Spogulis Nerūsējošā D gredzenu Klāja Locīšanas Pad Acu Nerūsējošā Tērauda 316 Stiprinājums piesaista Radžu Jahtu/Laivu 6mm 8mm 10mm

w17232

€8.54

Jauns produkts

7pcs 6mm 4gab 8mm 2gab 10mm Augsts Spogulis Pulēta Apdare Nerūsējošais Tērauds 316 Jūras Laivu, Jahtu Klāja Montāža Locīšanas Pad Acīm

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds 316

Motīvs: augsta anti-corrossion un anti-rust, ar augstu spogulis poļu

Izmērs: 6mm 8mm 10mm

Apraksts:

- Liels Spogulis Pulēta un augstu izturības jūras laivu, jahtu klāja montāža Nerūsējošā Tērauda Locīšanas Pad Acīm ar D Gredzens

- Viegli uzstādīt, izturīgs un izturīgs pret koroziju

- Vairākas lietojumprogrammas, piemēram, jūras laivu, autofurgonu, mikroautobusu, kemperu, treileri

- Universal fit, piemērots gan iekšējā un ārējā izmantot

- Liels spogulis pulēta virsma pieglaust izskatu un, lai atbilstu mūsdienu ūdensmotocikla

Specifikācija:

- Materiāls: 316 nerūsējošais tērauds

- Pad Acu Leng th: Aptuveni 40-65mm

Spilventiņa Apakšējā Acu Wid th: Aptuveni 44-70mm

- Pad Acu Top Wid th: Apm 27-44mm

- Iekšējais D Gredzenu Platums: Apm 29-47.5 mm

- Iekšējais D Gredzenu Augstums: Apm 14-24.5 mm

- Diametrs Pad Acu Caurumiem: 6mm 8mm 10mm

- Virsma: Augsta Spīdumam

- Krāsa: Silve

N u murs:

Cena ir par 7/4/2gab D Gredzenu Locīšanas Pad Acīm .

Lūdzu atļaut nelielas izmēru atšķirības starp faktisko lielumu, un, pateicoties manuāli, mea urement un toleranci.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Komplektā Ietilpst:

7/4/2 gabalus, nerūsējošā tērauda, Jūras D Gredzenu Spilventiņu Acis.

Pirms iegādes, lūdzu, izlasiet un saglabāt mūsu tirdzniecības noteikumi prātā.Ja kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Ziv.

Par Maksājumu

1. Mēs pieņemam Alipay, Western Union, T/T. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Kuģniecības cena nav ieskaitot apdrošināšanas& importa/eksporta nodokļi.

Par Sūtījumu

1. Pēc tam, kad maksājums ir skaidrs, mēs nosūtīsim gabalu, lai www.grandtech.lv noliktavā, kas notiek about3-4days, pēc tam izbraukšana no noliktavas uz jūsu valstī.paldies par jūsu pacietību.

2. Mums nav iesakām jums izvēlēties Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, tāpēc, ka tā ir lēna, un tas izsekojams, kad panākt, lai jūsu valsti, no mūsu puses.Ja jums ir izvēlēties to, lūdzu, sazinieties ar savu vietējo pasta adrese laiku un sazināties ar viņiem, tiklīdz jūsu sūtījums sasniedza savu valsti.mēs neesam atbildīgi par peļņu, ko izraisījuši muitas jūsu valstī.

3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pa kreisi adrese/tālruņa numurs(mobilo telefonu)/ zip code(pasta indekss ) ir pareiza.Kas var padarīt priekšmetus panākt, lai jūs viegli!

4. ServiceTransit ir dots Laiks, pārvadātājam un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu, pirms jūs atvērt strīdu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams, izmantojot labāko risinājumu.Mūsu mērķis ir klienta apmierinātība!Atgriezties & Kompensācijas 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru ,konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu po#.Par Garantiju 1. 12months ražotāja ierobežota garantija par bojātiem preces(izņemot priekšmetus, bojāts un vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantija. 2. Bojātas preces, ir jāziņo un atgriezās ar garantijas laikā(un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Par Atgriezenisko saiti, Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs cenšamies būt 100% apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atrisināt ātri un vislabākajā veidā.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un dodu visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, jūsu iesakām, ir mūsu dzinulis virzīties tālāk, mēs tiešām novērtējam jūsu laiku, ja jūs pa kreisi, pozitīvas atsauksmes.

Tagi: āķis kravas automašīna, laivu radžu, furgonu piekabe, kevlar virvi, vilkt virvi, komplekta piekabe, laivu piekabes, gredzenu vilkt, klipu virvi, Galvenes

logo Pielāgotu Logo var lasered
Apdare spogulis pulēta
Iezīme augsta anti-corrossion un anti-rust, ar augstu spogulis poļu
Materiāls nerūsējošā tērauda 316
Veids Klājam Locīšanas Pad Acīm
krāsa SUDRABA
Izmērs 6mm 8mm 10mm
Izmantošana Jūras Laivas/Jahtas Pievienošanās Aparatūras
Atslēgas vārdi Klājam Locīšanas Pad Aci Laivu, Jahtu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti