Jauns
Bezmaksas piegāde PMMA frešneļa objektīva izmērs 200*170mm fokusa garums 170mm, augstas jaudas kondensators Kondensatora aizdedzes

Bezmaksas piegāde PMMA frešneļa objektīva izmērs 200*170mm fokusa garums 170mm, augstas jaudas kondensators Kondensatora aizdedzes

w18941

€34.60

Jauns produkts

Bezmaksas piegāde PMMA frešneļa objektīva izmērs 200*170mm fokusa garums 170mm, augstas jaudas kondensators Kondensatora aizdedzes

Izmērs:200*170 mm

Fokusa garums:170mm

Materiāls:PMMA

Biezums: 2mm

Groove augstums: 0,3 mm

funkcija reklāmas priekšrocības:

1.augsta gaismas caurlaidība,

2.limpid caurspīdīga

3.augstu gaismas caurlaidību,vairāk gaišāku

4.augsta kvalitāte, konkurētspējīgas cenas.

5.aprūpes pakalpojumu.

6.pasūtījuma lielums.

diapazonā Pielietojums:

Fokusēšanas darbību.Attēlveidošanas ražo paralēli stari .Tas ir piemērots kalnraču lampas,LED lampas,PROJEKTORU .piemērots arī Saules kolektora sistēma, sāktu uguns zem saules, ūdens sildītāja, saules krāsns, LCD projektoru,AV projektora,MĀJAS kino lupu un tā tālāk...

Ar Frešneļa lēcas, var tikt izstrādātas un ražotas ļoti liela izmēra, ar vieglu svaru, jo, lai mazāks par 4mm biezums, tāpēc izmaksas būs zemākas, nekā tradicionālajiem palielinātājus.Savukārt, parasto stikla lēcu būtu 200mm biezs malas, kas sver vairāk nekā 50kgs un izmaksas tūkstošiem dolāru.

vairāk nekā 8 gadu profesionālās ražotājs un frešneļa objektīva konstrukcija.

mēs, kas pelējuma paši, mēs varam sniegt pielāgotu izmēru.

mēs varam apliecināt definīcija un gaismas plūsmas produktus.

CE,Rūpnīcas, Revīzijas,ISO9001,AGC.

kompānijas priekšrocības:

1. Mēs esam viens no vadošajiem frešneļa lēcu ražotājiem Ķīnā, ar 100 darbiniekiem un 15 augstākā līmeņa inženieri.

2. Ir šajā jomā par 8 gadiem, mēs veiksmīgi eksportē produktus uz ASV,Vācija,Francija,Brazīlija,Itālija,Turcija un tā tālāk.Mūsu klienti ir Carl zeiss un 3Dlens.

3. Mēs esam ISO9001, ROHS, CE, Rūpnīcas Revīzijas sertificēto.

4. Mūsu R&D centrs ir spēcīgs pētniecības spējas,OEM pasūtījumiem ir pieejami.

5. Izmeklēšana parasti tiek atbildēts 24 stundu laikā

Labākais priekšrocība ir tā : mēs varam padarīt pelējuma ar sevi, tāpēc mēs varam pielāgot frešneļa objektīva, pēc jūsu dizaina.

Frešneļa lēcas ir izgatavota no augstas precizitātes optisko kvalitātes akrila.Virsmas Frešneļa objektīvs ir molded vērā daudzi apļveida,koncentriski kalnu grēdām.Šīs apļveida grēdas, kas dod Frešneļa objektīvs fortifikāciju vai sawtooth šķērsgriezumu.Katru sawtooth rada sīkas prizmu.Frešneļa lēcas ir kompromiss starp efektivitāti un attēla kvalitāti.Augstas groove blīvums ļauj augstākas kvalitātes attēlus.bet zema groove blīvums sniedz labākus efficiency.By izvēloties attiecīgas pilnvaras, lai šīs prizmas,dizaineriem var definēt fokusa attālums un kontrolēt attēla kvalitāti.

LED lupa, frešneļa objektīva saules enerģija, aizmugurējās projekcijas frešneļa ekrāna,frešneļa saules koncentratoru,frešneļa lupa,kameras frešneļa uzmanības centrā un tā tālāk.

Ar Frešneļa objektīvs ir vienkāršs ievads:

Kā jau 18.gs. (1748), ir konstatēts, ka tradicionālās enerģijas refrakcijas lēcu notika tikai uz virsmas un noņemt tik daudz vidējā daļa, un noturēt uz virsmas izliekumu, kas veidojas plānas, plakanas lēcas, joprojām var saglabāt labas enerģijas caurlaidība.

Frešneļa objektīvs, lai veidotu plānas, plakanas lēcas, tās profils izskatās sawtooth formas, bet patiesībā ik blakus asmens Leņķis ir pastāvīgi mainās, Leņķa izmaiņas ir lai uzmanība, ņemot vērā saplūst vienā vietā.

Klasifikācija Frešneļa objektīvs:

Saskaņā ar savu uzmanību dažādas formas, var iedalīt punkta, koncentrējoties Frešneļa objektīvs un līnijas fokusu Frešneļa objektīvs.Punkta, koncentrējoties Frešneļa objektīvs: Izskatās no priekšpuses, kā šautriņu komplekts, kas sastāv no gredzenu gredzenu koncentrisks aprindās:

Lineārā Frešneļa objektīvs ir relatīvs koncentrēšanās punkts ziņā Frešneļa objektīva, tās pozitīvās formas izskatās slēdža, skatīties no profila, Ir arī punkts, mainīt sawtooth forma, atšķirībā no diska Frešneļa objektīvu, šis objektīvs uzmanību gaismu veido taisnu līniju:

Frešneļa lēcas ir visbiežāk izmanto gaismas apkopošanas programmas,piemēram, kondensatoru sistēmas vai raidītāju/detektoru uzstādījumus.Frešneļa lēcas var izmantot arī kā palielināmie vai projicēšanas lēcas.Šis Objektīvs ir arī liels naudas drukāšanas grāmatas, žurnāli,kartes,telefonu katalogos,receptes utt.Tas var būt patiešām lieliska un radoša dāvana bērniem kā rotaļlietu un vecu cilvēku, kuriem nepieciešama redzes palīdzību.

Šādu paziņot ir piemērota visiem klientu

Pirms pirkuma pasūtījumu , Lūdzu ņemt vienas minūtes un izlasiet zemāk regulu .Tas mums palīdzēs daudz, lai padarītu uzņēmējdarbības vieglāk, un iet vienmērīgu :

1. Par kuģošanas

A. DHL :2-7 dienas

B. Singapūra EMS :15-45 dienu laikā

C.

Singapūra pēc gaisa pastu :20-60 dienas

Ja jūsu valstī ir nepieciešams, izmantojot citu transporta veidu, lai nosūtītu precēm, Lūdzu, sazinieties ar mums, lai palīdzētu jums atrisināt transporta problēmas.

Saskaņā ar noteikumiem krievu post office, visi krievijas pircējiem ir jāsniedz pilns nosaukums, varēja uzņemt paketi.

Ja jūs esat krievijas klientiem, lūdzu, norādiet savu vārdu, uzvārdu, paldies par jūsu sadarbību.

Tagi: 660nm 850nm led, fokusa garums 18mm, alumīnija ēnā, fokusa garums 13mm, panda augu, fokusa garums 200mm, fokusa garums 78mm, fokusa garums 180mm, infrasarkanās led panelis, fokusa garums 5mm

Materiāls PMMA
Izmantošana Optiskās
Diametrs 200*170
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Forma Plano
Modeļa Numurs MYlens-200170F170
Fokusa Garums 170mm
Struktūra lidmašīna

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti