Jauns
Karstā pārdošanas Lēti Dubultā Objektīva Galvas liekamu Galvu Lasīšanas Lupu Vadītājs Valkā Palielināmā Stikla Lupa 4 Palielinājumu Brilles

Karstā pārdošanas Lēti Dubultā Objektīva Galvas liekamu Galvu Lasīšanas Lupu Vadītājs Valkā Palielināmā Stikla Lupa 4 Palielinājumu Brilles

w166024

€9.55

-5.15

€14.70

-35 %

Jauns produkts

#HH-B15 Galvu Lupa Apraksts Lapas abas rokas brīvas.Optiskā pulēta stikla lēcu.Nosveras uz augšu, kad to neizmanto.Piemērojas visiem galvas izmēriem.Ādas komfortu joslā.Var valkāt pār recepti, vai drošības acu glassess Objektīvs Plate nr.2 Palielinās: 1.5 X, Fokusa Garums: 20 cm.Objektīvs Plāksnes nr.4 Palielinās: 2X Fokusa attālums: 10 cm.Objektīvs Plate Nr 5 Palielinās: 2.5 X, Fokusa Garums: 8 collas.Objektīvs Plāksnes No. 10 Palielinās: 3.5 X, Fokusa Garums: 4 collas.

Šeit mēs garantējam, trīs, Paldies par jūsu uzmanību.

-- Visi produkti ir tieši no oriģinālo ražotāju;

-- Visi no tiem ir laba kvalitāte, konkurētspējīgas cenas, ideāls tehniskais atbalsts, un ideāls, pēc pārdošanas pakalpojumus;

-- Jums būs pērk labāko kvalitāti ar lētāko iespējamo cenu garantēta.

-- Mēs piedāvājam 12 mēnešu garantija!

Maksājuma veids

Mēs pieņemam 1.Bankas pārskaitījumu 2.Alipay 3.Klientiem, kas vēlas izmantot Kredītkarti vai Debeta Kartes, kas arī var apmaksāt, izmantojot iepriekš divas metodes.

Kuģniecības un Pārkraušanas

1. Vairākus pirkumus taupīšanas plāns: Lūdzu, pārliecinieties, ka vienotā maksājuma par katru posteni jums.Mēs apvienojam kuģniecības kad jūs veicat vairākus pirkumus.

Dažreiz kuģniecības laiks paiet nedaudz ilgāks laiks, jo Vietējie nosūtīšanas vai citu iemeslu dēļ.

2. Pareizu un pietiekamu un atbilstošu informāciju: Lūdzu pievienota jūsu telefona numurs, ja jums maksājuma tāpēc, ka mēs varam pēc jūsu pakete drošības un bez aizķeršanās.Vienmēr pārliecinieties, sniedz pietiekamu informāciju, lai palīdzētu mums padarīt gludi, piegāde.

Atgriešanās politiku

1. Atgriešanās iepakojuma jābūt oriģinālajā iepakojumā, visam ir jābūt jaunos apstākļos.Trūkstošo daļu, vai neko sākotnējā stāvoklī, tai nav tiesību uz jebkādu kompensāciju.Mēs jums sniedz attiecīgo informāciju www.grandtech.lv un Alipay, piemēram, kravu nosūtītāji' apstiprinājumu un izstrādājumu fotogrāfijas.Nomaiņa un kompensācijas netiks veikta, līdz atgriezt preci saņēmusi.

2. Garantijas periods, visu apmaiņu vai atmaksāšanu sakarā ar defektiem, ir bezmaksas (Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas).Mēs vienmēr rūpējamies par jums vērtē mūsu klients, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot .Jūsu apmierinātība ir vienmēr pie mūsu top atlīdzību.

Tagi: brilles 3 magnēti, brilles, lupas tuvredzīgs, brilles, lupas 10, prada soma, prada kurpes, loui vuitton, dior, gucci, brilles, lupas 2, sunglass 3 lupa

Produkta Funkcijas lupas
Objektu Platums 4inch
Objekta Garumu 5inch
Modeļa Numurs HH-B15.
Postenis Diametrs 3inch
krāsa Pelēka
Postenis Svars 0.5
izcelsmes vieta Fujian, Ķīna (Mainland)
Postenis Augstums 4inch
Izmērs 250*130*60
Nosaukums HUAHUI
Vienuma Tips Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas
Materiāls Akrila
Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas Tips Lupas, Palielināmie

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti