EK.MS Joga Zeķes ar Kabatas Acs 3/4 Garuma Kapri Stiept Melna Zila, Balta, Rozā, Pelēka, Sarkana Sieviešu Fitnesa SPORTA Zeķes

w165023

€32.68

Jauns produkts

Capri Fitnesa garās Zeķes ar Kabatām un 3/4 Garuma Slim Fit

❤️Augstas starām., lai parādītu savu skaisto ķermeņa līknes, kur vien vēlaties. ❤️Power Stretch Jogas Bikses: Four-way stretch auduma, kas piedāvā lielisku atbalstu un segumu.Lai jūs varētu saliekt, tupēt, stiept vai veikt jebkuru pozu, ko vēlaties, kad jūs izmantot Poliestera & Spandex ❤️Dziļas Kabatas uz Sāniem: 1 dziļas kabatas par šo sporta zeķes,ir jūsu atslēga, kartes un tālrunis, lai jūs varētu koncentrēties uz savu uzdevumu, ne savu rīku. ❤️ĒRTI AUDUMS: Made ar poliestera un spandex,super mīksts un elpojošs, ātri žūst, ❤️piemērots Pilates skriešanas Zumba dejas, joga, trenažieru ZĀLI, spēlēt bumbiņas, Golfs, Skriešana, Riteņbraukšana, Skriešana.Liek jums justies super sexy, kad jūs strādājat out.vingrinājums. ❤️MAZGĀŠANAS INSTRUKCIJA: Var mazgāt ar veļas mašīnu, iesakām izmantot Veļas maiss, nav sausas, tīras, roku mazgāšanas iesakām, pakārt nožūt.

Sakarā ar noilguma fotogrāfiju un neizbēgama atšķirības momitor uzstādījumi,krāsas parādīja, ka var būt nedaudz nedaudz krāsas,paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš.

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Tagi: sporta zeķes sievietēm, kuru linuma acs vīriešiem, puff sporta bikses sievietēm rozā, lēti acs stulpiņi, melnās acs capri, apelsīnu acs stulpiņi, kapri acs, kabatas zila acs stulpiņi, sporta zeķes sievietēm novājēšanu, sporta zeķes sievietēm roos, sporta zeķes sievietēm gatubela

taustiņš 7 zilās zeķes ar kabatas
taustiņš 6 pelēkas zeķes ar kabatas
taustiņš 2 joga zeķes ar kabatas
taustiņš 5 melnas garās zeķes ar kabatas
atslēga 1 Kapri bikses ar kabatu
Taustiņš 11 3/4 garuma melniem legingiem
taustiņš 9 sarkanas garās zeķes ar kabatas
Taustiņš 12 3/4 garuma pelēks stulpiņi
Vienuma Tips Pilns Garums
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Modeļa Numurs AYL2087
taustiņš 10 3/4 garuma sarkana stulpiņi
Slēgšanas Tips Elastīgs Viduklis
taustiņš 3 Kapri Darbojas garās Zeķes ar Kabatām
krāsa balts, sarkans, melns, pelēks, rozā, zilā
Auduma Veids JERSEY
Dzimums SIEVIETES
taustiņš 4 3/4 garās Zeķes ar kabatas
Sporta Veids Joga
Elsas Garums Teļš-Garuma Bikses
Zīmola Nosaukums EK.MS
taustiņš 8 baltas zeķes ar kabatas
Materiāls Spandex

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti