Ierakstīt Ēnu Oriģināls 5.5"Par ASUS Zenfone 3 Tālummaiņa ZE553KL LCD Displejs, Touch Screen Rāmis Digitizer Montāža ASUS LCD

w148002

€22.47

-7.49

€29.96

-25 %

Jauns produkts

modname=ckeditor

Ierakstīt Ēnu 100% Oriģināls 5.5"Par ASUS Zenfone 3 Tālummaiņa ZE553KL LCD Displejs, Touch Screen Rāmis Digitizer Montāža ASUS LCD

Kuģniecības Politika:

Mēs varēsim uz kuģa viņiem caur DHL, UPS, FEDEX, EMS, www.grandtech.lv Standarta Piegāde jūsu izvēles.Vai mēs varam jums piedāvāt lētāko un drošāko nosūtīšanas metodi.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jūsu pasūtījums sasniedz jums vislabākajā veidā.

* DHL, UPS un Fedex parasti veic 7-10 dienas, lai sasniegtu jums.

* EMS parasti sasniedz ar jums 10-15 dienas.

* Aviopastu Wuyou parasti sasniedz pasaules 15-30 dienas

Mēs nevaram piegādāt uz PO Box un mēs nevaram piegādāt bez jūsu tālruņa numurs.Lai pārliecinātos, tālruni un adresi, kas jums ir pa kreisi, ir pareizi, mēs tikai kuģis uz adresi, kas jums palicis www.grandtech.lv sistēmu.

Garantijas un atgriešanās politiku:

1. Katram produktam, tiks pārbaudīta, pirms piegādi, ar īpašiem instrumentiem vai galvenās kartes, lai nodrošinātu darbu.

2. Visi produkti, 100% jauns un stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, lūdzu, informējiet mūs, 3 dienu laikā pēc saņemšanas paketi, ja jūs neesat apmierināti ar produktu (reāla bilde un citus pierādījumus, jādod ), tad mēs jums piedāvājam nomaiņa / atmaksu, ja produkti, kas neatbilst apraksts.

3.Ja vienums ir jūsu produkts, vairāk nekā 7 dienām, tiek uzskatīts, izmanto / izmantoja, mēs tikai piedāvājam nomaiņa dienests pēc saņemšanas jūsu atgriezties postenī.

PAA:

1. Kāpēc jums būtu mums uzticēties?

Mēs pārdodam tikai augstas kvalitātes produktiem, klientiem nav jāuztraucas par kvalitāti mūsu produktiem.Mūsu priekšrocības ir labas kvalitātes un labāko servisu.

2. Tā var tikt nosūtīti uz manu valsti

Mēs varam kuģis objektus un 98% pasaules valstis.Ja jūsu valstī var nebūt iespējams izvēlēties no www.grandtech.lv, lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Cik ilgi tas veic, lai nonāktu?

Parasti, mēs organizē sūtījumu, robežās no 1 līdz 7 darba dienu laikā pēc maksājums apstiprināts, un mēs sadarbojamies ar DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7days) un VAS (13-30days).Bet, lūdzu, saprotiet, ja ir kavēšanās dēļ kaut ko, kas ir ārpus mūsu kontroles.

4. Vai man ir jāmaksā muitas nodoklis?

Mums nav jāmaksā nodoklis.Cena par www.grandtech.lv neietver muitas nodokļa un nodevām, ja tas notiek, pircējam būtu jāmaksā, tas pats par sevi.Ja jūs nepiekrītat, lūdzu, nav nopirkt, lai izvairītos no problēmām.Muitas nodokļi ir jāmaksā ar importētājvalstīm.Lai gan mēs nevaram kontrolēt šo, mēs jums varam palīdzēt, lai deklarētu vērtību, kas ir zemāka par muitas.Kā rezultātā, lielākā daļa no mūsu klientiem nav nepieciešams maksāt muitas nodokļus vai vienkārši maksā maz.Ja jums ir īpašas prasības attiecībā uz deklarēto vērtību, lūdzu, paskaidrojiet, kad pasūtījumus.pretējā gadījumā mums būs parādīt mazāk vērtību nekā normāli, ja mēs zinām par muitas jūsu valstī, vai mums būs parādīt labu vērtību, ja mēs nezinām, muitas

Tagi: stikla motorola g8 jauda, genshin ietekmes vīzija, z016d, 12v akumulatoru, bms, c118, stikla li, asus z01fd, gadījumā ze553kl, ekrāna ze553kl, vāks ze553kl

Veids LCD & Touch Screen Digitizer
Solījums 100% Stingras Pārbaudes Pirms Nosūtīšanas,
Ekrāns > 3"
LCD Komplekts
Sastāvdaļas LCD+Touch Screen Digitizer+Rāmis
Zīmola Nosaukums Asus
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks 12 Mēneši
Sertifikācija NAV
Ekrāna Izšķirtspēja 1920X1080
Postenis Stāvoklis Jauns
Izmērs 5.5 inch
Dāvanu Rīki
Materiāls AMOLED
Iepakojums Burbulis Somas+Burbulis Kamera
Modeļa Numurs ze553kl
Saderīgu Zīmols Asus
izcelsmes vieta guangdong Ķīna (Mainland)
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti