Goodbum Veciem Cilvēkiem, Ievietojiet Pieaugušo Auduma Autiņbiksīšu Nesaturēšanas Aprūpes Elpojošs Hermētiskos Super Absorbējoša Ērti Pieaugušo Iešūtām

w17454

€4.66

Jauns produkts

Sastāvdaļas: ūdens absorbcijas slānis

Šķiedras: četri slāņi Microfiber auduma atbilstību: var saskaņot pieaugušo autiņi Izmērs: XS S M L

Šī cena ir cena par pieaugušo autiņu ieliktņi, ja jums ir nepieciešams pieaugušo auduma autiņbiksīšu lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani laiku!

Pieaugušo auduma autiņbiksīšu saite:

Lūdzu, ņemiet vērā: 1. Šo autiņbiksīšu izmanto bērnu autiņbiksīšu auduma, ūdensizturīgs un elpojošs, un jums ir nepieciešams, lai izmantotu pad absorbēt ūdeni (piemēram, par lielu sanitāro autiņu) un speciālu ūdensizturīgu slāni, tā caurlaidība ir labs. 2. Ja lietotājs ir nesavaldīgs tikai, lūdzu, ielieciet absorbējošu padinto kabatā.Odere materiāls ir funkcija ātri iekļūst urīna un saglabā virsmu sausu (tas var uzturēt sausu, ja aksesuārs nav piesātināti ar ūdeni); Ja autiņš nav netīra, tikai mainīt urīna pad. 3. Autiņi ir kā drēbes.Ja tie ir netīri, tie jāmazgā.Lūdzu, ņemiet autiņi tīri.Ja autiņi nav slapjas pēc tam, kad tiek samitrināti, tas būs urīna smaku.Rūpējoties par vecākiem cilvēkiem prasa pacietību un meticulousness.Atsauksmes :

jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Tagi: pieaugušo autiņbiksīšu elsas, abdl, auduma autiņu ielikt, autiņbiksīšu atkārtoti, muslīnu auduma autiņu ieliktņi, abdl autiņbiksīšu, vīriešiem pieaugušo autiņbiksīšu, sarkana apakšveļa, adīt autiņbiksīšu vāciņu, pieaugušo auduma autiņbiksīšu

Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums Goodbum
Klasifikācijas Autiņbiksīšu Papīra
Materiāls Mikro Šķiedras Audums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Kategorijas Autiņbiksīšu Ieliktni
Piemērota svars > 15 kg
Vecums 12+y
Daudzums 300
Modeļa Numurs Citi
Vienuma Tips Autiņbiksītes

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti