādējiet pārāk bieži,viens maksas pa dienu pietiekamu izmantot!

6. VIEGLS & KOMPAKTS - Viens no vieglākajiem lukturis, kas jums kādreiz nopirkt.Viegli ievietot un savākt jebkurā brīdī, lai jūsu convinient un pārnēsājams izmantot.

7. Var izmantot kā priekšējo lukturu

Ar regulējamu galvas, jūs varat izmantot ērtāku

Viegli un ērti piemērot un noņemt

8. Barošana: Iekļautas baterijas

9.Kad chrger ir pievienots,tur būs zila gaisma

10. 2019. gada Labākā DĀVANA, GAISĪGS, VIEGLS, NE-BOBBING: Ultra vieglāko,led lukturis sver tikai 71g!Jums ilglaicīgu komfortu,kas ir ideāli piemērots DIYers, mājas meistari, mehāniķi, stīgas,studentiem un bērniem, kas ir lieliska dāvana vai klāt ārpus piedzīvojumu, liels sīkrīku/backup māju,automašīnu vai laivu, vai tad, kad elektroenerģijas netiek sniegta, jo viesuļvētras vai sniegputenī.

IEKŠTELPU UN ĀRA LIETOŠANAI - Labākais lukturi, pieaugušajiem & bērni - skriešana, pastaigas, makšķerēšana, medības, pārgājieni, riteņbraukšana, lasīšana, iebruka, DIY projektiem, auto remonts & avārijas komplekts.Lieliska dāvana, ģimenes un draugus, lai 2. un dodiet vienu uz savu draugu!

Tagi: lukturis, usb led luci, galvas lampas, lifepo4 automašīnas akumulators 100ah, lukturis led, aiqos akumulators, lampa usb, 18650 akumulatoru recharg, vīriešiem, kempings gaismas, znter 18v, makita akumulatoru

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums POCKETMAN

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti