4-collu DVR 1080P HD Touch Screen Dual Objektīvs Dash Cam Priekšā un Aizmugurē, Vadītāja Ieraksti Automašīnu Kameru Ieraksti

w138209

€24.39

-18.41

€42.80

-43 %

Jauns produkts

Specifikācija:

Displeja izmērs: 110*60*25mm

Piezīme:

1.Nav maksas braucot, jo momentāno vibrācijas nesabojātu DVR.

2.Pārliecinieties, lai formatētu jaunu atmiņas karte SD karti DVR IZVĒLNE uzstādījumi un nav datorā.

3.Pārliecinieties, ka izmantojat high-speed Class 10 atmiņas karti, jo citas atmiņas kartes, tiks parādīta pilnībā.

Motīvs:

1.1080 P plašu skata leņķi: zemas gaismas HD video, dual kameras 1080P&720P, priekšējā kamera ir full HD 1080P (1920 * 1080), aizmugures kamera ir 720P.Tver visu ceļu ar skaidru skatu leņķa, 170º plats skata leņķis un 4 collu LSP displejs.Tas nodrošina jūs ar perfektu video pierādījumus apdrošināšanas gadījumos, tādējādi uzlabojot savu drošības sajūtu un nepieciešamo kompensāciju.

2.4.0'HD IPS skārienjutīgais ekrāns: Jums tikai ir nepieciešams pieskarties uz ekrāna, lai uzstādītu saturu, ko vēlaties, ērta, efektīva, vairāk cēls un rets.

3.Super night vision: F2.2 lielu apertūru, WDR kombinācija, lai nodrošinātu skaidrību nakts attēliem.Pat vājā apgaismojumā vidē, nav autonoma gaismas avots, kas ir nepieciešams, lai tā ir viegli, lai iegūtu skaidru un krāsu precīzus attēlus.

4."Picture in Picture": Atbalsta "Picture in Picture", divas kameras, var tikt parādīts uz ekrāna vienlaikus

5.Atbalsts gravitācijas sensors: Built-in, gravitācijas sensors, ja sadursme notiek, braukšanas diktofons automātiski fiksēt video un nebūs pārrakstīt video.Izmantojot loop funkciju, tiek automātiski izdzēsta vecākais video un pārliecinieties, ka atmiņas karte nav pilnīga.

6.24-stundu autostāvvieta uzraudzība: Iebūvēts akumulators, kad vibrācija ir atklātas stāvvietas, paneļa tiks automātiski startēt un ieraksta īsus video.Ja kāds kaitē jūsu auto, tā var sniegt perfektu pierādījumus.

7.Atbalsta atpakaļgaitas kamera: savienojiet sarkano vadu ar atpakaļskata kameru, lai anodu atpakaļgaitas gaismas.Pievienojiet auto lādētāju, mašīna automātiski sāk ierakstu, kad jūsu automašīna ir pārgājuši uz R stāvoklī, tas automātiski pārslēdzas uz reversa attēlu

8.Paplašināta atmiņa: maksimālais atbalsta 32 GB TF karte (piekļuves ātrums 6. klases vai augstāk, izņemot atmiņas karti)

Paketi, Ieskaitot:

1x automašīnas DVR

1x automašīnas lādētājs

1x atpakaļskata kamera

1x atpakaļskata kamera kabeli (par 6m)

2x skrūves

1x piesūcekni

1x lietotāja rokasgrāmata

Tagi: cam dash, DVR, kamera auto ierakstu, smart auto kamera 4k, slēptā kamera, video ieraksts, spiegu kamera, wifi spy, dashcam, kameras dvr automašīnas, kamera, atpakaļskata

Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Skata Leņķis 170°
Mikroshēmu Ražotājs /
Asamblejas Režīmā Slēpts Veids
Zīmola Nosaukums willkey
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 110*60*25mm
Kadri Sekundē /
Max Ārējā Atmiņa 32G
Skaits Lēcas 1
Akumulators Iebūvēts

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti