12V/24V 100-240V 55L Portatīvo Saldētavas Mini Ledusskapis Dzesētājs Auto Mājās Ceļojumu 50W ABS Kompresors

w158438

€260.69

Jauns produkts

Apraksts:

Šo augstākās portatīvo neliels auto ledusskapis ir īsu izskatu, izmantojot vienkāršu krāsu sortimentā ir melnā un pelēkā krāsā.Viegli-to-darbojas ekrāns ar digitālo vadības paneli, kompakts, stabilu un augstas efektīvu dizainu, kā arī tās divas spēka kabeļi, padara to ideāli piemērots iekštelpu un āra lietošanai.Aprīkots ar praktisku un cilvēkiem draudzīga izdarīt joslā, nav jāuztraucas par veicot ledusskapis pilns ar pārtiku vai dzērienus.Tā ir perfekta izvēle, lai jūs varētu baudīt svaigas pārtikas un aukstu dzērienu.Pirkt tagad!Vienkārši un viegli piemērot ļaus jums labāk baudīt dzīvi.

Funkcijas:

【LIELU JAUDU] aicina - Sniedz lielu telpu pārtikas un dzērieniem.Līdz 55L, tā var saglabāt 60 pudeles ūdens(550 ml)/84 kannas Coca-Cola(330 ml).Tas ir pietiekami, lai mazo puse vai auto ceļojumu izmantot.

【ĀTRĀS DZESĒŠANAS & NR ICE] aicina - Pieņemt augsto tehnoloģiju līdzstrāvas kompresoru, tā var ātri iesaldēt pārtikas un dzērienu uz leju līdz mīnus 20 grādiem.Ledus nav vajadzīgs.

【AIZSARDZĪBAS SISTĒMU] aicina - Anti-vibrācijas funkcija aizsargā transportlīdzekļa braukšanas laikā uz ceļa.LCD displejs, ciparu paneli, precīzi uzrauga un kontrolē temperatūru.

【PREMIUM MATERIĀLS] aicina - Izturīgs un triecienu izturīgs dizains dzesētāji visu ķermeni, iekšējo un ārējo, tur tā labā stāvoklī, pat dumpy ceļu, un nodrošina lielu slodzi.

【AUTO & HOME IZMANTOJIET] aicina - portatīvo ledusskapis, kas pieder diviem strāvas vadiem, viens kas ļauj darbināt no 12/24 V DC automašīnas akumulatoru, cits piesaistes 100 V līdz 240 V AC strāvas ieeja telpās.

Priekšrocības:

1. Maks.ātrās dzesēšanas režīmā un ECO enerģijas taupīšanas dzesēšanas režīmu var pārslēgt.

2. Ar kompresora tehnoloģija, tā ātri var atdzist līdz -20 grādiem ar 50W.Turklāt ar minimālu enerģijas patēriņu, aizzīmogotā iekšējās starplikas uztur temperatūrā 72 stundas.

3. Grūts un izturīga konstrukcija ļauj tai ir laba veiktspēja uz dumpy ceļu.Nogāzes zem 30 grādiem neietekmēs to.Izturēt grūti vidi arī aizsargā pārtikas un dzērienu, to iznīcina.Patiešām ilgtermiņa kalpošanas laiks.

4. Pārliecinošu lietotājam draudzīgu neizšķirtu josla, kas izgatavoti no alumīnija sakausējuma, nav viegli sakrata un saņemt sarūsējis.

5. LG kompresors piedāvā ļoti kluss un ērts, izmantojot vidi.Decibela troksnis ir diezgan zemas, kas traucēs kāds miegu ceļojumā.

Uzmanību!:

Uzstādīšana LĪDZSTRĀVAS barošanas avots, laiva ir jāapstrādā ar kvalificētu elektriķi.

Pārliecinieties, lai izveidotu savienojumu jaudas, lai piemērotu spriegumu rozetē.

Ledusskapī var ieslēgt tikai pēc tam, kad tiek izsaiņoti un atstāja uz zemes vairāk nekā sešas stundas.

Pārliecinieties, lai saglabātu ledusskapī horizontālā, kad tas darbojas.Slīpuma leņķis nedrīkst būt mazāks par 5° ilgu laiku darbojas un ir mazāks par 45° īsu darbojas.

Ledusskapī ir jābūt labi ventilētai, siltuma izkliedi un pārliecinieties, lai saglabātu dažas vietas ap to.

Ledusskapī jāliek kaut kur, labi vēdinātā vietā projām no siltuma avotiem un tiešas saules gaismas.

Ielieciet ledusskapī uz zemes, vai automašīnas.Nav savukārt ledusskapī otrādi kanalizācija.Nepakļaujiet to, lai lietus vai mērcēt to ūdenī.

Specifikācijas:

Spriegums: DC 12/24V vai AC 100-240V

Ieejas Jauda: 50W

Strāvas Patēriņš: 0.36 kwh/24h

Jauda: 55L

Temperatūras Iestatījumu Diapazons: -20℃ līdz +10℃

Materiāls: PP+ABS

Tips: Mini Ledusskapis

Krāsa: Pelēka

Neto Svars: 15.8 kg(34.8 lbs)

Bruto Svars: 17.05 kg(ir 37,6 lbs)

Iepakojuma Lielums: 71×60×40cm(28×23.6 x 15.7 gadā)

Komplektā Ietilpst:

1 × 55L Pārnēsājams Ledusskapis ar Saldētavu

2 X Strāvas Vads

Garantija: Mēs piedāvājam vienu gadu garantija.Garantijas periods, visu apmaiņu vai repairment, jo defekti ir bezmaksas (Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas).Ekspress piegāde: Mēs nosūtīt preces ar FEDEX/DHL/EMS express un citi komercpakalpojumi express, lai jūs un e-pasta izsekošanas numuru immedicately.Kuģniecības laiks būs atkarīgs no atrašanās vietas un piegādes metodi.Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūsu adrese ir pārāk tālu, lai panāktu, būs papildu tālvadības bezmaksas.FEDEX kuģniecības laiks: 5-10 darba dienas atkarībā no jūsu atrašanās vietas DHL kuģniecības laiks: 5-8 darba dienas atkarībā no jūsu atrašanās vietas EMS kuģniecības laiks: 10-25 darba dienu laikā atkarībā no jūsu atrašanās vietas krievijas klientiem, mēs varam nosūtīt mašīnas CDEK un tā ir komerciāla un arī viegli darīt ar muitošanu, tranzītu laiks: 25-40 darba dienu laikā.Bet, cienījamie klientu, ja jūsu adrese ir pārāk tālu, lai sasniegtu, ko CDEK, iespējams, tālvadības bezmaksas notiek.Bet, lūdzu, nav jāuztraucas par to, ka, mēs vienmēr esam gatavi atmaksāt visu savu naudu atpakaļ, ja jums nav nepieciešams vairs.Un mēs būtu ļoti pateicīgi, ja jūs pārbaudīt ar mums, par ko iepriekš ar savu pilsētu un pasta indeksu .ASV,lūdzu, ņemiet vērā: American reģionālās AK, SVEIKI, PR, ir attālos rajonos.Šajās vietās būs jāmaksā papildu pastmarkas.Lūdzu, sūtiet ziņu uz asv pirms pirkšanas.Iepirkuma instrukcija par iegādes laikā, lūdzu, norādiet savu tālruņa numuru ar jūsu Paypal komentāri jomā.Kontakta tālruņa numuru tikai kuģniecības vajadzībām. (Starptautiskās piegādes vajadzīga jūsu zīme, tāpēc mums nepieciešams.mums ir gods un atbildīgu pārdevēju.mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai piedāvāt labāko kvalitāti un pakalpojumu pircējam ar mūsu 100% patiesumu.Ceru, ka jums patiks mūsu objekti.Pls nav mūs neatstāj negatīvas atsauksmes vai zemu likmi vai atvērt gadījumā bez jebkāda paziņojuma, ja tur ir problēma,ja jūs atbilstat ar mūsu objektus.Pls atstāt labu atgriezenisko saiti ar 5 star mums.paldies jau iepriekš.ja jums nav saņemt preci vai preci, kas ir zaudētas piegāde.mēs jums atmaksāsim pilnu naudu.Starptautiskā Pircēju.pls Piezīme: b.Ievedmuitas nodokļi un citi maksājumi nav iekļauti postenī cenu, vai kravu,Šie tarifi ir pircēja pienākums.c.lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Pircējam no brazīlijas.ukrainas.krievija.pls sazinieties ar mums par kravu, pirms jūs pirkt mūsu postenis.Tehniskais atbalsts: mums ir profesionālā tehniskā atbalsta grupu, lai visi mūsu objektus tirdzniecība.ja jums ir kādas tehniskas problēmas, par mūsu objektus.Pls sazinieties ar mums.mūsu tehniskais atbalsts vienmēr ir blakus jums.Apmaksa: Kredītkartes

Tagi: copeland kompresoru koreja, mini saldētavas, ts80, kaķis pet klaidonis, kompresora ledusskapji 12v, pan ledusskapis, 12 auto ledusskapis ar saldētavu, fridg mini, 220v gaisa kompresors, dzīves izmēra pildījumu dzīvnieku

Ieejas Jauda 50W
Strāvas patēriņš 0.36 kwh/24h
Bruto svars 17.05 kg(ir 37,6 lbs)
Izmantošana Home DIY
Materiāls PP+ABS
Jauda 55L
Temperatūras iestatīšanas diapazons -20℃ līdz +10℃
Neto Svars 15.8 kg(34.8 lbs)
Iepakojuma Lielums 71x60x40cm(28x23.6x15.7in)
Zīmola Nosaukums TS
Veids Citi
Spriegums DC 12/24V or AC 100-240V
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti