Bērnu Kamera 2,0 Collu Krāsu Displeju, Ūdensizturīgu Gudrs Digitālās Fotokameras 1080P HD Ekrānā Ar 8 Miljoniem Pikseļu Bērniem Mini Kameras Dāvanu

w191107

€2.61

-1.46

€4.07

-35 %

Jauns produkts

Reālā situācija

Aizzīmju Punktiem:

1,【Turiet Bērniem " Ilgtermiņa Uzmanību] aicina Uz toy camera ir vairākas funkcijas: Bērni var uzņemt fotogrāfijas, digitālās balss ierakstiem, video un spēlēt spēles. 5 dažādi filtru efekti, 15 iebūvēta foto rāmis sekas padarīt lielāko daļu savu radošumu ar intuitīvu skaņu saglabājot bērniem nodarbojas.

2,【Ideāli piemērots Bērniem] aicina Tas ir kompakts mazo rokās, ērti veikt visur, iepakošanas iekļauta izturīga siksniņa pārnēsāšanai, dizaina bērniem pakārt mini kameras uz kakla.Spēcīga ķermeņa nejaušu pilieni.Viegli kontrolēt un veikt bildes ar bērniem.

3,【Bērniem Draudzīgs un Izturīgs] aicina eco-draudzīga, mīksta silikona, kas nav toksisks materiāls, aizsardzības triecienizturīgs Apvalks, izturīga un droša bērniem, nodrošināt viņiem ērtu ceļu, lai uzņemtu fotoattēlu vai ierakstiet video ar bērnu kameras.

4,【Labāk Reģistrēt Laimīgāki Atmiņas Bērniem] aicina Šo toddler kamera nāk ar 32G atmiņas kartes un iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija bateriju, kad bērni bērniem kameru, atveriet pārslēgšanas taustiņš, pēc tam varat izbaudīt jautrību ņemot foto, viegli izmantot, lai bērns.Svarīgs padoms: maksas ir jāizmanto pieaugušajiem vai zem monitora pieaugušajiem.

5,【Laba Dāvana] aicina, Dzimšanas dienas, Ziemassvētku un Jaunā Gada Dāvanu, izskats ir moderns un skaists,nāk ar visiem piederumiem, jūs varētu lūgt, 1*Bērniem Kamera, 1*USB Kabelis 1* Siksniņa, 1*Manuālā.

Par produktu

【Turiet Bērniem " Ilgtermiņa Uzmanību] aicina Uz toy camera ir vairākas funkcijas: Bērni var uzņemt fotogrāfijas, digitālās balss ierakstiem, video un spēlēt spēles. 5 dažādi filtru efekti, 15 iebūvēta foto rāmis sekas padarīt lielāko daļu savu radošumu ar intuitīvu skaņu saglabājot bērniem nodarbojas.

【Ideāli piemērots Bērniem] aicina Tas ir kompakts mazo rokās, ērti veikt visur, iepakošanas iekļauta izturīga siksniņa pārnēsāšanai, dizaina bērniem pakārt mini kameras uz kakla.Spēcīga ķermeņa nejaušu pilieni.Viegli kontrolēt un veikt bildes ar bērniem.

【Bērniem Draudzīgs un Izturīgs] aicina eco-draudzīga, mīksta silikona, kas nav toksisks materiāls, aizsardzības triecienizturīgs Apvalks, izturīga un droša bērniem, nodrošināt viņiem ērtu ceļu, lai uzņemtu fotoattēlu vai ierakstiet video ar bērnu kameras.

【Labāk Reģistrēt Laimīgāki Atmiņas Bērniem] aicina, Kad bērni bērniem kameru, atveriet pārslēgšanas taustiņš, pēc tam varat izbaudīt jautrību ņemot foto, viegli izmantot, lai bērns.Svarīgs padoms: maksas ir jāizmanto pieaugušajiem vai zem monitora pieaugušajiem.

【Laba Dāvana] aicina, Dzimšanas dienas, Ziemassvētku un Jaunā Gada Dāvanu, izskats ir moderns un skaists,nāk ar visiem piederumiem, jūs varētu lūgt, 1*Bērniem Kamera, 1*USB Kabelis 1* Siksniņa, 1*Manuālā.

Apraksts:

LCD: TFT2.0 collas

Sensors: 8mega pikseļi

Lēcas: Lēcas 1G 3P

Fokusēšanas diapazons: 0.5 m - bezgalīgs:

Zoom: 4x digital zoom

Ainas: Auto,Nightportrait,Nakts ainava, ainava,sports,puse,pludmales:

Foto Rāmis: Atbalsta

Attēla Izmērs:Formāts:JGP Definīcija:VGA,1M,2M,3M,

Video Formāts:AVI Lielums:QVGA,VGA,720P,1080P Kadru nomaiņas ātrums:30 kadri / s

Turpināt Shot:Ieslēgta/Izslēgta:

Fotografēšanas Režīms:Izslēgts, 2second,5 otrajā,10secon

Balts Blacnce:Auto,dienasgaisma,mākoņains,kvēlspuldze,dienasgaismas:

Zibspuldze:Auto,Flash on,Anti-sarkana acs,Zibspuldze izslēgta

Asums:Standarta

Attēla Kvalitāte:Super Fine/Naudas Sods/Standarta

Automātiska izslēgšanās:Auto izslēgšana:

Valoda:Multi-valodu(Ķīniešu ,angļu, Japāņu, korejiešu, krievu un tā tālāk):

Akumulators:600mAh:Interfeisa karte:Maximum32GB TF Kartes

Specifikācijas:

Ekrāns ir 2.0 collu.

Maza, žilbinoša dizains

Roku ērtāk.

Viegli operat dizains.

Vairāk piemērots bērniem, kas ir ieradumi.

Ilgi gaidīšanas,pilns ar elektrību.

Paketē Iekļauts:

1*Kamera

1*Datu līnijas

1*Siksniņa

1*Lietošanas rokasgrāmata

Tagi: kamera mazulis, tv kamera, 1080p, bērniem kamera ģimenēm, van bērniem rotaļlietas, pikseļu uzlīme, sadalītāja kabeļa adapteri plug jack vadu, drrsses bērniem, bērnu rotaļlietas izglītības, bērnu bērniem digitālā fotokamera, kameras video

Vienuma Tips Rotaļlietas Kameras
Atbalsts Vairumtirdzniecība
Plastmasas Tips PP
Materiāls Plastmasas
Vecums > 6 gadiem
Klasifikācijas Digitālā Fotokamera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs WJ110
Akumulators USB
Dzimums Unisex
Brīdinājums NAV
Funkcijas Interaktīvās

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti