2-port HDMI KVM Slēdzis, 225MHz Izturīga, Multifunkcionāla USB Rokasgrāmata Pārslēdzēja Kārbas Tastatūru, Peli, Sadalītāja Komutatoru Video

w141173

€10.75

-6.06

€16.81

-36 %

Jauns produkts

2-port HDMI KVM Slēdzis, 225MHz Izturīga, Multifunkcionāla USB Rokasgrāmata Pārslēdzēja Kārbas Tastatūru, Peli, Sadalītāja Komutatoru Video

Apraksts:

1. 2-port HDMI KVM Slēdzis: Šo mazo KVM slēdzis kontrole, 2 datoriem, izmantojot USB tastatūru, peli un monitoru, iebūvēts augstas veiktspējas mikroshēmu, izmantojot augsto tehnoloģiju dekodēšana, plug and play, nav nepieciešams braukt.Tā ir ideāla izvēle, uzņēmumiem, birojiem, multimediju mācību, konferenču telpas, spēļu telpas, mājas teātri, pētniecības un testēšanas, utt.

2. HD (4K Vizuālo Baudījumu: pilnīga 10.2 Gpbs joslas platums atbalsta līdz pat 4K @30Hz chroma paraugu ņemšanu (4:4:4), kas padara attēlu vairāk izsmalcinātu un reālistiski, un tas ir ļoti uzkrītošā jūsu acīm.Arī atbalsta 3D, un 1080P izšķirtspēja.

3. Alumīnija Sakausējuma Apvalks: bezvadu ierīce nodrošina bezvadu tastatūras un peles, lai savienotu alumīnija sakausējuma apvalks.Visas alumīnija sakausējuma materiāls nodrošina labāku siltuma izkliedi.Korpuss un apļveida dizaina ir skaista un stilīgs, ar labu tekstūru un izturīgs.

4. Laba Saderība: Ar mazu enerģijas patēriņu, ar slēdzi, atbalsta karstā mijmaiņas darījumu.Pārraides tehnikas ierīcēm, kas atbalsta PC, laptop, TV, PS3, par PS4, Xbox, Sony Bluray atskaņotāju, Blu-ray atskaņotājs, HD DVR, digitālo satelīta, kabeļu kastes, Nintendo Slēdzis, projektors, audio un video uztvērēju un lielākā daļa ierīču, kas atbalsta HDMI.Ātrgaitas pārraides nekavējoties, zaudējumu attēla un skaņas kvalitāti.

5.Karsto Taustiņu Slēdzis: karsto taustiņu slēdzis nodrošina uzņēmējas slēdzis , un var ātri pārslēgties starp diviem signāla avotiem cauri.

Specifikācijas :

Maksimālā pikseļu pulkstenis: 225MHz

Maksimālais datu pārraides ātrums: 10.2 gb / s

Ievades ports: 2 x HDMI

Izejas ports: 1 x HDMI

Izšķirtspēja diapazonā: līdz 4Kx2K@30Hz-60Hz

Savienotājs: HDMI-A

Pretestība: 100Ω

HDMI vadu diapazons: Iepakojuma Saraksts:

HDMI KVM Slēdzis*1

1.5 M USB Kabelis*2

Tagi: kvm slēdzis usb, sdi komutatoru, tastatūras mechan, 3 hdmi kvm, hdmi splitter, hdmi matricas maiņa, divu monitoru sadalītājs, 6 video komutatoru, multivides sadalītājs, kawaii keycap

Savienojumi Ar Datoru Citi
Zīmola Nosaukums Rondaful
Modeļa Numurs 2 Ports, HDMI Slēdzis
Interfeisa Tips Citi
Monitora Savienojumi Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti