Gaisa gaisa mitrinātāju, usb aromāta izkliedētājs mini koksnes graudu ultraskaņas pulverizators, aromterapijas ēteriskās eļļas difuzoru mājas birojs

w170214

€6.44

-3.32

€9.76

-34 %

Jauns produkts

FDIK Gaisa gaisa mitrinātāju, usb aromāta izkliedētājs mini koksnes graudu ultraskaņas pulverizators, aromterapijas ēteriskās eļļas difuzoru mājas birojs

Pazīmes: -Šī difuzoru pieņem ultraskaņas tehnoloģiju, kas sniedz čuksti vienmērīgu miglu un patīkamu aromātu, lai izveidotu mierīgu, relaksējošu vidi, mīkstina un samitrina sausa un chaped ādu un palīdz elpot labāk ziemā. - Izgatavoti no drošas, veselībai nekaitīgas un izturīga ABS un PP materiālu, šis aromāts gaisa mitrinātāju ir ieguvuši CE sertifikāciju, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un labu veselību.Tas būs ietīt savu apkārtni efektīvi un rada, piemēram, SPA sajūta, lai jūsu mājās un atpūsties sevi no garas dienas darba.Piezīme: nav pievienot pārāk daudz ēterisko eļļu.Pievieno atbilstošu daudzumu ūdens, maksimālais ūdens daudzums ir 130ml.Vai nav padarīt gaisa mitrinātāju, zaudējis līdzsvaru, vai ūdens tiks domino.Apkopes instrukciju: Regulāri tīru kokvilnas tamponu un Mainīt kokvilnas tamponu, kas jums ir pievienot atsperu stieples ar kokvilnas tamponu, jo tur būs nav migla nāk ārā, ja bez atsperu stieples.lūdzu, tīru pulverizators plate ar medicīnisko spirtu regulāri.Biežāk UZDOTIE jautājumi JAUTĀJUMS: Bieži Uzdotie Question1 Kāpēc rodas tikai gaismas darbu, bet ne spray, vai mazo spray?A: Kokvilnas būtu pilnīgi slapjš pirmajā izmantošana,Ja tā ir kokvilnas, nav slapjš, tas nav trieciens tvaika 1. Atskrūvējiet vāku gaisa mitrinātāju 2. Atskrūvējiet baltā caurule 3. Veikt kokvilna (kokvilna stick) 4. Samērcē vates tamponu, kas normālos apstākļos,Izpildiet norādījumus, kas Pēc atklāšanas, par 1 minūtēm, normālu spray parādīsies.Par nekāda aerosols, šķīdums video:

Pārdevējs Paziņojums

Par Mums

Mēs pieņemam pasūtījuma dizains un sajauc vairumtirdzniecība,Mēs apsolām sniegt labākās kvalitātes produktus,labākās cenas un labāko servisu.

Mēs pastāvīgi uzsākt jaunu dizainu, kas atbilst starptautiskā tirgus standartiem.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu papildu informāciju.

Ja jums ir kādi prasībām, uz iepakojuma, lūdzu, sazinieties ar mums, Ja jums ir nepieciešams, preču steidzami, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi, DHL, vai EMS un jāmaksā papildus piegāde.

Lai iegādātos preces, kas labāk par pircēju, lūdzu, jūtieties brīvi atstāt mums ziņu un mēs apstrādāsim un atbildi, cik drīz vien iespējams.

Atgriešanās Politiku

Mēs garantējam, jūsu nulles riska pirkuma pieredze šeit.Mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, lai jūs,ja produkts ir kvalitātes problēma.

Ja jūs neapmierina kādi jautājumi par mūsu produktiem, papildus kvalitātes produktu, jūs vēlaties mainīt vienumus vai atgriešanās objektus.Jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu saglabājusi savu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes

Mēs vienmēr piedāvāt zemākās cenas par labāko preču un pakalpojumu jums.Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu vai pakalpojumu, paldies jums tik daudz!!

Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negativefeedback.Mēs tryour iespējamo, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās noskaņojumu šeit.Paldies!!

Tagi: aromaterapijas ēterisko eļļu komplekts izkliedētājs, MAIŅSTRĀVAS Avots, gaisa gaisa mitrinātāju, cool, aromterapijas difūziem, karstā gaisa gaisa mitrinātāju, aromterapijas ēteriskās eļļas difuzoru stick, ēteriskās eļļas difuzoru portatīvo bezvadu, aromāts difūziem, 7 led izkliedētājs, difuzoru ēteriskās eļļas, gaisa mitrinātāju, bezvadu

Funkcijas 5 gaisa gaisa mitrinātāju
Migla Izejas (gallon / dienā) 30-40MH/L
Klasifikācijas Mitrināšanas
Mitrināšanas Metodi Ultraskaņas
Funkcijas 3 humidificador
Sertifikācija EMF
Funkcijas Ultraskaņas Sterilizēt
Uzstādīšana USB
Funkcijas 2 USB gaisa mitrinātāju
Laika Funkcija
Troksnis <36db
Zīmola Nosaukums DELIXING
Izmantošana Sadzīves
Migla Kontaktligzdu Daudzums Viens/a
Modeļa Numurs RJS21
Laiks, lai tirgus Divi tūkstoši septiņpadsmit
Mitruma Kontrole Touch-tone
Spriegums (V) 5V
Funkcijas 4 aromterapijas izkliedētāji mitrinātāji
Mitrināšanas Jauda ≤380ml/h
Forma Tirdzniecības Laukumā
Barošanas Veids USB
Veids Siltas Miglas Gaisa Mitrinātāju
Jauda <1L
Ūdens trūkums Power-off Aizsardzība No
Pieteikums 11-20㎡
Jauda (W) 2W
Operācija Metode Klaviatūras Tips
Iezīmes 1 gaisa mitrinātāju
Funkcijas 6 Ultraskaņas Gaisa Mitrinātāju

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti