Jauns
Grezna mežģīņu modelis pārtikas vafeļu papīra Pre-Cut 4cm Konfekte Cupcake Cilindrs,Ideja DIY Bakeware Roku darbs kūka apdare

Grezna mežģīņu modelis pārtikas vafeļu papīra Pre-Cut 4cm Konfekte Cupcake Cilindrs,Ideja DIY Bakeware Roku darbs kūka apdare

w142367

€5.71

Jauns produkts

1.Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi.

2.Ja pēc 60 dienām ( Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs atmaksāsim.

3.Lūdzu, nepieļaujiet strīdu ietvaros 60days (Brazīlija 90 dienas), tas ir nevēlami.Mēs nepieņemam visus strīdus, bez sekošanas numuru.

4.Sakarā ar mūsu visbiežāk produkts ir kāzu/personu produktus , piegādes datumu, ir ļoti svarīgi, lai ikvienam, tādēļ, lūdzu, apstipriniet savu kāzu/puse dienas, uzmanīgi, ja jums nav daudz laika, mēs gribētu ieteikt jums izvēlēties express, nevis ķīna post , jūs varat saņemt iepakojumā 5-10 dienu laikā, ja jūs izvēlaties express, mēs izvēlēties lētāku izteikt jums.

Kad jūs veicat pasūtījumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat ar iepriekš minētajiem norādījumiem.Pārtikas iedomātā mežģīņu modelis 4cm Pre-Cut Vafeļu Konfekte Cupcake Toppers,Ideja Konfekte DIY Bakeware Roku darbs

Materiāls: Vafeļu & Pārtikas Krāsu Izmērs:4cm Uzglabāšana: Sausā,Vēsā,Plomba (NAV ledusskapī)

Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

Vafeļu Grāmatu, ko sauc arī par Rīsu Papīrs,pārtikas cietes, pamatojoties saldumi, kas var būt airbrushed vai viegli sagriež vēlamās formas.Tā ir nedaudz elastīga, bet nav paredzēta printerim, izmantojiet.

Izmanto arī apakšā Turron spāņu Konfektes, kas ir tik populārs gan ASV, gan Spānijā.Ēdamās grāmatas ir pasaulē populārākais produkts, katram, lietot un baudīt to, lai to, ko jūs gatavojas darīt?

Tagi: forma bakeware, bakeware mafin, apelsīnu bakeware, veidnes bakeware, bakeware jāmaksā, vācijas bakeware, bakeware skaits, bakeware zelta, granīta bakeware, melns bakeware

Kūka Rīki Tips Stendi
Modeļa Numurs Kūka dekorēšanas instrumentiem
Seksuāli Divdomīgs No
Sertifikācija SGS
Neķītrs Attēlu No
Veids Kūka Rīki
Materiāls vafeļu
Iezīme Eco-Friendly

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti