2.4 G Wireless Gamepad Kontrolieris Xbox Viens Konsoles PC PS3/Android Smart Tālrunis Spēle Kontrolieris Kursorsviru, Lai Uzvarētu DATORU 7/8/10

w132357

€22.24

-11.98

€34.22

-35 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts :

Šis produkts pieder XBOX VIENA spēle kontrolieris.Minēta kā XBOX VIENU vadu kontrolieris, kas veltīta XBOX VIENA uzņēmēja.Atbalsta sākotnējā XBOX VIENS rokturis protokolu, produkts atbilst ergonomisks dizains.Šajā spēlē, rokturis ir ērti turēt.Ļaujiet spēļu dalībnieki darbojas vairāk ērti, ātri un reāli.Ar dubulta vibrācijas funkcija padara spēli kontrolē vairāk reāli un interesanti.Tā ir jābūt, XBOX VIENU spēlētājiem.Šis produkts ir saderīgs ar sistēmu virs WINDOWS7, un spēlētāji var lietot šo produktu, DATORĀ.Dubulta vibrācijas funkcija: jaunās vibrācijas motora sprūda nodrošina precīzu pirkstu atsauksmes, padarot ieročus, avarē un izciļņiem, kas nāk uz dzīvību, tādējādi paaugstinot reālisms spēles, lai visa jaunā līmenī.Sniegt jums aizraujošu spēļu pieredzi.Kontrolieris var būt pilnībā saskaņota ar Microsoft Xbox Vienu Spēles un Konsoles, kā arī atbalsta PC spēles Win7/8/10. Tās darba stāvoklis ir tāds pats kā sākotnējā stāvoklī.Kontrolieris ir ergonomisks dizains, kas var nodrošināt jūs ar vairākām ērti un komfortabli sajūta, kad, spēlējot spēles.Ar dubulta vibrācijas funkcija ļaus jums justies vairāk reāla.Vienkāršotā dizains ir arī izcelt no produkta.

Kā pieslēgties:

1) izveidot Savienojumu ar XBOX VIENS: ievietojiet uztvērēju USB portam konsoles, indikators uztvērējs sāks mirgot; nospiediet SĀKUMA taustiņu, kontrolieris, indikators uz personas datu apstrādātāju mirgos, norādot, ka tas ir saistīts. 2) Pieslēgt PS3/PC: Pašas darbības kā iepriekš.Kad rādītājus kontrolieris un uztvērējs, kas ir gan par, tas nozīmē, ka savienojums ir veiksmīgs.Tas ir XBOX VIENU režīmā.Nospiediet pogu HOME, uz 5 sekundēm, lai pārslēgtos uz XINPU un DINPU veidiem.

Motīvs:

1. Savietojama ar XBOX VIENS 2. Labi izstrādāta D-Pad var darbināt, astoņos virzienos. 3. Kreiso un labo džoistiki var darbināt 360 grādiem, precīzi. 4. Atbalsta žiroskopa ass funkcija dubultā un mehānisko dubultā ietekme funkciju. 5. Ergonomiska neslīdoša dizains, ērti rokturi, ilgtermiņa saķeri un vieglā struktūra padara to ērti izmantot ilgu laiku. 6. Led: Četri signāla kanālu indikators Led. 7. Dubultā motora super spēcīga vibrācija 8.Akumulatora kapacitāte: 500mAh 9. Svars: 276g 10. Izmērs: 150*100*50mm 11. Kabeļa garums: bezvadu, 2.4 G uztvērējs 12. Saderīgs: XBOXONE uzņēmējas, PS3/PC, Android telefoniem.Datoru sistēmu, piemēram, Win7/8/10

Vibrācijas Funkcija

Vibrācijas, nobriedušu 2.4 G bezvadu pārraides tehnoloģijas, ne radiācijas, un sajūtu, cilvēka dizaina.Ultra strong, automātisks savienojums un pieslēgšanas instrukcijas.

2.4 G Bezvadu

2.4 G wireless gamepad, nav Bluetooth.Saderīga ar Android Smart Tālrunis Xbox vienu PS3 konsoles Windows PC 7/8/10.

Piemērots Modelis

Spēle kontrolieris ir piemērots Xbox Viens/PC Win7 sistēmas, Win8 /Win10/Android Mobilo Telefonu/ PS3. Ņemiet vērā,:Lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī ir OTG funkcija.Ja ne, gamepad, nebūs saderīgas ar jūsu tālruni.

Ērtas Pogas

Divi Analogie spiediena punkta aktivizē un sešas Analogās Pogas.

Atpūsties un Izjust Prieku par Spēli

Ar prieku baudīt spēles masveida tirgū.un atbalsta android platformas spēles.tas atbalsta arī klasiskās spēles.

iepakojuma saraksts:

1* Xbox viens bezvadu kontrolieris 1* OTG uztvērējs 1* Lādēšanas kabeli 1* Roktura leņķis (aprīkots tikai tad, ja jūs izvēlaties iegādāties) 1* Android interfeiss (aprīkots tikai tad, ja jūs izvēlaties iegādāties) 1* Tips-C interfeiss (tikai aprīkots ar pirkuma)

Tagi: kontroli spēle, galvenais uzvarēt 10 pro, joycon nintendo, joypad kursorsviru android, liels xbox kontrolieris, android gamecube gamepad, kursorsvira, viena xbox, saites nintendo, kursorsviru, ps3

Funkcija 5 Xbox viens bezvadu kursorsviru
Piliens kuģniecība Atbalsts
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs XBOX VIENS
MicroSoft Modelis Xbox Viens
Veids Spēļu vadāmierīces
Līdzeklis 1 Bezvadu Kontrolieris XBOX VIENS
Iezīme PC/Android Tālrunis/PS3/TV KASTĒ
Interfeisa Tips Bluetooth
Saderīgs Marku/Modeli Microsoft
Iepakojums No
Zīmola Nosaukums FTIEUX
4. funkciju Xbox viens konsoles
Iezīme 2 bezvadu ps3 kontrolieris
Funkcija 6 Xbox viens kontrolieris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 3 Xbox viens bezvadu kursorsviru

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti