Veiner Silikona Veidnes Lapu Šokolādes Fondants Veidnes Sugarcraft Kūku Veidnes Kūka Dekorēšanas Rīku Cepšanas Piederumi

w186718

€9.71

-6.47

€16.18

-39 %

Jauns produkts

Veiner Silikona Veidnē Pomādes Iespaidu Lapu Veidnes Kūka Dekorēšanas Rīku Sugarcraft Kūka Pelējuma Cepšanas Piederumi Visiem silikona veidne, ko ražo pārtikas droša silikona materiāla, ar FDA un ES Sertifikāciju.

Šie mežģīnes, paklāji, sniegs skaitļi, kas izskatās kā roku darbs, padarot to ātri un viegli iesācējiem.Pieredzējis kūka speciālisti varēs izmainīt un pielāgot gala skaitļi par savu dizainu.

Motīvs:

1.No 0 līdz 260 C bez ietekmē 2.Tekstūras dziļums:1.3-1.5 mm 3.Ordorless un non-stick 4.Krāsa:Rozā vai pielāgot krāsu 5.Dizains: Pielāgotus vai esošo 6.Mīksta un elastīga 7.Materiāls:100% pārtikas klases silikona PIEZĪME:būs izsūtīt krāsas posteni nejauši.Ja jums prātā par to, lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.Citādi mēs nosūtīsim no kā tas ir.

Tagi: dot pelējuma, moldes candls silīcija, mini moldes silikona, pelējuma silīcija tartlet, liels kēkss, grezna roze, žurnāls pelējuma silīcija, ziedu veiner, veiner, matu sarkanas rozes

Testa Standarts LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
Veids Kūka Rīki
Iezīme Eco-Friendly
Iepakojums PP Soma uz Aploksnes
Zīmola Nosaukums AK MĀKSLAS VIRTUVES PIEDERUMI
Kūka Rīki Tips Veidnes
krāsa Rozā vai Izlases
Instruments Tips Dabas Ziedu Kūka Pelējuma
Modeļa Numurs SM-2035
Sertifikācija SGS
VIRSMA Gluda bez galodu, skaidrs modelis
Materiāls pārtikas klases silikona
OEM Dienests
Izmērs 205*117*14mm

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti