Jauns
SINOSMART 96672 Automašīnu Wifi DVR Kamera Volvo V60

SINOSMART 96672 Automašīnu Wifi DVR Kamera Volvo V60 "Eiropa 2020" /S60 2020. Gadam Kontroles App Dual Camera Izvēles SONY IMX323 1080P

w16865

€48.44

-13.67

€62.11

-22 %

Jauns produkts

Laipni lūdzam SINOSMART

Profesionāla piegādātājs auto-dash auto GPS navigācijas spēlētājs, atpakaļskata parkošanās kamera un DVR.Mums ir pēc-pārdošanas apkalpošanas centru LIELBRITĀNIJĀ un Krievijā.Mēs varam piedāvāt maisījumu pasūtījumus un lielas atlaides mazumtirgotājiem un vairumtirgotājiem.Mēs strādājam ar daudziem pastāvīgajiem klientiem no Eiropas, dienvidamerikas, Āzijas valstīm un Austrāliju.Laipni lūdzam, sazināties ar mums e-katalogu un ilgtermiņa sadarbību.

Mūsu produkts garantijas laiks ir viens gads un kalpošanas laiku.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigžņu atsauksmes un dalīties ar fotogrāfijām no www.grandtech.lv, mēs vēlamies paplašināt garantija 2 gadi.

Lūdzu, jāatzīmē, ka garantijas par datu kartes ir 3 mēneši tikai.Norādītajiem automašīnas modeļa nosaukums/gadā tikai par norādi, jo pats auto modeļi dažādās rūpnīcās/gadi, iespējams, ir dažas atšķirības.Šis modelis ir auto ar šāda veida spoguļi(pārbaudīts ar klientiem), šeit ir fotogrāfijas, dalījās ar klientiem no dažādām valstīm, lai jūsu atsauci.Ja jūs joprojām neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu, pirms pasūtīšanas.

Šo DVR ir Volvo V60 "Eiropa 2020" /S60 2020

DVR ir auto ar šāda veida spoguļi

( Fotogrāfijas no klientiem)

7 veidu papildu iespēja šo DVR

Piezīme 1. 2m vads ir pēc noklusējuma stieples, iepakojumā, nav nepieciešams papildus maksājumu. 2. Ar 6m vadu Benz GLK, E/W212, R sērija, ML/GL un BMW 3. sērijas utt., kuru drošinātāju kastē ir aizmugurējā bagāžnieka. 3. OBD vadu ir aizstājot 2m vai 6m strāvas vadu. 4. Šī FULL HD kamera nevar atbalstīt OBD strāvas vadu.Galvenais kodols būs pārāk mainījies. 5. USB vads ir aizstājot OBD/2m/6m strāvas vadu pārāk.Tur ir bezmaksas piepīpētāja lādētājs klientu.tas var nebūt piemērots jūsu auto, ja tās piepīpētāja būs tur 12V pēc aizdedzes izslēgšanas. 6. Lūdzu, iegūt vairāk informācijas no papildu maksājumu lapā.Lūdzu, noklikšķiniet uz šiem foto par papildus samaksu /vairāk informācijas. (linka: http://aliurl.cn/b9ic4h)

Galvenās Funkcijas Un Specifikācijas

100% Auto Oriģinālo Stilu (Īpaša DVR) F2.0 Lielu Apertūru, 170 Grādu Plats Leņķis 1080P HD Video Ierakstīšanas Izšķirtspēja 1920*1080 Pikseļi Sony Ir 12 Megapikseļu Sensors, Seši Slāņi Progresīvas Lēcas Pārklājums Iebūvēts WiFi, Atbalsta APP Kontrolēt ar iPhone, Android Phone, Android 4.4 Auto DVD Navigācija.ar G-sensors Atbalsts Kustības Noteikšanas Rekordu, apli Ierakstu Ieslēgt/izslēgt ar Automašīnu, Sinhronā Ierakstīšana Automātiskais Fokuss, Atbalsts Nakts Shot Video SKV Jebkurā Laikā, Jebkurā Kur Lejupielādēt no Apple APP Store/Android Tirgus Ierakstīšanas Funkcija: apli Ierakstu Sensors: SONY IMX323 / Novatek 96672 (Standarta Modelis) Kameras Leņķis: 170 Grādu Platleņķa Baltās Krāsas Balanss: Automātisks Nakts Vīzija: Zems Apgaismojums Darba WDR: Atbalsta Video Kodēšanas Formāts: H. 264 Video Kodēšanas/HD Formāts MOV Priekšējā Kamera Video Izšķirtspēja: FHD1080P, (1920*1080)/Viena Objektīva. (1440*1080)/Dual Lēcas.Atpakaļskata Kamera Video Izšķirtspēja: 680*480/Full HD(nav obligāts) Kadri Sekundē: 30(viena objektīva)/25(dual lēcas) Cilpa Video Klips: Jā.Gravitācijas Sensoru: 3-ass Cieta Sadursmē Paātrinājuma Devēju Motion Detection: Atbalsts Atmiņa: TF Kartes Max 128GB(Class10) Cilpa Video Atskaņošana: Atbalsta OSD Valoda: angļu, Japāņu, franču, spāņu, vācu, portugāļu, itāļu, Tradicionālā ķīniešu, Vienkāršotā Ķīniešu APP Valoda: angļu valodā, Šīs ir tiešām HD DVR, tas ir patiešām high speed class 10 atmiņas karti.Mēs ļoti iesakām jums iegādāties atmiņas karti no mums.

Pārskats par iOS un Android APP

APP Piemērošanu Iebūvēts WiFi modulis, jūs varat skatīties ierakstītos videoklipus, Lejupielādēt video, dalīties ar video, DVR, lai jūsu smart tālruni, izmantojot WiFi.Piezīme: sakarā ar APP dizaina problēma, tā nevar atbalstīt visus smart tālrunis.Šajā gadījumā, jūs varat izmēģināt savu vietējo citiem APP, par jūsu smart tālruni.paldies Jums var lejuplādēt Apple APP Store vai citi Android Market.Atbalsta AV-OUT Tas būs no video, lai jūsu Auto monitors tieši, reālā laika displejs.Tā neatbalsta touch screen automašīnas monitoru.Iebūvēts G-Sensors Saglabāt svarīgi video īpašā mapē, lai izvairītos no tā bija overwrote steidzamības gadījumā, jums vajadzētu ieslēgt G-sensors ar App. 24 Stundas pilna laika aizsargs Ja jūsu auto off, tas var strādāt ar zemu kadru ātrumu, ieraksta režīms, tai ir nepieciešams dažas enerģiju no akumulatora.Padarīt savu auto drošību!

Uzstādīšana, Atsauksmes, Garantija un Zīmola Stāsts

Paredzētas oriģinālo auto stils un automašīnas krāsu.Slēpts atpakaļ no aizmugures spogulī.Vieglāk uzstādīšana.mēs nosūtīt vidēja izmēra drošinātāju kārba, tas der lielākajai daļai automašīnu, ja nav, jūs varat manuāli izveidot savienojumu jaudu.Tas tiks reģistrēts automātiski, kad ir ieslēgta aizdedze.Tas būs vairāk nekā uzrakstīt veco failu, automātiski pārāk.Nē iebūvēts litija akumulators, izvairītos no akumulatora risku.Drošinātāju kastē, kas ir zem stūres, vai pasažiera pusē, jūs varat atsaukties uz jūsu rokasgrāmatā.Mūsu drošinātājs ir 10A.Nomainīt drošinātāju tieši dažas no automašīnas, jūs varat manuāli savienotu vadu (samazināt drošinātāju pamatnes DVR) ar drošinātāju, lai daži no automobiļiem, pārāk.B trūkst stieple (GND): Pievienojiet to, lai metāla daļas.Sarkano vadu(ACC): 12V (+), ievietojot atslēgu aizdedzes slēdzī.ACC vadu piedāvā strāvas/elektroenerģija tikai tad, kad ielikt auto atslēgu aizdedzes slēdzi un pagrieziet to pa kreisi.Piemēram, šķiltavas, radio utt.Dzelteno Vadu(B+): 12V (+), Šo vadu vienmēr piedāvājam jauda/elektroenerģija pat transportlīdzeklis ir izslēgta.Piemēram, ostās mazo apgaismojumu/dome gaismas/bremzēšanas gaismas/avārijas bākugunis, utt.Piezīme: Ja Dzeltenais vads zaudēja spēku, kad jūsu auto off, DVR būs zaudējis visu iestatījumu, tostarp datums/laiks utt.Īpašs piedāvājums 5 zvaigžņu Atsauksmes-Garantijas laiks Pēc tam, kad jūs iegūtu produktu, un viss ir LABI, lūdzu, apstipriniet pasūtījumu un dot mums visu 5 reitinga.Ja jūs varat dalīties ar fotogrāfijām, www.grandtech.lv pasūtījuma komentārs lapu, pierakstīt informāciju, kas var palīdzēt citiem klientam, piemēram, savu auto modelis, auto gadā, un uzstādīšana foto utt., mēs pagarināsim jūsu garantija 2 gadi.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas un neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, tikai ar komunikācijas palīdzību var atrisināt savas problēmas.Mēs vienmēr esam gaidīšanas režīmā, lai uzlabotu.Zīmola Stāsts Ķīnas-Smart Digital Technology Co., Ltd.dibināta 2009. gadā ir profesionāla ražotājs Auto AV produktiem, jo īpaši Auto DVD Navi, auto atpakaļgaitas kameras un izsekošanas sistēma.Mēs vienmēr piedāvājam gudra un kvalitatīvus produktus, mūsu klienti ar " vienas pieturas pakalpojumu.Labas kvalitātes un uzticamu pakalpojumu, ir mūsu risinājumus, lai izdzīvotu no karstā konkurenci. "Godīgums un Kredīts" ir mūsu veids, kā nodarboties ar biznesu.Sazinieties ar Gudru cilvēku šodien.Vienkārši pastāstiet mums, ko jūs nepieciešams, un mēs darīs pārējo jums!

Tagi: kamera sinosmart, cam dash, imx307, slēptā kamera, micro sd v90, krievija krekls, video ieraksts, beigās imx323, XC90, slēptās spiegot kamera tv

Skaits Lēcas 2
Mikroshēmu Ražotājs Novatek
Attēlveidošanas Sensors Sony IMX323
GPS logger NAV
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Kameras Izšķirtspēja 1920X1080
Vienuma Tips Automašīnas DVR
Oriģinālā Iepakojumā No
krāsa pa Apraksts Foto
Asamblejas Režīmā Slēpts Veids
Kadri Sekundē 30
Zīmola Nosaukums sinosmart
Speciālās Funkcijas Atbalsta AV Out, lai Uzraudzītu tieši
Akumulatoru Dzīves Nav ierobežots
Max Ārējā Atmiņa 128G
Automašīnas Modelis Volvo V60 "Eiropa 2020" /S60 2020
Touch Screen No
OSD Valodas Krievija
Pikseļu skaits 1200Mega
Sertifikācija CE
Akumulators NAV
Interfeiss Micro SD/TF
Skata Leņķis 170°
Preces nosaukums Dash Digitālās Video ierakstīšanas Kamera ar Wi-Fi Funkciju
Video Formāts MOV
Displeja Izmērs NO
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Strāvas Padeve DC 12V/400mA
Ekrāna attiecība 16
Lietojumprogrammas Nosaukums TIMACAM (Tikai angļu valodā), Atbalsts iOS/Android
Īpašas Pazīmes Cikla Ierakstu
Uzglabāšana atmiņa Papildu TF karte, 4 gb līdz 32 gb (Class 10)
Video Kods H. 264

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti