ONKAR Android 10 Auto Tesla Ekrāns Radio Subaru Forester XV 2018 2019 Automašīnas Vadītājs Vienību RAM, 4GB ROM 64GB DSP 4G SIM Ostas WIFI

w160047

€440.92

-281.9

€722.82

-39 %

Jauns produkts

1) Subaru XV 2018 2019 2) Tīrs Android O. S 10.0 sistēma ar RAM 4 GB, Zibatmiņa 64GB. 3) Atbalsta 4G SIM Kartes/ DSP Funkcija 4) Liels HD TFT LCD ekrāns ar 1024*768 pikseļu izšķirtspēju un 32-krāsu displejs. 5) Iebūvēts GPS/A-GPS/Glonass navigācijas, un atbalsta vairākas navigācijas programmas. 6) Augsta līmeņa atbalsts sākotnējās auto auto ac kontrole, 360 kameru, autostāvvieta auto funkciju. 7) Vairākus audio atbalstītie videofailu formāti: MP3, DIVX, Mp3, MP4, MP5(RM ,RMVB(1280*720P), AVI un JPEG, BMP, PNG, TIFF, JIF,utt. 8) Picture-in-Picture reklāmas, Pop-up/peldošās video spēlēt, Split-screen režīms atbalstīts. 9) Iebūvēts Bluetooth brīvroku zvanu zvanīšana un mūzikas straumēšanu atbalsta A2DP un Bluetooth OBDII. 10) Iebūvēts WiFi un atbalsta ārējo 3G/4G dongle, izmantojot USB savienojumu, lai piekļūtu internetam. 11) Iebūvēts FM/AM Radio Uztvērējs ar RDS, un līdz 36 iestatīto radio staciju ar radio atbilde joslas platums 12) Atbalsts iPod ready stereo, ārējie USB flash, SD atmiņas kartes. 13) Atbalsta vairākas opcijas, piemēram, TPMS, AizmugurējāsKamera, DAB+ uztvērēju, Atpakaļskata Kamera, Digitālais TV Uztvērējs, DVR/Aux, utt. 14) Elektronisko un mehāniskie anti-šoka dizains. 15) Pin-to-Pin savienotāju un standarta vadu kūļi plug&play. 14) Darbības Temperatūra: No -20°C Līdz+75°C 15) Atbalstu Ķīniešu, angļu, spāņu, franču, arābu, krievu, Japāņu, korejiešu, itāļu, Īru, vācu utt.

Vairāk izvēles piederumi

Par Subaru Forester XV 2018 2019

* Atbalsts Sākotnējās Stūres Rata Pogām * Atbalsts Sākotnējās Rezerves Kamera * Atbalsts Sākotnējās USB Ports( Tikai Tests, Izraēlas un Austrālijas) * Plug and Play

Padarot Auto Audio Skaņas Izcilu

DSP(Digitālo Skaņas Apstrādes Jomā) funkcijas pilnībā digitālās apstrādes procesors, un spēcīgs 56-bitu dubultās precizitātes režīmā, lai noregulētu audio signāls katru aspektu, kā arī atbalsta MAX izejas jauda 4 x 45 W, kas padara mūziku tikai skaņas plašāku un daudz reālāks.

Apraksts :

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kā pārbaudīt, ja šis postenis der manam auto?

A: Pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, dalīties informācijā par auto kopā ar mums, piemēram, auto modeli un gadu, bet, ja kādu oriģinālu automašīnas paneļa bildes, ka būtu daudz labāk.

Q: Kādi ir garantijas noteikumi?

A: 15-diena atgriešanās pēc piegādes, kamēr pircējam jāmaksā par kuģniecības izmaksas, kas atgriežas.12 mēnešu garantija pakalpojumus, ja nav ļaunprātīga bojāšana

Q: Vai tas nāk ar atpakaļskata kamera video ievades?

A: Jā, kamera video ieejas ir pieejams visiem ONKAR galvas vienību.Dažiem auto modeļiem, pat atbalsta oriģinālās aizmugurējās kameras un 360 panorāmas sistēma.Sazinieties ar mums, par to, ka pirms pasūtījuma lūdzu, ja kāda papildu informācija nepieciešama.

Jautājums: man Būtu jāmaksā par Muitas tarifiem?

A: pircējam ir nepieciešams, lai pabeigtu muitas kontroles, pirms kļūst preces un samaksāt par tarifiem, ja tādi ir.

J: vai tas nāk ar digitālās mobilās TV uztvērējs?

A: Visi ONKAR galvas vienības, kas atbalsta digitālo TV uztvērēju ieejas ar RCA ligzdu, bet pircējs vēlas maksāt papildus par TV uztvērējs, ja nepieciešams.Sazinieties ar mums, lai saņemtu sīkāku informāciju par TV uztvērēja lūdzu, pirms lai, ja jums ir nepieciešams uztvērējs.

Q: vai man ir nepieciešams iegādāties papildus apdares plāksnes, lai instalētu head unit?

A: Nē, viss ONKAR galvas vienības, kas nāk ar atbilstošiem fascijas rāmi, lai perfekti atbilstu auto domuzīme, un pircējs varētu instalēt to uz automašīnas, kas tieši, bet bez papildu apdares plāksnes nepieciešams.

Q: vai mans oriģinālā Stūre Kontroles darbu, kad ierīce uzstādīta?

A: Jā, pārliecināts, ka visi ONKAR galvas vienības, kas iebūvēta Stūres Rata Kontroles (SWC), un dažos gadījumos, dažas SWC pogas ir nepieciešams, lai no jauna definētu manuāli.Sazinieties ar mums, lai instrukcija nosaka šādos gadījumos.

Q: vai man ir nepieciešams iegādāties papildu aksesuārus, lai instalētu vienības?

A: Nē, viss ONKAR galvas vienības, kas ir plug & play, un nāk ar savu vadu kūļi, ko uzstādīšana vajadzībām.

Tagi: 3 modelis, meža subaru, automašīnas radio, signstek fm raidītājs, bluetooth skaļrunis, 2010. gada subaru outback, radio subaru xv, ierīce subaru forester, android auto radio, tesla multimediju ekrāns

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
OSD Valodas Vjetnamiešu
Materiāla Tips ABS
funkcija 5 Atbalsta Oriģinālā Stūre Kontrole
Displeja Izmērs 10"
Funkcija 2 OPERATĪVĀ ATMIŅA 4 GB
Funkcijas 4 Atbalsta oriģinālās auto rezerves kamera
Operatīvā ATMIŅA 4G
Out Power 4*45w
Spriegums 12V
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
funkcija 7 octa sistēmas kodols
Subaru Modelis XV
ROM 64G
Zīmola Nosaukums ONKAR
funkcija 8 Android OS 10
funkcija 6 atbalsta 4G SIM Kartes
Rezolūcija 1024*&768
Digital Media Formāts JPEG
Postenis Svars 4kg
funkcija 3 Flash Atmiņa 64 GB
Funkcija 1 Par Subaru XV 2018 2019
Īpašas Pazīmes Touch Screen
Funkcija 9 Iebūvēts DSP Funkcija
Modeļa Nosaukums ONKAR-97031B
Funkcija 10 9.7 collu tesla stila ekrāns
TF/Micro SD Slots 0
Interfeiss Plug and play
Din Viens Din
Operētājsistēmas Android OS 10.0
Max Ārējā Atmiņa 128G
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Subaru

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti