Strappy Pārsējs Sexy Peldkostīms Brazīlijas Push Up Bikini Plus lieluma Peldbikses Peldvietu Tērpi, Peldēšanas Tērps Sievietēm Maillot De Bain

w135154

€11.33

-4.87

€16.20

-30 %

Jauns produkts

Iezīmes: 100% new un labu kvalitāti, Tas ir diezgan ērti un seksīgs, Moderns un liberālo Īpašība Sexy Beach Bikini Peldkostīmi Kleita Burvīgs & stilīgs Pludmales Bikini kleita der lielākā daļa meiteņu vai sieviešu lieliska dāvana jūsu mīļāko vai sevi.iepakojumā: 1* Bikini komplekts( 1 top + 1 Grunts)

1. piezīme: Lūdzu, salīdzināt detaļu izmēriem, ar jūsu KRŪTIS,VIDUKLIS un GŪŽAS perimetru, pirms jūs nopirkt!! "Izmērs mearsured ar sevi, dažreiz ir dažas kļūdas, bet vienmēr pa 3cm." 2. piezīme: Ja jūs nezināt, kā izvēlēties izmēru,jūs varat atstāt ziņu par savu Krūšu izmēru, vidukļa un Gurnu izmēru jūsu pasūtījuma.Mēs pārbaudīsim un nosūtīsim jums pareizo izmēru.cienījamie Izmērs: cm (1cm=0.39 collas)

Sexy Underwired Push Up bikini komplekts

Mīksto spilventiņi, lai formas un struktūras, lai būtu Ērti ikdienas lietošanai Ideāli piemērots OOTD Ideāls Sauļošanās Ideāls Pludmales un Peldēšanas lieliski Atpūsties

Peldkostīmi, Mazgāšanas Norādījumi, Lai pagarinātu dzīves jūsu peldbikses,lūdzu, rīkojieties mazgāšanas un kopšanas instrukcijas. 1.Noskalot ar tīru ūdeni pirms peldēšanas. 2.Izvairīties no saskares ar jebkuru sauļošanās produkti. 3.Noskalot ar tīru ūdeni tūlīt pēc peldēšanās.Nav sausas, tīras,mašīnu mazgāt,vai dzelzs peldbikses. 4.Neglabājiet slapjās peldbikses plastmasas maisos vai ar citu apģērbu posteņiem. 5.Nekad izmantot balinātāju,veļas mazgāšanas līdzekļi,ziepes vai šampūnu, kad mazgājot peldkostīmi.Vienkārši noskalot ar tīru ūdeni pēc katras izmantošanas reizes. 6.Gaisa sausa un izvairīties no saskares ar tiešiem saules stariem.

Sagatavošanas Laiks: mums būs nepieciešams, 3-5 darba dienu laikā sagatavot un nosūtīt savu pasūtījumu tiklīdz sistēma apstiprina maksājumu.

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

MELPHIEER IR SPECIALIZĒJUŠIES STILĪGU DIZAINU UN AUGSTAS KVALITĀTES PELDKOSTĪMI DRĒBES.MĒS CERAM, KA TAD, KAD MEITENES VALKĀ MELPHIEER PELDKOSTĪMU, TAS, ŠĶIET, IR PĀRIS SPĀRNUS, ATĻAUJIET JUMS LIDOT AUGSTĀK UN IET TĀLĀK.PALDIES VISIEM.

Tagi: "Eiropa 2020" bikini sieviete, bikini caurule, mayo de bain, bikini, peldkostīms sievietēm, peldkostīmi, 18 cm rāvējslēdzēju, bane, viens gabals plus lieluma peldkostīmi, peldkostīmi sievietes xxl

krāsa Balts / Sarkans / Melns
Materiāls Spandex
Izmērs S / M / L / Plus size XL / Plus size XXL
Stils Dāmas, peldkostīmi & beachwear
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Bikini Komplekts
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs BTY
Preci Maillot de bain femme 2018
Apdare peldēšanas tērps sievietēm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gads Peldkostīmi sievietes 2018
Atbalsta Veids Underwire
Zīmola Nosaukums Melphieer
Fit Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
Piemērots Peldkostīms sievietēm, meitenēm, dāmām,
Ar Pamatni
Viduklis Zems Viduklis
izcelsmes vieta Ražots Ķīnā, Guangzhou
Izskats Sexy Underwired Push Up bikini komplekts
Vieta Vasara, Pludmale, Brīvdienu, Brīvdienas
Vecums Vecums 18-35 Gadi

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti