1750mAh Sporta Fotokameras Akumulatoru Uzlādējams Šūnu Gopro Hero 9 Nomaiņa Sporta Darbība Fotokameras Akumulatoru 2020 JAUNAS

w175842

€8.65

-0.66

€9.31

-7 %

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Paredzētas GOPRO HERO 9: Nesen modernizētas IC mikroshēmā protokolu, kas derīgas Gopro Hero 9 sporta kameru nomainītu akumulatoru, izmantojot augstas kvalitātes DATORA korpusa materiāls, sprādziendrošas nodalījumā, liesmu slāpējošiem nodalījumā.

2、Viegls un Viegli pārnēsājams: Viegls un pārnēsājamo dizains, jūs varat vienkārši ielieciet to savā kabatā, ērti uzlādēt jūsu VARONIS 9 sporta fotokameru jebkurā vietā un jebkurā laikā.

3、Jaunas Jaudas un Modelis: 1750mAh polimēru litija baterija lādējams akumulators, kas var iekasēt maksu par VARONI 9 perfekti.

4、Drošības Garantiju: vairākas aizsardzības likumi, ar augstas kvalitātes un izturīga struktūra ir efektīva pārlādēšana, īssavienojumu, pārkaršanu un pārsprieguma aizsardzība, nodrošinot, ka sporta kameras nodrošina vispusīgu aizsardzību.

5、Jaunāko Pieredzi Dizains: jaunāko sporta kameru piederumi tirgū, akumulatori.

Specifikācijas:

Nosaukums: Uzlādējams Litija Akumulatoru Varonis 9

Produkta veids: litija polimēru akumulatora

Piemērojamie modeļi: piemērots Gopro 9 sporta kameras

Nominālā jauda: 1750mAh 5.0 Wh

Akumulatora jauda: 3.8 V/1.2 A

Neto svars: aptuveni 33g

Izmērs: aptuveni 4.1 x 3.4 x 13cm

Iepakojuma Saraksts:

1*Sporta Fotokameras Akumulatoru Varonis 9

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.grandtech.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.grandtech.lv.

Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.

Tagi: 3 gopro, gopro hero 9 melna, gopro 9 varonis, lampas gopro 7, dome gopro hero 9, darbības cam akumulators, gopro sesija, gopro hero 9, go pro, gopro mount

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Rondaful
Saderīgs Action Camera Brand gopro
Modeļa Numurs 1750mAh Sporta Fotokameras Akumulatoru Gopro Hero 9

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti