SCY 326+++Dabīgā koka sešu imperators valdnieks rotājumi lubanche Feng Shui papīra, koka dinglan kājām metri

w138499

€16.53

-21.05

€37.58

-56 %

Jauns produkts

Piegāde :

ķīnas gaisa post Parasti veic 15-48 darba dienām ierasties

Ja vēlaties izmantot citu express, lūdzu, atstājiet ziņu, vai tērzēt ar mums tiešsaistē,

mēs dos jums labāko cenu, UPS, DHL, FEDEX, EMS, China Post Air ir visiem pieejams.

un pls rūpīgi : DHL kuģniecības maksa ir ne tostarp lauku teritorijās.u var meklēt mājas lapā pirmkārt, lai noteiktu, vai attālos apgabalos.tas ir jāmaksā par extral kuģniecības maksa par lauku rajonos.pls sazinieties ar pārdevēju par detaļām.paldies

Piezīme: Mēs ceram, ka tas ierodas laikā, bet, tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti atkarīga no loģistikas uzņēmums un vietējiem laika apstākļiem, muitas/nodokļu, pastmarkas, ceru, ka jūs saprotoši.

Vērtība Rēķins:

Lai jums iegūt šīs preces ātri un maksāt mazāk nodokļu (jebkuru importa nodokli pircēji ir responsility), mēs vienmēr darīt rēķina zemāku vērtību, tāpēc, ka muitošanas būs daudz viegli un st.

Ja jūs nevēlaties, lai veiktu rēķina apakšējā vērtība, lūdzu, informējiet mūs par to, cik daudz value jūs vēlētos, lai parādīja uz rēķinu, ja jums vietu pasūtījumu.

Pakalpojumu Garantija:

ja esat saņēmis nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai daļēju/pilnīgu atmaksu vai nomaiņa uz mūsu izmaksas.

mēs esam laimīgi, lai palīdzētu jums ar kompensācijas vai apmaiņu 5 dienu laikā no preces saņemšanas ar noteikumu, ka visu oriģinālo iepakojumu un piederumi sākotnējā stāvoklī.

ja vēlaties atgriezt preces atpakaļ par turpmāko risinājumu, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.pircēji ir atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas nekādā gadījumā.

Tagi: minleaf nps3010w, dps3010u, jauku jauda, feng shui statuetes, pūķis bruņurupucis, dekoru feng shui, feng shui, feng shui bruņurupucis, feng, fen šui talismans

Tēma Talismans
Reģionālā Funkcija Ķīna
Materiāls Koka
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti